papamobil 666 67 Napisano 13 godzin temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa prima sort 18 Napisano 12 godzin temu xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
schizzy_pop 5 Napisano 12 godzin temu zly humorek mam dzisiaj, ale piszac to przypomnialem ze ostatnio kiedy mialem dobry humorek to trwalo z 2-3 minuty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa prima sort 18 Napisano 12 godzin temu ja mialem kilka dni temu bardzo zly humorek a posaunowalem troche wypocilem zly humorek i mi dobry humorek wrocil xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
schizzy_pop 5 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, pasztetowa prima sort napisał: ja mialem kilka dni temu bardzo zly humorek a posaunowalem troche wypocilem zly humorek i mi dobry humorek wrocil xD cope jak tobie zjeebie co chwile odpieerdala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa prima sort 18 Napisano 12 godzin temu ehe jak ja w piwnicy spedzam wiekszosc zycia przed komputerem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach