schizzy_pop 5 Napisano 10 godzin temu 9 minut temu, Nadija* napisał: A kto ty? ja frajeeer Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa prima sort 18 Napisano 10 godzin temu po lekach na schize tez mozna byc zombie i w ogole, szkodza na cialo dlatego ci co pieerdola zebym brl leki to niech sie WYPCHAJA i sami biora Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa prima sort 18 Napisano 10 godzin temu schizzy pop to chyba byczy bo pieerdolil dzisiaj znowu o samoobojstwie pamietam jak kiedys mial odpal ze sie najeebal to zspamowal cala strne ze sie zabiije a ze go ignorowali wszyscy to grozil ze beda mieli wszyscy przejeebane tutaj bo z nim nie pisza, chore zwierze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
meesjasz 15 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, pasztetowa prima sort napisał: schizzy pop to chyba byczy bo pieerdolil dzisiaj znowu o samoobojstwie pamietam jak kiedys mial odpal ze sie najeebal to zspamowal cala strne ze sie zabiije a ze go ignorowali wszyscy to grozil ze beda mieli wszyscy przejeebane tutaj bo z nim nie pisza, chore zwierze oboje jesteście jeebnięci z tym spamem połowy strony jak wam cos odbije Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa prima sort 18 Napisano 10 godzin temu pieerdoli o samoobojstwie zeby sie ktos zlitowal nad nim a jak nie ma litosci to sie odpala i obraza xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nadija* 171 Napisano 10 godzin temu @schizzy_pop nie pamiętam o czym rozmawialiśmy. A co u Ciebie, jak się czujesz? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa prima sort 18 Napisano 10 godzin temu ale ja nie pieerdole o samoobojstwie, kiedys jak mieszkalem w birminam to pieerdolilem tutaj o samoboojstwie a nagle dwoch policjantow pukaja mi do drzwi i czy ja sie chce zabiic i czy ze mna wszystko ok, nie wiem jak oni mnie znalezli i kto mnie podjeebal nie potrafie tego wyjasnic ale poszli sobie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa prima sort 18 Napisano 10 godzin temu jak widac fatalnie sie czuje, chyb aweekend jest i wolne od pracy i nie ma co ze soba zrobic biedak xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa prima sort 18 Napisano 10 godzin temu haha teraz nadija dobra dobroduszna bedzie sie litowala a byczy zaraz o seeksie z nia bedzie pisal xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
schizzy_pop 5 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, Nadija* napisał: @schizzy_pop nie pamiętam o czym rozmawialiśmy. A co u Ciebie, jak się czujesz? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papamobil 666 67 Napisano 10 godzin temu 8 minut temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Ten jak odkręca kota ogonem. xd Pisales mi wprost że dzień wcześniej blokowaleś kilka razy mi skrzynkę i tak właśnie było. Nikt inny o tym nie wiedział bo nikomu nie mówiłam jeszcze. a jakbym ci napisał że wczoraj wyjeebałem do rzeki zwłoki baby którą wykopałem na cmentarzu i przez dwa tygodnie zabawiałem się z nią to też łykniesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa prima sort 18 Napisano 10 godzin temu leki krasnal albo wachaj klej xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa prima sort 18 Napisano 10 godzin temu nadija musisz teraz sie zlitowac nad biednym chlopakiem, jak nie chcesz zeby sie zabiil to musisz robic to co ci kaze xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mikkey 0 Napisano 10 godzin temu 32 minuty temu, papamobil 666 napisał: przegrywie, ja od kilku dni nie mogę sie zdecydowac do której svki dzwonić. Za kase sie nie liczy krasnal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa prima sort 18 Napisano 10 godzin temu ten schizzy pop to widac ze jakis psychopata Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papamobil 666 67 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Mikkey napisał: Za kase sie nie liczy krasnal tak se powtarzaj żeby ustabilizować psyche Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nadija* 171 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, pasztetowa prima sort napisał: nadija musisz teraz sie zlitowac nad biednym chlopakiem, jak nie chcesz zeby sie zabiil to musisz robic to co ci kaze xD Już mi się nie chce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa prima sort 18 Napisano 10 godzin temu tylko z milosci i po slubie z zona dziewica Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mikkey 0 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, papamobil 666 napisał: tak se powtarzaj żeby ustabilizować psyche Od czasu kiedy z 10 lat temu ta samotna madka kopnela cie w duuupe chodzisz na dziffki tylko, sam tak pisales Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 243 Napisano 10 godzin temu 2 minuty temu, papamobil 666 napisał: a jakbym ci napisał że wczoraj wyjeebałem do rzeki zwłoki baby którą wykopałem na cmentarzu i przez dwa tygodnie zabawiałem się z nią to też łykniesz? Tu nie było nic do lykania bo dostałam 10 wiadomości blokujących pod rząd, więc albo to byłeś ty albo ktoś się tym pochwalil. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa prima sort 18 Napisano 10 godzin temu a czemu teraz nadija nie siedzisz na czatach i nie grasz w gry? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dark prince 4 Napisano 10 godzin temu Jedyne czego nie rozumiem z tego co robi świnka piggy to po cholere blokować kilka razy raz wystarczy zapalczywość jakaś dziwna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa prima sort 18 Napisano 10 godzin temu a ja wylaczylem sobie skrzynke i po klopocie xD jak ktos chce priv to preferuje e-mail Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papamobil 666 67 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Mikkey napisał: Od czasu kiedy z 10 lat temu ta samotna madka kopnela cie w duuupe chodzisz na dziffki tylko, sam tak pisales a po co miałbym wchodzić w relacje innego typu skoro w obecnym momencie najopłacalniejszy jest seks bez zobowiązań? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa prima sort 18 Napisano 10 godzin temu a po co ci skrzynka dark prince jak ty i tak tutaj z nikim nie piszesz, wmawiasz sobie ze ktos chce pisac z toba na skrzynce i robisz goownoburze z doopy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa prima sort 18 Napisano 10 godzin temu ty nie wejdziesz w relacje krasnal bo zadna z takim psycholem jak ty nie wytrzyma, kazda samice wykonczysz swoim pieerdoleniem xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nadija* 171 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, pasztetowa prima sort napisał: a czemu teraz nadija nie siedzisz na czatach i nie grasz w gry? Właśnie tam jestem teraz. Mój kolega za chwilkę wpadnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa prima sort 18 Napisano 9 godzin temu widac nadija ze jakos u ciebie umiarkowanie z humorem i energia cos xD jeszcze niedawno bylas radosna i szczesliwa, a teraz jakas zrezygnowana i bez energii to milych czatow z kolega kolega moze ci nie pisze o samooboojstwach jak niektorzy stad xD probujac wyssac energie z ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dark prince 4 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, pasztetowa prima sort napisał: a po co ci skrzynka dark prince jak ty i tak tutaj z nikim nie piszesz, wmawiasz sobie ze ktos chce pisac z toba na skrzynce i robisz goownoburze z doopy Skrzynkę to mam zapchaną jak Twój odbyt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa prima sort 18 Napisano 9 godzin temu ale moj odbyt jest czysciutki i pachnacy a twoj wali goownem fuj xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach