Gretta _ 48 Napisano 30 Kwiecień Makkarone? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gretta _ 48 Napisano 30 Kwiecień Bambino? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mtjkp 19 Napisano 30 Kwiecień moze w koncu wykitowal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gretta _ 48 Napisano 30 Kwiecień 3 minuty temu, Mtjkp napisał: moze w koncu wykitowal Nie mów tak absolutnie. Nie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mtjkp 19 Napisano 30 Kwiecień A CO mnie jego los dla swiata to niewazne jedna mrowka mniej 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gretta _ 48 Napisano 30 Kwiecień 5 minut temu, Mtjkp napisał: A CO mnie jego los dla swiata to niewazne jedna mrowka mniej Każdy człowiek jest ważny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mtjkp 19 Napisano 30 Kwiecień tak jak mrowki zyjace w ziemi ktorzy maja krolowa albo swinie w rzezni tyle warte jest zycie jakiegos makarona xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gretta _ 48 Napisano 30 Kwiecień 2 minuty temu, Mtjkp napisał: tak jak mrowki zyjace w ziemi ktorzy maja krolowa albo swinie w rzezni tyle warte jest zycie jakiegos makarona xD A Twoje, jak myślisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mtjkp 19 Napisano 30 Kwiecień moje tez jest goowno warte bo nie jestem miliarderem ze swoja wlasna wyspa i nie zmieniam swiata tylko jestem goownem z polski xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gretta _ 48 Napisano 30 Kwiecień (edytowany) 3 minuty temu, Mtjkp napisał: moje tez jest goowno warte bo nie jestem miliarderem ze swoja wlasna wyspa i nie zmieniam swiata tylko jestem goownem z polski xD Większość nie ma tak jakby chciała. I co zrobisz? Nic nie zrobisz.Jak jesteś młodym to masz jeszcze nadzieję na szanse. Na lepszy los Edytowano 30 Kwiecień przez Gretta _ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mtjkp 19 Napisano 30 Kwiecień nadziei na wlasna wyspe nie mam, ale zebym chociaz mial ukochana z ktora moge isc spac i sie przytulic do niej to mi wystarczy do szczescia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 247 Napisano 1 Maj 11 godzin temu, Gretta _ napisał: Każdy człowiek jest ważny. trynkiewicz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 213 Napisano 1 Maj Makaron jest z Szynszylą w podróży poślubnej. Informacja z pierwszej ręki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 117 Napisano poniedziałek o 12:37 Dnia 1.05.2025 o 00:57, Gretta _ napisał: ? W terenie jestem Gretta ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 117 Napisano poniedziałek o 12:37 Dnia 1.05.2025 o 13:42, niemaszuprawnień napisał: Makaron jest z Szynszylą w podróży poślubnej. Informacja z pierwszej ręki Jeszcze nie ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 247 Napisano poniedziałek o 17:39 5 godzin temu, Spaghetti... napisał: Jeszcze nie ... a co z córka pokahontaz w koncu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 117 Napisano poniedziałek o 22:42 (edytowany) 5 godzin temu, Nemesio Cervantes napisał: a co z córka pokahontaz w koncu? O córce Pokahontaz wiem tyle co o Pokahontaz czyli ... nic Edytowano poniedziałek o 22:43 przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 117 Napisano poniedziałek o 22:43 ... . 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gretta _ 48 Napisano wtorek o 21:04 Dnia 5.05.2025 o 14:37, Spaghetti... napisał: W terenie jestem Gretta ... Pusto bez Ciebie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 117 Napisano 13 godzin temu 13 godzin temu, Gretta _ napisał: Pusto bez Ciebie Dzięki i pozdrawiam Mam bloka skrzynki gdyby ktoś coś ... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gretta _ 48 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 11 godzin temu, Spaghetti... napisał: Mam bloka skrzynki gdyby ktoś coś ... Dzięki i pozdrawiam A, to ja też. Jakiś NOWY mi zablokował Buziaki Edytowano 2 godziny temu przez Gretta _ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach