dark_soul 7 Napisano 13 godzin temu (edytowany) tu taki jest metal guru xD Edytowano 13 godzin temu przez dark_soul Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dark_soul 7 Napisano 13 godzin temu juz was w latach 70 wyjasniali wielki cringe lords xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papamobil 666 28 Napisano 13 godzin temu wow, wstawiłeś pierrdolonych hipisów i myślisz że obrazisz mnie nazywając mnie czymś czym gardzę. brawo ty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dark_soul 7 Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, papamobil 666 napisał: wow, wstawiłeś pierrdolonych hipisów i myślisz że obrazisz mnie nazywając mnie czymś czym gardzę. brawo ty. wielki kuuurwa poojeb co slucha black metalu nikomu nie nznago , kuurwa mertalowiec wielki, hipisy cie wyjanili xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dark_soul 7 Napisano 13 godzin temu wyczerpali t=emat w tej piosence, nic wiewcej nie mam do doadania xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papamobil 666 28 Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, dark_soul napisał: wielki kuuurwa poojeb co slucha black metalu nikomu nie nznago , kuurwa mertalowiec wielki, hipisy cie wyjanili xD czekaj, czekaj a to nie ty ostatnio wstawiałeś bathory po tym jak został wikingiem z dvpy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dark_soul 7 Napisano 13 godzin temu sam sie kooorvva odezwales to wiesz ze to do ciebie bylo, sam sie obnazyyles xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papamobil 666 28 Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, dark_soul napisał: sam sie kooorvva odezwales to wiesz ze to do ciebie bylo, sam sie obnazyyles xD to ty takie gvwna tu wstawiasz po to aby moją uwagę zwrócić? sad. wyjdź z domu, bo nie będziemy kolegami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dark_soul 7 Napisano 13 godzin temu 3 minuty temu, papamobil 666 napisał: czekaj, czekaj a to nie ty ostatnio wstawiałeś bathory po tym jak został wikingiem z dvpy? ja slucham dla melodi a ty co pisales ze nie lubisz melodyjnego metalu, i wrzucasz jakiesz szumy , wielki metal guru xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papamobil 666 28 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, dark_soul napisał: ja slucham dla melodi se tam słuchaj, jaca wypierrdolone i beczułka ze śmiesznych wikingów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dark_soul 7 Napisano 12 godzin temu to jest o tobie, to pojeebie xD slucha szumow i sie czuje cringe lordem xD bo z domu nie wychodzi xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dark_soul 7 Napisano 12 godzin temu nikt nie lubi tego co ty sluchasz tylko w piwnicach siedzicie i walicie konia ze nikt tego nie lubii a wy lubicie, metal guru xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dark_soul 7 Napisano 12 godzin temu sam sie odezwalem bo wiedziales ze do ciebie napisalem , i hipsy cie obrazili xDDD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papamobil 666 28 Napisano 12 godzin temu 2 minuty temu, dark_soul napisał: nikt nie lubi tego co ty sluchasz tylko w piwnicach siedzicie i walicie konia ze nikt tego nie lubii a wy lubicie, metal guru xD lol: https://ibb.co/cSHSFgKC Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dark_soul 7 Napisano 12 godzin temu upadek metal guru xD wrzuc szumy jakies gojire czy za lekkie? xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dark_soul 7 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, papamobil 666 napisał: lol: nie rozumiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papamobil 666 28 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, dark_soul napisał: nie rozumiem domyślam się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dark_soul 7 Napisano 12 godzin temu masz sluchaj i sie podniecaj zniszczeniem , czy za lekkie dla edge lorda? xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dark_soul 7 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, papamobil 666 napisał: domyślam się ze ocena 2,51 ? o to chodzi> wyjeebane podoba mi sie kawalek w chooj i mam wyjeebane na glosy krytykow edge lordow xDD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papamobil 666 28 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, dark_soul napisał: masz sluchaj i sie podniecaj zniszczeniem , czy za lekkie dla edge lorda? xD a to ma jakieś dsbm tagi to nie klikam nawet, bo homoseksualizm. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papamobil 666 28 Napisano 12 godzin temu 3 minuty temu, dark_soul napisał: ze ocena 2,51 ? o to chodzi> wyjeebane podoba mi sie kawalek w chooj i mam wyjeebane na glosy krytykow edge lordow xDD przed chwilą psiałeś że nikt nie lubi etgo zcego ja słucham więc uświadamiam cie ocenami ze strony dla normików którzy wychodzą z domu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dark_soul 7 Napisano 12 godzin temu (edytowany) jestescie jak owieczki, tak sie sklada ze destroyero f worlds uslyszalemw radiu trojce gdzie w okolicach 1-2 w nocy sluchajac radia trojki i audycji metalowej, i speaker tez mowil ze plyta mu sie nie podobala ale pocil ten kawalek. sprawdzilem to i widze ze jestescie jak owieczki xD nie wiem co sie ma tu nie podobac, jest dobra gitarka, dobry wokal, zajeebisty tekst xD Edytowano 12 godzin temu przez dark_soul Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papamobil 666 28 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, dark_soul napisał: nie wiem co sie ma tu nie podobac, jest dobra gitarka, dobry wokal, zajeebisty tekst xD to plumkanie w połowie to jakbyś rvchał i nagle by ci opadł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dark_soul 7 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, papamobil 666 napisał: przed chwilą psiałeś że nikt nie lubi etgo zcego ja słucham więc uświadamiam cie ocenami ze strony dla normików którzy wychodzą z domu. chyyba cioe popioeerdolilo ze to normiki oceniaja, to chyba edge lordy coo oceniaja zle jak wokalista kogos nie zabil albo nie strzelil sobie w shotguna w cymbal xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papamobil 666 28 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, dark_soul napisał: chyyba cioe popioeerdolilo ze to normiki oceniaja, to chyba edge lordy coo oceniaja zle jak wokalista kogos nie zabil albo nie strzelil sobie w shotguna w cymbal xD rate your music piwniczaki to sa przecież lemingi kompletne, normany w skurrwesyn Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chill 192 Napisano 12 godzin temu Haha jak Byczy po wódce kozaczy xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dark_soul 7 Napisano 12 godzin temu 3 minuty temu, papamobil 666 napisał: to plumkanie w połowie to jakbyś rvchał i nagle by ci opadł. wskaz sekunde gdzie sie zaczyna bo nie slysze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dark_soul 7 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, Chill napisał: Haha jak Byczy po wódce kozaczy xD a ty co znawca? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papamobil 666 28 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, dark_soul napisał: wskaz sekunde gdzie sie zaczyna bo nie slysze 3 minuta, fajne tańce ludowe w wykonaniu turbowikingów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papamobil 666 28 Napisano 12 godzin temu poza tym wokal jest absolutnie zjeebany, brzmi jakby chciał a nie mógł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach