Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Mtjkp

Drodzy Przyjaciele. Klaudia Gadzinowska odeszła kilka godni temu [’]

Polecane posty

Znana jako Klaudiusz, Gaja, Nadija itp. Odeszła z tego świata kilka godzin temu w Szpitalu Specjalistycznym w Kościerzynie. Policja nie podaje szczegółów, ale ktoś z rodziny mówił o potrąceniu. Klaudia miała do tego problemy zdrowotne, otyłość, chorobę dwubiegónową, alkoholizm itp. Trafiła nad ranem do szpitala, mieszkańcy Męcikału widzieli podejrzany tir w okolicy. Do tego dziewczyna była nękana w internecie przez niejakiego Filipa M., Przemysława W., wielu innych, w tym Dariusza M. kierowcę tira poszukiwanego listem gończym. Pogrzeb 05.05.2025 14:00

Edytowano przez Mtjkp
  • Haha 1

Nie wiem, nie pytałem xD
Zapytam zaraz

Kiedyś tir tak jechał, że musiałam zjechać do rowu, ale nie był zbyt głęboki, więc dałam radę wyjechać. W ogóle tiry jeżdżą za szybko w obszarze zabudowanym, pewnie szefowie płacą mandaty bo dla nich liczy się czas.

57 minut temu, Chill napisał:

Kiedyś tir tak jechał, że musiałam zjechać do rowu, ale nie był zbyt głęboki, więc dałam radę wyjechać. W ogóle tiry jeżdżą za szybko w obszarze zabudowanym, pewnie szefowie płacą mandaty bo dla nich liczy się czas.

Specjalnie dla ciebie klaudiuszek w trumnie  będziesz se słuchać  😘

Z tymi tirami jest nienezpiecznie, szczegolnie jak sie na rowerze jedzie a obok tiry, ja od razu ... pod siebie

Np. Jak z wiejskiej drozki wyjezdzam nagle na droge, a jak tam tiry to zawracam predko

Przed chwilą, Mtjkp napisał:

Z tymi tirami jest nienezpiecznie, szczegolnie jak sie na rowerze jedzie a obok tiry, ja od razu ... pod siebie

Np. Jak z wiejskiej drozki wyjezdzam nagle na droge, a jak tam tiry to zawracam predko

Białe myszki też latają? 😁

klaudiusz chyba predko sie do grobu nie wybiera co, troche to creepy co napisales

ja mam zamiar dozyc do setki moze mi sie uda, oby

klaudiusz chyba predko sie do grobu nie wybiera co, troche to creepy co napisales

Dlaczego zakładasz takie tematy? Stary hejterze. 

ja mam zamiar dozyc do setki moze mi sie uda, oby

Nie dane ci to będzie. Za dużo używek i przygodnego seksu. Nawet do 40 - stki ciężko ci będzie dociągnąć. 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się