Mtjkp 6 Napisano 8 godzin temu (edytowany) Znana jako Klaudiusz, Gaja, Nadija itp. Odeszła z tego świata kilka godzin temu w Szpitalu Specjalistycznym w Kościerzynie. Policja nie podaje szczegółów, ale ktoś z rodziny mówił o potrąceniu. Klaudia miała do tego problemy zdrowotne, otyłość, chorobę dwubiegónową, alkoholizm itp. Trafiła nad ranem do szpitala, mieszkańcy Męcikału widzieli podejrzany tir w okolicy. Do tego dziewczyna była nękana w internecie przez niejakiego Filipa M., Przemysława W., wielu innych, w tym Dariusza M. kierowcę tira poszukiwanego listem gończym. Pogrzeb 05.05.2025 14:00 Edytowano 8 godzin temu przez Mtjkp 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 130 Napisano 8 godzin temu Będzie stypa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mtjkp 6 Napisano 8 godzin temu Nie wiem, nie pytałem xD Zapytam zaraz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 130 Napisano 8 godzin temu A wódeczka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chill 183 Napisano 7 godzin temu Kiedyś tir tak jechał, że musiałam zjechać do rowu, ale nie był zbyt głęboki, więc dałam radę wyjechać. W ogóle tiry jeżdżą za szybko w obszarze zabudowanym, pewnie szefowie płacą mandaty bo dla nich liczy się czas. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Molinezja. 15 Napisano 7 godzin temu Tiry mają tachografy jakbyś nie wiedziała. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lubię banany 48 Napisano 6 godzin temu Gadzinowska xD Ale czarny humor Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lubię banany 48 Napisano 6 godzin temu 57 minut temu, Chill napisał: Kiedyś tir tak jechał, że musiałam zjechać do rowu, ale nie był zbyt głęboki, więc dałam radę wyjechać. W ogóle tiry jeżdżą za szybko w obszarze zabudowanym, pewnie szefowie płacą mandaty bo dla nich liczy się czas. Specjalnie dla ciebie klaudiuszek w trumnie będziesz se słuchać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przelot 192 Napisano 6 godzin temu A co sie stało z Żanetą piździńską? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mtjkp 6 Napisano 5 godzin temu Z tymi tirami jest nienezpiecznie, szczegolnie jak sie na rowerze jedzie a obok tiry, ja od razu ... pod siebie Np. Jak z wiejskiej drozki wyjezdzam nagle na droge, a jak tam tiry to zawracam predko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 189 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Mtjkp napisał: Z tymi tirami jest nienezpiecznie, szczegolnie jak sie na rowerze jedzie a obok tiry, ja od razu ... pod siebie Np. Jak z wiejskiej drozki wyjezdzam nagle na droge, a jak tam tiry to zawracam predko Białe myszki też latają? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mtjkp 6 Napisano 5 godzin temu Szare szczurki jedza mi z reki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lubię banany 48 Napisano 5 godzin temu 28 minut temu, przelot napisał: A co sie stało z Żanetą piździńską? A kto to? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mtjkp 6 Napisano 5 godzin temu klaudiusz chyba predko sie do grobu nie wybiera co, troche to creepy co napisales Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mtjkp 6 Napisano 5 godzin temu ja mam zamiar dozyc do setki moze mi sie uda, oby Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 189 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Mtjkp napisał: klaudiusz chyba predko sie do grobu nie wybiera co, troche to creepy co napisales Dlaczego zakładasz takie tematy? Stary hejterze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 189 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Mtjkp napisał: ja mam zamiar dozyc do setki moze mi sie uda, oby Nie dane ci to będzie. Za dużo używek i przygodnego seksu. Nawet do 40 - stki ciężko ci będzie dociągnąć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach