E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 243 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, Kaszalotte napisał: Ktoś mi bloknal i miałam wrażenie że to bicu bo mu jechaliśmy ze srynikiem temate usunięte i blok Zazwyczaj jest tak że każdy kto w danym momencie udziela się na forum po chwili ma bloka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa prima sort 18 Napisano 8 godzin temu haha krasnal nastepny co wali teksty jak typowy alfa sigma male co kazda chce sie z nim ruuchac ale oni alfa to nie chca bo wlasna graba to najlepsza baba xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nadija* 171 Napisano 8 godzin temu Nie blokuję, znudziła mi się kafeteria. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa prima sort 18 Napisano 8 godzin temu spoko xD 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dark prince 4 Napisano 8 godzin temu (edytowany) 36 minut temu, papamobil 666 napisał: smutne to jest jak są tu jakieś osoby co sobie normalnie rozmawiały, a ta kvrwa blokuje no wypatroszyłbym ścierwo Bo inaczej nie potrafi dogryźć ulaniec inna sprawa że to jest tyllo lekka uciążliwość przynajmniej dla mnie Edytowano 8 godzin temu przez Dark prince Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa prima sort 18 Napisano 8 godzin temu a ty sie tlumaczysz ze to nie ty ale ci beda pieerdolic ze to ty a ty znowu zaraz znikniesz i tracisz czas na tlumaczenie sie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 243 Napisano 8 godzin temu 6 minut temu, właź do bagażnika napisał: Nikomu poza krasnalem nie chce się w to bawić. Przypominam, że koleś ćpa syropy na kaszel. Ja tam obstawiam że fentanyl. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papamobil 666 67 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Dark prince napisał: Bo inaczej nie potrafi dogryźć ulaniec inna sprawa że to jest tyllo lekka uciążliwość przynajmniej dla mnie mam tak samo ale i tak bym zagazował te kvrwe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa prima sort 18 Napisano 8 godzin temu ja sie do nikogo nie dogryzam wy tutaj hejtujecie cwaniaczki xD nie mozecie odreagowac wlasnego przegrywu xD tez mozecie zapostowac cala strone xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa prima sort 18 Napisano 8 godzin temu spoko krasnal pofantazjuj sobie tylko uwazaj zebys nie trysnal xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dark prince 4 Napisano 8 godzin temu 36 minut temu, niemaszuprawnień napisał: Leżak też blokuje. To może być tylko klaudiusz bo blokuje codziennie od wybuchu afery instagramowej wcześniej nikt nie blokował Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
schizzy_pop 5 Napisano 8 godzin temu 4 minuty temu, Nadija* napisał: Nie blokuję, znudziła mi się kafeteria. pamietasz jaki priv ci napisalem i co odpisalas? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa prima sort 18 Napisano 8 godzin temu wasz problem jest prosty, nie potaficie pisac tak szybko postow jak ja wiec placzecie i obrazacie bo bezradni jestescie nic nie mozecie zrobic xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
właź do bagażnika 16 Napisano 8 godzin temu Przypominam, że 10 rok na perkusji się wykładasz, sratuszczak a grubego czas zdjąć [*] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa prima sort 18 Napisano 7 godzin temu no racja niestety, ale poki nie mam gdzie grac na perkusji i wlasnego zestawu to moge rownie dobrze zapomniec o tym kiedys mialem zestaw u siebie w domu i wpadali do mnie ludzie i zesmy grali a teraz niestety, cos poszlo nie tak xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nadija* 171 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, schizzy_pop napisał: pamietasz jaki priv ci napisalem i co odpisalas? A kto ty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
właź do bagażnika 16 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Ja tam obstawiam że fentanyl. To w ogóle jest dostępne w Polsce? Krasnal na dzień dobry by przedawkował Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dark prince 4 Napisano 7 godzin temu 19 minut temu, papamobil 666 napisał: jeszcze mnie nie pojeebało żeby brać się za brzydką i głupią kobyłe rozpłodową. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa prima sort 18 Napisano 7 godzin temu ja pamietam ja kw zeszlym roku sobie LSD jeeblem to fajne widzialem kwadraty trojkaty i wszystko falowalo mi przed oczami xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa prima sort 18 Napisano 7 godzin temu mi sie znudzilo hejtowanie i obrazanie man of the moon, chyba nadija mnie wyleczyla z tej nienawisci xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 243 Napisano 7 godzin temu 7 minut temu, papamobil 666 napisał: znudziło mi się przypisywanie sobie patologii nieudacznika żeby nabić sobie kredyt bycia chvjem na jego garbie i tak już byś mi kvtasa lizała jak pojeebana, ale tego nie dostaniesz. Ten jak odkręca kota ogonem. xd Pisales mi wprost że dzień wcześniej blokowaleś kilka razy mi skrzynkę i tak właśnie było. Nikt inny o tym nie wiedział bo nikomu nie mówiłam jeszcze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dark prince 4 Napisano 7 godzin temu 11 minut temu, pasztetowa prima sort napisał: tez kiedys cpalem acodin w polsce jak mialem 18 lat a w UK tez probowalem srop na kaszel, to bylo kiepsko ale po acodinie mialem niezla faze raz sie nacpalem acodinem a potem na jednym forum pisalem ze srubokret i kazdy tam mial naziste w avatarze a srubokret mial himmlera i do mnie pisal o zagazowaniu mnie w komorze a ja na aco mam faze i sie smialem z jego tekstow haha to bylo cos Fifi a butapren też próbowałeś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa prima sort 18 Napisano 7 godzin temu nie wiem co to butapren ale kiedys poznalem na stolowce dla bezdomnych fajnych angoli a jeden mial syna, to chodzilismy razem i widzialem jak sobie here wstrzykuja w zyle oboje a ja crack palilem wtedy haha to byly widoki dopiero i faza xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa prima sort 18 Napisano 7 godzin temu oni to byli badboje a wy to jacys pozerzy jestescie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dark prince 4 Napisano 7 godzin temu Czy wąchales klej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa prima sort 18 Napisano 7 godzin temu nie wachalem ale crack palilem i dziwie sie, ze sie nie uzaleznilem xD raz jak mialem urodziny to caly dzien z kumplem crack jaralismy ze szklanej lufy fajna faza i wciagalismy jakis syf dla uzaleznionych od heroiny ale mialem faze xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
schizzy_pop 5 Napisano 7 godzin temu 7 minut temu, Nadija* napisał: A kto ty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 243 Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, właź do bagażnika napisał: To w ogóle jest dostępne w Polsce? Krasnal na dzień dobry by przedawkował Nie wiem ale jakoś mi pasuje do jego zachowania narkotyk zombie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
meesjasz 15 Napisano 7 godzin temu chyba ktoś olewa byczniaka, bo udaje, że go nie poznaje upss xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa prima sort 18 Napisano 7 godzin temu schizzy pop to chyba byczy bo pieerdolil dzisiaj znowu o samoobojstwie pamietam jak kiedys mial odpal ze sie najeebal to zspamowal cala strne ze sie zabiije a ze go ignorowali wszyscy to grozil ze beda mieli wszyscy przejeebane tutaj bo z nim nie pisza, chore zwierze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach