dark_soul 8 Napisano wczoraj o 21:14 slodko by bylo xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dark_soul 8 Napisano wczoraj o 21:14 la la la xD Gaji sie spodobala piosenka xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dark_soul 8 Napisano wczoraj o 21:17 1 minutę temu, Wszystko dla iskry tak napisał: Tak ona chciala kampera ale ja nie mam, zmiescimy sie w mniejszym samochodziku? xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dark_soul 8 Napisano wczoraj o 21:19 Gaja jest wygodna chyba xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dark_soul 8 Napisano wczoraj o 21:21 Przed chwilą, Wszystko dla iskry tak napisał: To wypozycz jak bedzie chciala to wypozycze xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dark_soul 8 Napisano 23 godziny temu kuuurwa umiem wynajac samochod ale nie wiem czy Gaja ze mna pojedzie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dark_soul 8 Napisano 23 godziny temu 1 minutę temu, Wszystko dla iskry tak napisał: Ja to na kwatere bym zabrał jak kuzynke byliśmy tylko że z sex kamper lepszy jak sie nie znacie, tak to musisz przyjechac po nia odebrac ja z pociagu i pojechac gdzies zamowic hotel a kamper to jedziecie gdzie chcecie xD beka xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach