Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
mideri

Dlaczego dużo więcej ludzi jest zafascynowanych robieniem wielkiego biznesu i ogromnych pieniędzy, a dużo mniej ludzi jest zafascynowanych tworzeniem wspaniałych relacji międzyludzkich?

Polecane posty

?

Edytowano przez mideri

4 minuty temu, Kocham elke tak napisał:

Ponieważ hajs przyciągnie pochwy 

Ale tylko takie, które lecą na hajs, a nie na jego wlaściciela

Hajs minie, miną i pochwy

Przed chwilą, mideri napisał:

Albo jeszcze "lepiej":

wezmą sobie jego hajs, a jego samego kopną w doopę

1 minutę temu, mideri napisał:

Wszystkie lecom na hajs 

1 minutę temu, Kocham elke tak napisał:

Wszystkie lecom na hajs 

Nie wszystkie

Przed chwilą, mideri napisał:

Nie wszystkie

Jeśli wymaga pracy to leci na hajs żadna to różnica czy wymaga 3000 30000 mc czy 3mln konta bankowego

2 minuty temu, mideri napisał:

Nie wszystkie

Nawet jak nie wszystkie kogo obchodzi 1 na 10, masz hajs to masz przepustke na pochwy, możesz i som chetne się spotykać założyć rodziny 

Hajs jest wszystkim od niego zależy jakie masz ciało, jakie zdrowie, czym zywisz organizm, jak jesteś zadbany jak ubrany jak mieszkasz gdzie mieszkasz jakie masz dodatki do rzeczywistości i rtv

5 minut temu, Kocham elke tak napisał:

Nawet jak nie wszystkie kogo obchodzi 1 na 10, masz hajs to masz przepustke na pochwy, możesz i som chetne się spotykać założyć rodziny 

Hajs jest wszystkim od niego zależy jakie masz ciało, jakie zdrowie, czym zywisz organizm, jak jesteś zadbany jak ubrany jak mieszkasz gdzie mieszkasz jakie masz dodatki do rzeczywistości i rtv

Miałeś dużo hajsu... i jak się skończyło?

Prawda, z drugiej strony - dużo zależy od kasy.

Edytowano przez kris888

10 minut temu, Kocham elke tak napisał:

Jeśli wymaga pracy to leci na hajs żadna to różnica

Hmm no nie do końca

Jeśli wymaga, żeby facet sam się utrzymywał, to chce, żeby ona nie musiała utrzymywać jego

Czyli tak samo jak facet, który nie chce być wykorzystywany finansowo przez kobietę

Wtedy mogą być oboje niezależni i niczego od siebie nie chcieć - poza niczym niezakłóconymi ruchami posuwisto-zwrotnymi, zakończonymi wymianą płynów ustrojowych🥰

5 minut temu, niemaszuprawnień napisał:

Jak jest kasa, to relacje zawsze się stworzą... 

Dziękuję za uwagę ♒☺️

Wcale nie

11 minut temu, mideri napisał:

Albo jeszcze "lepiej":

wezmą sobie jego hajs, a jego samego kopną w doopę

A od czego zależy że masz np czysto w chacie jak nie od hajsu?

Chemia do sprzątania kosztuje

Chusteczki mokre dla dzieci kosztujom

Szufelka zmiotka odkurzacz wszystko kosztuje 

Na koniec jak masz hajs to ci może ktoś posprzątać albo firma i to nawet po trupie 

1 minutę temu, kris888 napisał:

Miałeś dużo hajsu... i jak się skończyło?

Prawda, z drugiej strony - dużo zależy od kasy.

Właśnie miałem jeszcze za mało gdybym miał jedno zero więcej właśnie bym pisał od anastazji która karmi moje dziecko 

7 minut temu, Kocham elke tak napisał:

O to już całkowita nieprawda, ale mit, w który wierzy większość ludzi

Jesta masa spaślaków, którzy zarabiają, ale źle jedzą, nie ćwiczą i są zaropiałymi knurami

A są w Afryce biedacy, którzy ćwiczą podnosząc ciężary zrobione ze śmieci i budują piękną sylwetkę

3 minuty temu, Kocham elke tak napisał:

A od czego zależy że masz np czysto w chacie jak nie od hajsu?

Chemia do sprzątania kosztuje

Chusteczki mokre dla dzieci kosztujom

Szufelka zmiotka odkurzacz wszystko kosztuje 

Na koniec jak masz hajs to ci może ktoś posprzątać albo firma i to nawet po trupie 

Tak się usprawiedliwiasz i pocieszasz

A większość a nawet wszystko to samo można zrobić czym innym i dużo mniejszym kosztem

Są ludzie biedni, którzy mają porządek - wystarczy sprzątać, wycierać zwykłą szmatą zamoczoną w samej wodzie, a nawet i na sucho - tylko trzeba to robić

O to już całkowita nieprawda, ale mit, w który wierzy większość ludzi

Jesta masa spaślaków, którzy zarabiają, ale źle jedzą, nie ćwiczą i są zaropiałymi knurami

A są w Afryce biedacy, którzy ćwiczą podnosząc ciężary zrobione ze śmieci i budują piękną sylwetkę

No oczywiście jeszcze musi ci się chcieć ten hajs odpowiednio użyć bo można się zapuścić 

Siłownia kosztuje dieta kosztuje nie jesteśmy w afryce nie zrobimy hamburgera z komarow lapiac garnkiem bo się porzygamy 

A masz jakiś link do badań że akurat większość stawia na kasę niż relacje międzyludzkie i co z grupą która łączy kasę i relacje. 😁

• Thanks 1

a minimalizm też pomaga w sprzątaniu - mniej rzeczy, mniej sprzątania i czyszczenia 😄

Edytowano przez kris888

3 minuty temu, Kocham elke tak napisał:

Siłownia kosztuje

można w domu ćwiczyć, nie trzeba wydawać kasy na siłownię.

albo praca na wsi - również siłownia zbędna w tym przypadku 😄

Edytowano przez kris888

2 minuty temu, mideri napisał:

Tak się usprawiedliwiasz i pocieszasz

A większość a nawet wszystko to samo można zrobić czym innym i dużo mniejszym kosztem

Są ludzie biedni, którzy mają porządek - wystarczy sprzątać, wycierać zwykłą szmatą zamoczoną w samej wodzie, a nawet i na sucho - tylko trzeba to robić

Oczywiście że sprzatam bardzo tanio ja kupuje 1 litr mydła mokre chusteczki (mam meble malowane farbom ikea od szmaty z wodom się wytrze farba trzeba specjalne) rękawiczki (tak mógłbym pobudzić ręce 

Próbuje robić progres rzeczywistości dużo mnejszym kosztem i go robię ale i tak to jest równe hajsu 

Woda kosztuje ta ... też i czas ktory trzeba poświęcić tez 

3 minuty temu, kris888 napisał:

a minimalizm też pomaga w sprzątaniu - mniej rzeczy, mniej sprzątania i czyszczenia 😄

Tak dlatego remontuje ale najpierw muszę wszystko doczyscic po 37 latach matki lub wymienic odnalowac naprawic 

2 minuty temu, kris888 napisał:

można w domu ćwiczyć, nie trzeba siłowni.

albo praca na wsi - siłownia zbędna w tym przypadku 😄

Na jedno wychodzi ja za ławkę i ciężary gryfy hantle akcesoria dalem kiedyś z 1500 a siłownia od 20zl np z ing promkom 

4 minuty temu, Nie otwieraj oczu napisał:

A masz jakiś link do badań że akurat większość stawia na kasę niż relacje międzyludzkie i co z grupą która łączy kasę i relacje. 😁

Nie mam, bo nie szukałem

Ale widzę zarówno po ilości filmików w necie na tematy o wielkich biznesach i pieniądzach, jak i nawet wśród znajomych i rodziny - jak się każdemu oczy świecą i ślina cieknie kiedy mowa o wielkich pieniądzach

A kiedy mowa o pięknych relacjach międzyludzkich, to ludzie traktują to jak coś może ładnego, ale mało wartościowego - jak polny kwiatek

Nie mam, bo nie szukałem

Ale widzę zarówno po ilości filmików w necie na tematy o wielkich biznesach i pieniądzach, jak i nawet wśród znajomych i rodziny - jak się każdemu oczy świecą i ślina cieknie kiedy mowa o wielkich pieniądzach

A kiedy mowa o pięknych relacjach międzyludzkich, to ludzie traktują to jak coś może ładnego, ale mało wartościowego - jak polny kwiatek

Bo ludzie zazwyczaj som spragnieni apple wycieczki apartamenty samochody sportowe a relacje sobie jakieś ogarneli 

Nawet typ z grazynom pewnie mu się oczy seiecom bo by jom wymienil na mega lachon 

3 minuty temu, mideri napisał:

Nie mam, bo nie szukałem

To źle widzisz jak ci wygodnie i jest jeszcze grupa która nie ma ani kasy ani relacji międzyludzkich przecież znasz ten stan. 😁

4 minuty temu, mideri napisał:

Nie mam, bo nie szukałem

tylko że za wielkimi pieniędzmi i biznesami idzie też odpowiedzialność i nowe problemy. świetnie opisał to w swojej książce Felix Dennis - How To Get Rich.

1 minutę temu, Nie otwieraj oczu napisał:

To źle widzisz jak ci wygodnie i jest jeszcze grupa która nie ma ani kasy ani relacji międzyludzkich przecież znasz ten stan. 😁

Zapewne też źle widzę, subiektywnie, jak każdy

Czyli mówisz, że dużo ludzi ceni relacje międzyludzkie?

No to bardzo dobrze

Może i masz rację, bo podczas pandemii, kiedy mi było bez różnicy, bo i tak nie mam relacji, to większość ludzi nie było w stanie usiedzieć na doopie nawet kilku dni i musieli łamać zakazy i się spotykać z innymi i roznosić zarazki

56 minut temu, mideri napisał:

?

ponieważ hajs pozwala ci życ bez tworzenia realcji, dominacja materialna nad plebsem. jak nie amsz pieniędzy to musisz je zarabiać, chodzić do kołchozu, a to wymusza więcej interakcji społecznych niż sytuacja w której masz pieniądze. nikt normalny nie chce tworzyć żadnych relacji z innymi, to jest wymuszone przez zasady panujące w świecie. ludzie oszukują sami siebie wymyślając brednie o jakis emocjonalnych więziach, spirit linkach, itp. myślenie amgiczne aby ukryć prawdziwe powody tworzenia realcji z innymi - jest to mała ilość posiadanych zasobó materialny co w obecnych czasach przekłada sie głównie na zasoby finasowe. 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się