Kocham elke tak 14 Napisano 16 godzin temu Tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham elke tak 14 Napisano 16 godzin temu Chyba usuneli kotek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham elke tak 14 Napisano 16 godzin temu Kicia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham elke tak 14 Napisano 10 godzin temu Znowu nie zobaczy co oglądałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 409 Napisano 5 godzin temu nie ma Elki, zajmuje się swoim życiem i mężczyzną Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 409 Napisano 29 minut temu i nie ma privów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 183 Napisano 6 minut temu 22 minuty temu, kris888 napisał: i nie ma privów. I nie będzie ale do niego nie dociera Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 146 Napisano 5 minut temu Przed chwilą, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: I nie będzie ale do niego nie dociera Wiadomo. Tylko dla mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 183 Napisano 3 minuty temu Przed chwilą, Malowany napisał: Wiadomo. Tylko dla mnie Z tobą o czym bym miała niby gadać? Bo na pewno nic o sobie bo wiadomo jak to się skończy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 146 Napisano 2 minuty temu Przed chwilą, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Z tobą o czym bym miała niby gadać? Bo na pewno nic o sobie bo wiadomo jak to się skończy. Znajdziemy jakieś tematy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dark Prince 0 Napisano przed chwilą 1 minutę temu, Malowany napisał: Znajdziemy jakieś tematy. Jeszcze nie znaleźliście? XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 146 Napisano przed chwilą Przed chwilą, Dark Prince napisał: Jeszcze nie znaleźliście? XD Na razie jeden o leżaku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach