hrabia Pomme de terre 4 Napisano 17 godzin temu 1 minutę temu, Monitor na przedpokoju tak napisał: Zresztą to chyba elka z 2 konta jasne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afekafe 167 Napisano 17 godzin temu 5 minut temu, hrabia Pomme de terre napisał: jasne Jak ci się żyje w naszym regionie? Ujnia, prawda? I jeszcze ziąb dzisiaj jak w listopadzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hrabia Pomme de terre 4 Napisano 17 godzin temu 1 minutę temu, afekafe napisał: Jak ci się żyje w naszym regionie? Ujnia, prawda? I jeszcze ziąb dzisiaj jak w listopadzie. chójowo ale w Gdańsku też zimno i padało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afekafe 167 Napisano 17 godzin temu 1 minutę temu, hrabia Pomme de terre napisał: chójowo ale w Gdańsku też zimno i padało A byłeś już w Ustroniu, Wiśle, nad Olzą? Wiesz, taki wypad na pół dnia dla złapania oddechu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hrabia Pomme de terre 4 Napisano 17 godzin temu Przed chwilą, afekafe napisał: A byłeś już w Ustroniu, Wiśle, nad Olzą? Wiesz, taki wypad na pół dnia dla złapania oddechu. nie ale aię wybieram co polecasz ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afekafe 167 Napisano 17 godzin temu 1 minutę temu, hrabia Pomme de terre napisał: nie ale aię wybieram co polecasz ? Każde z wymienionych miejsc. Są dość blisko nas i jest na czym oko zawiesić. Z pewnością zrobisz dużo zdjęć pięknego krajobrazu, odetchniesz od miejskiego smogu i zjesz smaczną rybę. Może spotkasz Pietrka Żyłę i Małysza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 227 Napisano 17 godzin temu 21 minut temu, Malowany napisał: A leżak cały czas czeka na odblokowanie Nie interesuje mnie to. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hrabia Pomme de terre 4 Napisano 17 godzin temu 1 minutę temu, afekafe napisał: Każde z wymienionych miejsc. Są dość blisko nas i jest na czym oko zawiesić. Z pewnością zrobisz dużo zdjęć pięknego krajobrazu, odetchniesz od miejskiego smogu i zjesz smaczną rybę. Może spotkasz Pietrka Żyłę i Małysza wolę ludzi niż krajobrazy a ciebie spotkam ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 620 Napisano 17 godzin temu 2 godziny temu, Żaba Monìka napisał: Ja dzisiaj malowałam ścianę, bo zalałam herbatą. Mam spoko farbę, nie kapie i nie zostawia maz, można pomalować bez robienia bałaganu. pomaluj sobie ceramiczną to następnym razem tylko ścianę przetrzesz i po herbacie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hrabia Pomme de terre 4 Napisano 17 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, WychodzeNaChwile napisał: pomaluj sobie ceramiczną to następnym razem tylko ścianę przetrzesz i po herbacie pozdrów Szynszylę Edytowano 17 godzin temu przez hrabia Pomme de terre Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 620 Napisano 17 godzin temu 1 godzinę temu, Qwerty88 napisał: Janusz ma ważniejsze sprawy aktualnie wiata garażowa ogrodzenie itp. Ściane sama ogarniam, bo mu już doby nie starcza biedny Janusz, szkoda chłopa... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afekafe 167 Napisano 17 godzin temu 1 minutę temu, hrabia Pomme de terre napisał: wolę ludzi niż krajobrazy a ciebie spotkam ? Stary mnie namawia na letnie skoki narciarskie w Wiśle. Dla nas te okolice już nie sa jakieś atrakcyjne. Szczególnie dla mnie. Tato w dzieciństwie nas tam często zabierał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 620 Napisano 17 godzin temu 2 minuty temu, hrabia Pomme de terre napisał: pozdrów Synszylę nawet mogę w rękę pocałować w imieniu Pana hrabiego 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 620 Napisano 17 godzin temu 1 minutę temu, afekafe napisał: Stary mnie namawia na letnie skoki narciarskie w Wiśle. Dla nas te okolice już nie sa jakieś atrakcyjne. Szczególnie dla mnie. Tato w dzieciństwie nas tam często zabierał. żeby Ci się tylko narty nie wypięły przy lądowaniu i będzie dobrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 620 Napisano 17 godzin temu 1 godzinę temu, afekafe napisał: Jeśli masz pionową ścianę i niekapiącą farbę, to folię rozkładasz tylko pod nogami i przesuwasz ją po kawałku. Taśmę stary niech przyklei. Zapomniałam donieść. Od wczoraj jestem pełnoprawnym użytkownikiem kafe. Tyż mi pocztę zablokowali taaa tak mówisz dla niepoznaki, że niby to kto inny blokuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afekafe 167 Napisano 17 godzin temu 1 minutę temu, WychodzeNaChwile napisał: żeby Ci się tylko narty nie wypięły przy lądowaniu i będzie dobrze Będę kibicem Skocznia Adama w Wiśle organizuje Letnie GP. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 620 Napisano 17 godzin temu 1 godzinę temu, Żaba Monìka napisał: To masz szczęście, bo się kurzy wszędzie gdy się je tnie i w ogóle dużo z tym zachodu. No i wszystko trzeba wynieść z pokoju. użyj gilotyny do paneli a panele winylowe z twardym rdzeniem to można naciąć nożykiem do tapet i złamać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afekafe 167 Napisano 17 godzin temu 1 minutę temu, WychodzeNaChwile napisał: taaa tak mówisz dla niepoznaki, że niby to kto inny blokuje Nie mam w tym żadnego interesu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 620 Napisano 17 godzin temu 3 minuty temu, afekafe napisał: Nie mam w tym żadnego interesu. już się nie wybielaj cicha woda wiadomo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afekafe 167 Napisano 17 godzin temu 3 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał: już się nie wybielaj cicha woda wiadomo To nie o mnie. Ja jestem z tych: Krowa, która dużo ryczy... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach