Gretta _ 46 Napisano środa o 22:57 Makkarone? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gretta _ 46 Napisano środa o 22:58 Bambino? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mtjkp 11 Napisano środa o 22:58 moze w koncu wykitowal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gretta _ 46 Napisano środa o 23:02 3 minuty temu, Mtjkp napisał: moze w koncu wykitowal Nie mów tak absolutnie. Nie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mtjkp 11 Napisano środa o 23:12 A CO mnie jego los dla swiata to niewazne jedna mrowka mniej 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gretta _ 46 Napisano środa o 23:18 5 minut temu, Mtjkp napisał: A CO mnie jego los dla swiata to niewazne jedna mrowka mniej Każdy człowiek jest ważny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mtjkp 11 Napisano środa o 23:19 tak jak mrowki zyjace w ziemi ktorzy maja krolowa albo swinie w rzezni tyle warte jest zycie jakiegos makarona xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gretta _ 46 Napisano środa o 23:22 2 minuty temu, Mtjkp napisał: tak jak mrowki zyjace w ziemi ktorzy maja krolowa albo swinie w rzezni tyle warte jest zycie jakiegos makarona xD A Twoje, jak myślisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mtjkp 11 Napisano środa o 23:23 moje tez jest goowno warte bo nie jestem miliarderem ze swoja wlasna wyspa i nie zmieniam swiata tylko jestem goownem z polski xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gretta _ 46 Napisano środa o 23:26 (edytowany) 3 minuty temu, Mtjkp napisał: moje tez jest goowno warte bo nie jestem miliarderem ze swoja wlasna wyspa i nie zmieniam swiata tylko jestem goownem z polski xD Większość nie ma tak jakby chciała. I co zrobisz? Nic nie zrobisz.Jak jesteś młodym to masz jeszcze nadzieję na szanse. Na lepszy los Edytowano środa o 23:27 przez Gretta _ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mtjkp 11 Napisano środa o 23:27 nadziei na wlasna wyspe nie mam, ale zebym chociaz mial ukochana z ktora moge isc spac i sie przytulic do niej to mi wystarczy do szczescia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lubię banany 50 Napisano środa o 23:36 W sumie nic nie mam do faceta oprócz tego że obrzydliwie lizał poke po jajach... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lubię banany 50 Napisano środa o 23:36 Znajdźcie mi fajną dziewczynę to nigdy juz tu nie wejdę xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lubię banany 50 Napisano środa o 23:37 Moze taką chlop znalazł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lubię banany 50 Napisano środa o 23:38 Muszę się zgolić na zero bo mnie posiadanie włosów na głowie męczy xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lubię banany 50 Napisano czwartek o 01:13 1 godzinę temu, Mikke napisał: Zabił się Menel bo Poka go nie chce Ale on się z szynszylą zadał A jakaś szynszyla jest na wykop Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lubię banany 50 Napisano czwartek o 01:22 6 minut temu, Mikke napisał: Podobno się ruuuchali. Może to nasza bo tu jej od dawna nie ma A nie wiem gada jak patus. Niby baba ale nie wiem. Nie widziałem nic o kasie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 245 Napisano czwartek o 11:09 11 godzin temu, Gretta _ napisał: Każdy człowiek jest ważny. trynkiewicz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 192 Napisano czwartek o 11:42 Makaron jest z Szynszylą w podróży poślubnej. Informacja z pierwszej ręki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach