pasztetowa prima sort 18 Napisano 10 godzin temu nie ma sie czym przejmowac, mnie w realu tez sie malo ktora podoba prawie zadna xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 243 Napisano 10 godzin temu 8 minut temu, pasztetowa prima sort napisał: baba tez zadna nie wrzuci Ja wcześniej wrzucałam swoje nie raz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa prima sort 18 Napisano 10 godzin temu no pewnie, Elcia oczywiscie, ale nikt wiecej xD a na fejsy instagramy to wrzucaja katalogi fot 100 fotek xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dark prince 4 Napisano 10 godzin temu 16 minut temu, pasztetowa prima sort napisał: baba tez zadna nie wrzuci Te które uwazaja się za ładne to wrzucały tu nieraz, a Nimfa wręcz spamowała fotami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa prima sort 18 Napisano 10 godzin temu no to tylko nimfa i kiedys agatka wrzucala foty swoich nog, raz wrzucila jak z imprezy wraca i na trawie lezy i foto nog sobie jeebla i wrzucila tutaj XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dark prince 4 Napisano 10 godzin temu Elcia, Agatka, Dumbo ( wrzucała na insta), Bagno itd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 55 Napisano 10 godzin temu (edytowany) 18 minut temu, pasztetowa prima sort napisał: nie ma sie czym przejmowac, mnie w realu tez sie malo ktora podoba prawie zadna xD No mi też jak tych ludzi nie znam i nie jesteśmy po ślubie to wgl dobra jutro mnie typie możesz zabić nara nawet by mógł być Habibi z telenoweli z muskulami ale nie znam umysłu to takie ok czeba uważać może kûrwa i wesz ludzka i będę plakusiac ah Habibi zdradziłeś kuwo mnie rzucę się z wysokości ale nie utopię się bo pływam doskonal Edytowano 10 godzin temu przez Kaszalotte Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa prima sort 18 Napisano 10 godzin temu agatka to nawet stopki wrzucala nie byly zle mogly byc xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 55 Napisano 10 godzin temu Ja w ogóle cię Filip rozumiem bo fajniej się onanizować i marzyć o tym co nie istnieje niz być w związku w ogóle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa prima sort 18 Napisano 9 godzin temu no nie wiem czy fajniej ale pewnie latwiej i nie zlapie choroby wenerycznej xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sens rzeczywistości tak 1 Napisano 6 godzin temu 3 godziny temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Ja wcześniej wrzucałam swoje nie raz. Wrzuć swoje majtki za łóżko u mnie kota Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa prima sort 18 Napisano 5 godzin temu Elcia ma cie w ignoru lezak xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 243 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, pasztetowa prima sort napisał: Elcia ma cie w ignoru lezak xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa prima sort 18 Napisano 5 godzin temu niezle xD ale trzeba pamietac zeby nie cytowac postow lezaka to wtedy elcia bedzie miala go w ignore 100% i spokoj i czysty umysl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 243 Napisano 4 godziny temu 1 godzinę temu, pasztetowa prima sort napisał: niezle xD ale trzeba pamietac zeby nie cytowac postow lezaka to wtedy elcia bedzie miala go w ignore 100% i spokoj i czysty umysl Ach piękna wizja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa prima sort 18 Napisano 4 godziny temu haha xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sens rzeczywistości tak 1 Napisano 3 godziny temu 30 minut temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Ach piękna wizja. Jajka golic mi tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa prima sort 18 Napisano 3 godziny temu zapytaj salowej zeby ci ogolila na pewno z katowic przyjedzie i za chwile bedzie pod twoimi drzwiami i otworzy usta na widok twojego pena i zrobi aaa xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach