Sens rzeczywistości tak 1 Napisano 12 godzin temu Ja ostatnio kilka razy dziennie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sens rzeczywistości tak 1 Napisano 12 godzin temu Prysznic prosto w otwarte slepia tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sens rzeczywistości tak 1 Napisano 12 godzin temu Ciągle mam uczucie że jakiś pył od malowania albo kurz szaf Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa prima sort 18 Napisano 12 godzin temu zalezy jak saunuje to biore lodowate prysznice miedzy kazdym wyjsciem z sauny to zdarza sie ze po 6-10 razy xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa prima sort 18 Napisano 12 godzin temu ale roznie to bywa czasami caly dzien w ogole nie myje ryja i chooy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TREVVO 31 Napisano 12 godzin temu CZĘŚCIEJ NIŻ TY DUUPĘ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa prima sort 18 Napisano 12 godzin temu ja mam kumpla w internecie z ktorym od dawna pisze i on mi tak nagadal do glowy myj doope po sraniu woda i mydlem albo seeks po slubie ja prdl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TREVVO 31 Napisano 12 godzin temu 8 minut temu, pasztetowa prima sort napisał: ja mam kumpla w internecie z ktorym od dawna pisze i on mi tak nagadal do glowy myj doope po sraniu woda i mydlem albo seeks po slubie ja prdl O CIEKAWYCH RZECZACH PISZESZ Z KUMPLAMI GEJAMI Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa prima sort 18 Napisano 12 godzin temu akurat ten moj kolega ma zone bogata co jezdzi na motorze i maja rodzine i dzieci a on ma swoja biblioteke ksiazek i madry facet Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa prima sort 18 Napisano 12 godzin temu wlasnie sobie piszemy o szatanie religii i w ogole xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach