Mtjkp 12 Napisano wczoraj o 11:10 (edytowany) To tak na razie na rozgrzewke w domu sobie nagralem xD tak wiem, jestem brzydki, przytylem na ryju i mam oblesne zakola xD musze ogolic brode xD https://monsieur.bsdforall.org/pub/20250502_112121.mp4 Edytowano wczoraj o 11:10 przez Mtjkp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mtjkp 12 Napisano wczoraj o 11:13 xD https://monsieur.bsdforall.org/pub/20250502_103717.mp4 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mtjkp 12 Napisano wczoraj o 11:18 ok to ostatni na razie xD moze za miastem cos nagram pozniej https://monsieur.bsdforall.org/pub/20250502_104232.mp4 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sev 21 Napisano 23 godziny temu Papryczka ci się udała, teraz z pewnością nie zapomni. ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sev 21 Napisano 23 godziny temu Mikrofon pasuje jak ulał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mtjkp 12 Napisano 23 godziny temu nagralem jeszcze californication id on't forget ze slane castle wersja ale nie wrzucilem xD za miastem zagram jakies stare hity Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mtjkp 12 Napisano 23 godziny temu z papryczek to dobre jest skinny sweaty man haha podoba mi sie ten kawalek taki szaloony xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mtjkp 12 Napisano 23 godziny temu ja to umiem duzo piosenek zaspiewac na perkusji tez umiem bardzo duzo zagrac piosenek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sev 21 Napisano 23 godziny temu Wszystko jest wyśmienite, bo papryczki takie są. Wyborne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sev 21 Napisano 23 godziny temu A na perce też zdaje się widziałam jak brzdąkasz. Na niby, w sensie na kolanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sev 21 Napisano 23 godziny temu O, Cali... koniecznie chcę posłuchać. Wieczorem może. Mało czasu teraz jest jak wiesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mtjkp 12 Napisano 23 godziny temu czekaj, bo widze, ze cos mam jeszcze na tel czego nie wrzucilem, nie wiem co to musze sprawdzic xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mtjkp 12 Napisano 23 godziny temu ok wrzuce zaraz californication ze slane castle chwilka, tylko musze przerobic jeszcze zeby mniej zajmowal xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sev 21 Napisano 23 godziny temu Szykuj się na rejs, muzyka nie zając. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mtjkp 12 Napisano 23 godziny temu wzruce to cali i uciekam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1673 Napisano 23 godziny temu Brzydki nie jestes, a nawet przystojny, ale Twoje spiewanie to raczej dla publiki sie nie nadaje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mtjkp 12 Napisano 23 godziny temu mozliwe, ze nie, ale ide do lasu niedlugo i bede spiewal w lesie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mtjkp 12 Napisano 23 godziny temu ja mysle, zejestem brzydki, bo mam zakola i brode i przytylem a przystojny to chooy jak bylem nastolatkiem to bylem piekny podobno, ale to stare dzieje, zycie ale po kapieli dzisiejszej i saunie na pewno troche wypieknieje i ogolenie brody xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dumb 60 Napisano 23 godziny temu Fajny mikrofon i choreografia, wesoło masz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mtjkp 12 Napisano 23 godziny temu ciekaw ejak sie filmiki w lesie udadza, nagram sobie ze 3 pioseni i zobaczymy, pozniej wrzuce na serwer xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1673 Napisano 23 godziny temu Moim zdaniem jestes przystojny, na pewno powyzej przecietnej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mtjkp 12 Napisano 23 godziny temu nawet sobie polskie rapsy sciagnalem kaliber 44 nasze mozgi wypelnione sa maria albo paktofonika mechaniczna pomarancza, moze nagram dzisiaj xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mtjkp 12 Napisano 22 godziny temu a mnie sie rzygac chce jak widze swoje zakola, wczesniej zaczalem lysiec, bo eksperymentowalem z wlosami kiedys i mnie to dobija, a kiedys taka ladna linie wlosow mialem, a w gimnazjum loczki i dlugie wlosy ehh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sev 21 Napisano 22 godziny temu Tak. Plus i minus to jedyne co widzę. Niech będzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mtjkp 12 Napisano 22 godziny temu ale nie wiem nagram sobie chyba depeche mode na pewno i cos jeszcze posciagalem sobie z 8 piosenek i teksty do spiewania na outdoor, wiec cos wybiore xD zobaczymy jak sie udadza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sev 21 Napisano 22 godziny temu Jakbyś nie miał ręki to byś nie mógł tego co możesz z ręką. Albo bez nogi co byś zrobił? A na przykład gdyby ci odcięło język? Nie śpiewałbyś. Narzekasz na prozaiczne rzeczy. Idę bo zaraz lunie deszcz. Cześć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mtjkp 12 Napisano 22 godziny temu (edytowany) mam na plytce Abba gold hity i spiewalem sobie dzisiaj yoou can ddaaance you can chiiive having the time of your life uuuu see that girl XDD watch the sceene she is the dancing queen xDD haha jakos tak to chyba leci to do pozniej Edytowano 22 godziny temu przez Mtjkp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach