Mtjkp 25 Napisano 3 godziny temu Nie ma jej to jakas meczarnia dla mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dark Prince 23 Napisano 3 godziny temu Jo tyz. Goraca dwudziecha by do mnie pasowała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mtjkp 25 Napisano 3 godziny temu no niestety ma tutaj za duzo adoratorow i nie wchodzi tu juz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mtjkp 25 Napisano 3 godziny temu Kiedys pisala, ze do mnie przyleci do Anglii i pojdziemy do jazz klubu potanczyc i zobaczy jak gram na perkusji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mtjkp 25 Napisano 2 godziny temu zawsze lubilem z nia pisac, ona mnie uspokaja bardzo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mtjkp 25 Napisano 2 godziny temu pewnie mi w koncu minie tesknota i zapomne o niej tak jak z innymi bylo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mtjkp 25 Napisano 2 godziny temu z drugiej strny pare miesiecy temu pisala, ze gdy tu nie wchodzila, to sie lepiej czula, wiec no moze sie lepiej czuje teraz, no tak to bywa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mtjkp 25 Napisano 2 godziny temu dark srince, mi ostatnio klaudiusz pisala, zebym cos zrobil i cie pognal, zebys przestal za nia lazic, ona cie nie chce i nigdy nie zechce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mtjkp 25 Napisano 2 godziny temu ty dark srince to jestes w ogole menda zakichana niedawno ja ponizales i mi pisales, zebym ja ponizal ,a teraz sam do niej startujesz frajerze i ja obrazasz brzydze sie toba i pluje na ciebie, tfu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mtjkp 25 Napisano 2 godziny temu jestes jak kleszcz ktory przyssal sie do nimfetki mendo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mtjkp 25 Napisano 2 godziny temu dobrze, ze klaudiusza nie ma, nie musi z takim odpadem jak ty korespondowac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mtjkp 25 Napisano 2 godziny temu wierszyki tez pisales o tym jaki ojciec dumny z coreczki bo obladza kolegom ty mendo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dark Prince 23 Napisano 2 godziny temu 9 minut temu, Mtjkp napisał: ty dark srince to jestes w ogole menda zakichana niedawno ja ponizales i mi pisales, zebym ja ponizal ,a teraz sam do niej startujesz frajerze i ja obrazasz brzydze sie toba i pluje na ciebie, tfu Ej ej fifi ty wymysliles że klaudiusz ma raka, umarła w wypadku i ma tate alfonsa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dark Prince 23 Napisano 2 godziny temu Jak chce to niech tu sobie pisze, przecież nikt tu jej nie zje. Może wpadać i pisać jak ma ochotę: ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mtjkp 25 Napisano 2 godziny temu nie bede ci sie z niczego tlumaczyl, a klaudiusza juz przeprosilem i wyjasnilem wszystko, a ty odpieerdol sie w koncu i przestan za nia lazic sliska lajzo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach