Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Lubię banany

Chyba znalazłem koleżankę z liceum która zayebuscie mi się podobała słodziutka była i jest

Polecane posty

Kiedyś Brunette teraz blondi, zmieniła  niemieckie  nazwisko na polskie i ma dziecko więc  game over xD

Nadal ma ładne profilowe, zresztą  najważniejsze że była niesamowita  laseczka  w liceum piękna słodziutka czarnowłosa Niemka xD ja znerdziały blondyn więc  bez szans na te słodkości ehhhhh 😫🥱😩😓😣😖😞😥😢😭

Szczesciarze robia takim dzieci, niestety

bicu albo jestes pijany albo masz juz poczatki choroby psychciznej nie idz w slady lezaka i udaj sie wczesnie do psychiatry to moze cie wyleczy

• Like 1

Kochani ja czuje się  świetnie  nayebany to może być klaudiusz  leżąca pod płotem swojego  domostwa...

Dziwne że tak się retardy uwzięły na tego Klaudiusza jak ona prawie nic nie pisze

Przed chwilą, Dumb napisał:

Dziwne że tak się retardy uwzięły na tego Klaudiusza jak ona prawie nic nie pisze

Ty byś chciała  żeby twoja  big doopa była w centrum  uwagi

1 minutę temu, Dumb napisał:

Dziwisz się po takiej ilości hejtu i życzenia śmierci? 

Przed chwilą, Lubię banany napisał:

Ty byś chciała  żeby twoja  big doopa była w centrum  uwagi

Zaczyna się.. Chciałabyś, żeby taka pupka usiadła Ci na twarzy? Bo ciągle o niej piszesz 😎😄

Przed chwilą, niemaszuprawnień napisał:

Dziwisz się po takiej ilości hejtu i życzenia śmierci? 

No oni są zdrowo poyebani

Przed chwilą, niemaszuprawnień napisał:

Zaczyna się.. Chciałabyś, żeby taka pupka usiadła Ci na twarzy? Bo ciągle o niej piszesz 😎😄

No oinksa czemu nie, ja to pisze z przekąsem  o jej fizyczności 

no u mnie na forum ktos wlazl w grudniu i pisal ze srun zniszczyl mu zycie ze napisal mu na wykopie ze go zniszczy, bo wyslal klaudiuszowi foto pena, i ze podjeebal byczego na policje i zniszczyl mu zycie, zwolnili go z pracy, i w ogole i ze klaudiusz tez w tym maczala palce i w ogole, i jest polowanie na nia, jakies typy z sadistic na nia juz poluja, a ja uwierzylem w to i sie zaczelo ponizanie klaudiusza

2 minuty temu, Mtjkp napisał:

no u mnie na forum ktos wlazl w grudniu i pisal ze srun zniszczyl mu zycie ze napisal mu na wykopie ze go zniszczy, bo wyslal klaudiuszowi foto pena, i ze podjeebal byczego na policje i zniszczyl mu zycie, zwolnili go z pracy, i w ogole i ze klaudiusz tez w tym maczala palce i w ogole, i jest polowanie na nia, jakies typy z sadistic na nia juz poluja, a ja uwierzylem w to i sie zaczelo ponizanie klaudiusza

Na twoje forum pełne wirusów nikt nie pójdzie. 

moje forum jest najbezpieczniejsze na swiecie, na kafe sa wirusy

i byli tam juz pravik, elcia, katiusza, iskra, srun z goscia i byczy i klaudiusz tez kiedys, ale wszystkich pokasowalem

xD

4 minuty temu, Dumb napisał:

No oni są zdrowo poyebani

Nigdy nic takiego nie pisałem do Klaudii, a wczoraj sama zaczęła  śmieszkowac w temacie fifiego z jej nekrologiem 

1 minutę temu, Mtjkp napisał:

moje forum jest najbezpieczniejsze na swiecie, na kafe sa wirusy

i byli tam juz pravik, elcia, katiusza, iskra, srun z goscia i byczy i klaudiusz tez kiedys, ale wszystkich pokasowalem

xD

Podobno go usunąłeś.. 

Więc dlatego tak go reklamujesz i siedzisz tutaj pisząc ludziom nekrologi? 

Zgłoś się w trybie pilnym na oddział psychiatryczny bez klamek, bo widać, że życie to dla ciebie ból.. 

to na moim forum ktos napisal a ja wkleilem tutaj

juz nic kasuje, szkoda tych tematow, co kiedys byly i konta pravika i katiuszy i tego co pisalismy, wszystko poszlo, bo uczylem sie korzystac z narzedzi administratora, ale juz wiem jak dzialaja, i nie kasuje juz 😄

1 minutę temu, Mtjkp napisał:

to na moim forum ktos napisal a ja wkleilem tutaj

juz nic kasuje, szkoda tych tematow, co kiedys byly i konta pravika i katiuszy i tego co pisalismy, wszystko poszlo, bo uczylem sie korzystac z narzedzi administratora, ale juz wiem jak dzialaja, i nie kasuje juz 😄

Mam to w dopie. Skończ hejtować ludzi, pisać, że uprawiają seks z rodzicami oraz zgłaszać i spamować tematy.. Zacznij brać prochy, nim się tu zalogujesz 😴

3 minuty temu, Mtjkp napisał:

a ja mam w doopie to co do mnie piszesz 😄

porzadzic to sobie mozesz swojemu mezowi a nie mnie, bo dla mnie jestes nikim i zawsze bedziesz 😄

Już? Weź proszek... 

nudziusz mnie salowa, i mam lepsze rzeczy do roboty niz pisanie z toba, wiec z laski swojej przestan mnie cytowac i pisac do mnie i odpieprz sie ode mnie, ok?

Przed chwilą, Mtjkp napisał:

nudziusz mnie salowa, i mam lepsze rzeczy do roboty niz pisanie z toba, wiec z laski swojej przestan mnie cytowac i pisac do mnie i odpieprz sie ode mnie, ok?

Oddaje ciosy.. 

Rządzić możesz sobie na swoim pustym forum. Idź się odstresować do wspollokatora i dalej wiesz co 😌

jestem zajety salowa, pisze sobie ze swoja kolezanka rosjanka z Australii, ona jest fajniejsdza niz ty, ty jej do piet nie dorastasz, bo jestes starym bezmozgiem, a ona nauczycielka na uniwerku w Sydney, wiec nara, bo juz ci nie odpisuje 😄

Edytowano przez Mtjkp

9 minut temu, Mtjkp napisał:

a ja mam w doopie to co do mnie piszesz 😄

porzadzic to sobie mozesz swojemu mezowi a nie mnie, bo dla mnie jestes nikim i zawsze bedziesz 😄

Ona nie ma męża to stara bezdzietna panna 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się