Malowany 165 Napisano 15 godzin temu 1 minutę temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Podobno ja. Sorry, ja bardziej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekaj bejbe tak 5 Napisano 14 godzin temu klaudiusza nie ma ktos ja przejechal tirem tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 165 Napisano 14 godzin temu 1 minutę temu, klekaj bejbe tak napisał: klaudiusza nie ma ktos ja przejechal tirem tak Albo walcem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekaj bejbe tak 5 Napisano 14 godzin temu niestety klaudiusz opuscila kafe dla kolegow z pracy i z czatu tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 227 Napisano 14 godzin temu 3 minuty temu, Malowany napisał: Sorry, ja bardziej Chyba śnisz. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 165 Napisano 14 godzin temu 2 minuty temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Chyba śnisz. Zsikalas się kiedyś do łóżka? Nie sądzę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dark Prince 7 Napisano 14 godzin temu A to do narcyzjusza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 227 Napisano 14 godzin temu 3 minuty temu, Malowany napisał: Zsikalas się kiedyś do łóżka? Nie sądzę Tak. Pisalam o tym ze 2 dni temu. Widać jak uważnie czytasz odpowiedzi innych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 165 Napisano 14 godzin temu Przed chwilą, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Tak. Pisalam o tym ze 2 dni temu. Widać jak uważnie czytasz odpowiedzi innych. Wybacz, że nie czytam tutaj wszystkiego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dark Prince 7 Napisano 14 godzin temu Dla niedomalowanego pij ze smakiem kolego! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 31 Napisano 14 godzin temu ja kiedys sie posiusiałam ale nie po pijaku tylko jak bylam dzieckiem. Youtube rekomendacje sa calkiem ok dla zamula huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dark Prince 7 Napisano 14 godzin temu Dumbusia dej cycusia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 31 Napisano 14 godzin temu (edytowany) tesknie za Małolatem ojcem dziecka. Nawet 10 bicow nie da tego co on jednym swym spojrzeniem, niestety Edytowano 14 godzin temu przez Kaszalotte Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 165 Napisano 14 godzin temu Gdzie leżaczek biedaczek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dark Prince 7 Napisano 14 godzin temu 4 minuty temu, Kaszalotte napisał: tesknie za Małolatem ojcem dziecka. Nawet 10 bicow nie da tego co on jednym swym spojrzeniem, niestety Masz jakieś dziecko chyba w Simsach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 31 Napisano 14 godzin temu To piosenka Anastazji teskniacej za mezem Małolatem ojdzem dziedzka po 100 klientach simpach bu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 227 Napisano 14 godzin temu 13 minut temu, Malowany napisał: Wybacz, że nie czytam tutaj wszystkiego Wiem, to był sarkazm, pisalam ze tez przez sen mi się zdarzyło ale miałam 6 lat i śniło mi się że siedzę w łazience. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 165 Napisano 14 godzin temu Przed chwilą, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Wiem, to był sarkazm, pisalam ze tez przez sen mi się zdarzyło ale miałam 6 lat i śniło mi się że siedzę w łazience. Mi za dzieciaka też się zdarzyło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 165 Napisano 14 godzin temu Co wy za gufna słuchacie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 227 Napisano 14 godzin temu 11 minut temu, Kaszalotte napisał: tesknie za Małolatem ojcem dziecka. Nawet 10 bicow nie da tego co on jednym swym spojrzeniem, niestety Od 3 dni o nim piszesz, chcesz do niego numer? Bo tak się składa że mnie juz ostatnio wkùrwia tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 31 Napisano 14 godzin temu 14 minut temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Od 3 dni o nim piszesz, chcesz do niego numer? Bo tak się składa że mnie juz ostatnio wkùrwia tak nie no pisze to mefatoforycznie a czemu wkiurwia cie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekaj bejbe tak 5 Napisano 14 godzin temu wrzucajcie swoje stopki tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 227 Napisano 14 godzin temu 1 minutę temu, Kaszalotte napisał: nie no pisze to mefatoforycznie a czemu wkiurwia cie Mefatoforycznie aha. No po prostu, tutaj nie można zdradzać o tym bo to jest top secret. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monitor na przedpokoju tak 32 Napisano 11 godzin temu 2 godziny temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Od 3 dni o nim piszesz, chcesz do niego numer? Bo tak się składa że mnie juz ostatnio wkùrwia tak Wypytuje kiedy sex z lezakiem? 2 godziny temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Mefatoforycznie aha. No po prostu, tutaj nie można zdradzać o tym bo to jest top secret. Jak ja bym ciebie miał to kazał się położyć na żabę na mnie i dziugal od spodu ssac cycka Fajnie by było tak zasnac po kilku spustach w tym wszystkim ze zmeczenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach