Mikkey 0 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, papamobil 666 napisał: a po co miałbym wchodzić w relacje innego typu skoro w obecnym momencie najopłacalniejszy jest seks bez zobowiązań? Czyli wlasnie seks za kase czy jakieś prezenty Nie jesteś czadem żeby za darmo ci dawały ani wypasionego auta nie masz żeby chociaz blachary przyciągac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa prima sort 18 Napisano 7 godzin temu u mnie to sie hejt na klaudiusza w sensie ty koorwo i zdyychaj na raka to zaczal jak mi w grudniu czy styczniu wlazl niby byczy na forum i zaczal pieerdolic ze man of the moon i nadija zniszczyli mu zycie podjeebali go ze jezdzi tirem ze na gaje poluja chlopaki ze sie zemsci i pieerdolil tak ze mna jak zniszczony gosc i mi tak na psche wjechalo to ze szok, i jszcze o zobacz jak sie ciesz aman of the moon i gaja tutaj na kafe zniszczyli mnie a ja o koorwa ja pieerdole uwierzylem w to na maxa i sie wczulem a teraz widze ze to wszystko bylo klamstwa a ja klaudiusza ponizalem bo mnie ktos ladnie wkrecil, szkoda ze te tematy skasowalem bo ladnie mi tam ktos na psyche wjeechal ja pieerdole XDDD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa prima sort 18 Napisano 7 godzin temu ze byczy wyslal na wykop foto siurka klaudiuszowi to man of the moon do niego ze go zniszczy wiec zaczal go zniszczyc i byczy stracil robote i w ogole i ja prdl ale mi typ wkrecil sytuacje a wy nawet nie wiecie o niczym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa prima sort 18 Napisano 7 godzin temu i ze jakies faceci z sadistic juz na klaudiusza poluja a za chwile do mnie typek o zobacz jak sie smieje klaudiusz tutaj ze mi zycie zniszczyli a ja dalem sie wkrecic w ta sytuacje i zaczalem ostro hejcic klaudiusza wtedy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 216 Napisano 7 godzin temu 5 minut temu, Mikkey napisał: Czyli wlasnie seks za kase czy jakieś prezenty Nie jesteś czadem żeby za darmo ci dawały ani wypasionego auta nie masz żeby chociaz blachary przyciągac A ty masz wypasione auto? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa prima sort 18 Napisano 7 godzin temu typek pisal ze jest skonczony i ma klopoty i ze jego koniec nadchodzi ale zemsci sie na klaudiuszu za to wszystko co mu zrobila xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papamobil 666 67 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Mikkey napisał: Czyli wlasnie seks za kase czy jakieś prezenty Nie jesteś czadem żeby za darmo ci dawały ani wypasionego auta nie masz żeby chociaz blachary przyciągac bo to zbyt duże ryzyko, jak płacisz to raczej masz pewność że svka cię nie będzie chciała na dziecko złapać, albo z torbami puścić. taki scenarisuz na przykład: wyrwiesz dvpe, porvchasz kilka razy i ci sie znudzi - wtedy może jej odbić i cię na przykład za gwałt zgłosi. diva tak nie zrobi, bo w sądzie będac divą ma małą szanse udowodnienia swojej racji, na dziecko też raczej nie bedzie randoma łapać, bo nie wie czy jesteś kołchoźnikiem i raz w miesiącu z wypłaty używasz sobie, czy bogolem którego by warto złapać. bie musisz divie mówić nic o sobie. często sa tez nimfomanki które po prostu lubią sie jeebać co jest oczywiście najlepszą możliwą opcją bo cuda wyprawiają z kvtasem których baby co maja interes inny od seksu by nie zrobił, albo robiły to z przymusem i były nieautentyczne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 243 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, pasztetowa prima sort napisał: typek pisal ze jest skonczony i ma klopoty i ze jego koniec nadchodzi ale zemsci sie na klaudiuszu za to wszystko co mu zrobila xD Czytalam tamte tematy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa prima sort 18 Napisano 7 godzin temu ktos mi wkrecil ze man of the moon i nadija to zli ludzie i zniszczyli go i w ogole i ma klopoty policja kurator stracil robote i jego koniec nadchodzi ale zanim odejdzie to zemsci sie a klaudiusz tutaj ze sie cieszy ze go zniszczyli i w ogole no i sie zaczelo i co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa prima sort 18 Napisano 7 godzin temu a Ty bylas tam Elcia wtedy? tam u mnie to niezle te niektore tematy byly, ale to z tym klaudiusze i man of the moonem ze byczego zniszczyli i jego zycie z premedytacja i sie ciesza z tego jeszcze to ja prdl ale mi to na psyche wjechalo no i zaczelo sie jechanie po klaudiuszu ostre Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 55 Napisano 7 godzin temu A pisał że nie jest byczym tym co dymał takie Anastazje jak worki śmieci i to nagrywal i potem wrzucał nagrania z tego xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dark prince 4 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, pasztetowa prima sort napisał: ktos mi wkrecil ze man of the moon i nadija to zli ludzie i zniszczyli go i w ogole i ma klopoty policja kurator stracil robote i jego koniec nadchodzi ale zanim odejdzie to zemsci sie a klaudiusz tutaj ze sie cieszy ze go zniszczyli i w ogole no i sie zaczelo i co Moon od dawna kręci z ciebie beke od czasów niebieskiej i ma w tym racje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa prima sort 18 Napisano 7 godzin temu no dobrze, ale dostalo sie za to wszystko klaudiuszowi bo ja bardzo ja zaczalem obrazac przez te teksty i oberwalo sie to jej i to nieslusznie, bo mnie ktos wkrecil Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 55 Napisano 7 godzin temu Ten byczy to sajkol nad sajkolami że aż dziwne że sraja się nie lęka wow ciekawe co jeszcze odwali w swojej karierze podziwiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 55 Napisano 7 godzin temu Męcząca musi być praca tiriwca jak ktoś by sobie wolal bic ludzi łamać im kości robić rozroby i ruchać kürwy, wspolczuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa prima sort 18 Napisano 7 godzin temu nie wiem kto to u mnie pisal, ale to wszystko mi sie tak realne wydawalo ze ja potem juz regularnie do klaudiusza od koorew a jeszcze zaczalem rodzic sobie sytuacje ze kreca z man of the moon i wysyla mu nudesy i to tez zrobilo swoje i te teksty na wykopie o wsadzaniu kuutasa miedzy cycki na plazy w gdansku no i w glowie mialem juz masakra, ale potem jak klaudiusz pisala ,ze zadnych nudesow nie wysylala nikomu i ze ma juz dosc, to jej uwierzylem i jakos mnie to uspokoilo troche i juz troche mniej po niej jezdzilem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dark prince 4 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Kaszalotte napisał: sraja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa prima sort 18 Napisano 7 godzin temu nagle ze klaudiusz i man of the moon zniszczyli byczemu zycie ze ma przejeebane klopoty z prawem stracil prace i w ogole i juz jest skonczony, ale ze sie zemsci na klaudiuszu jeszcze i polowanie na nia jest a mnie sie cos odpalilo wtedy ze zaczalem klaudiusza ponizac ostro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa prima sort 18 Napisano 7 godzin temu a w miedzyczasie do mnie jeszcze zniszczyli mnie a zobacz jak gaja sie cieszy na kafe i jaka cwaniara a juz polowanie na nia jest masakra jakas w ogole i juz mialem scenariusze ze zaraz jej sie cos stanie w ogole Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 55 Napisano 7 godzin temu Takie życie po prostu to szczyt osiągnięcia ...oksa no i co zrobić po takim czymś żeby to przebić no co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 55 Napisano 7 godzin temu Moja koleżanka pracowała w takiej jednej szkole gdzie latali z nożami tylko akurat nie u niej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa prima sort 18 Napisano 7 godzin temu co by nie bylo to niezla wkreta to byla w ogole haha ladnie mnie ktos nabral, a teraz wielcy rycerze cyberpunk, swiniak, byczy juz jaki ja jestem falszywy obrazam klaudiusza odbij od tego filipa bo jedzie po tobie jak on smie haha my jestesmy fajni, a tu mi ktos taka schize wkrecil XDD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa prima sort 18 Napisano 7 godzin temu ja mam kolezanke angielke niezla jest to jest nauczycielka w szkle dla uposledzonych i raz byla sytuacja ze zaczeli tam odpieerdalac cos a ona tu dzwnila do wspollokatora i zaplakana i miala mental breakdown powoli juz masakra xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
schizzy_pop 5 Napisano 7 godzin temu odechciewa sie wchodzic i czytac temat jak sie widzi avek schizofrenika albo lezaka xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
schizzy_pop 5 Napisano 7 godzin temu ale widze ze wyjatkowo ciekawie pisze to poczytam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa prima sort 18 Napisano 7 godzin temu schemat jest ten sam zawsze, cyberpunk byczy albo swiniak pieerdola do glowy klaudiuszowi albo mnie jakies bajeczki, a ja zyje jakimis urojonymi klamstwami i sytuacjami a potem sobie romansuja z klaudiuszem, a ja ciagle mysle, ze zniszczyla komus zycie, a za chwile sie okazuje ze to klamstwa wszystko ale wazne ze z klaudiuszem romans jest a filipek ten zly hihi a jego form niebezpieczne i wirusy tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papamobil 666 67 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, schizzy_pop napisał: odechciewa sie wchodzic i czytac temat jak sie widzi avek schizofrenika albo lezaka xD ja tego nie czytam pierrdolenia pedałka z cieczką, a lerzak dziś udaje że stypire rvcha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa prima sort 18 Napisano 6 godzin temu haha a ja ciagle mam na dysu foto vikernes jak byla jeszcze mloda dziewica i raz do mnie man of the moon zebym mu wyslal fotke na skrzynce ttaj na kafe ale go olalem i nic nie wysylam xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dark prince 4 Napisano 6 godzin temu 5 minut temu, pasztetowa prima sort napisał: schemat jest ten sam zawsze, cyberpunk byczy albo swiniak pieerdola do glowy klaudiuszowi albo mnie jakies bajeczki, a ja zyje jakimis urojonymi klamstwami i sytuacjami a potem sobie romansuja z klaudiuszem, a ja ciagle mysle, ze zniszczyla komus zycie, a za chwile sie okazuje ze to klamstwa wszystko ale wazne ze z klaudiuszem romans jest a filipek ten zly hihi a jego form niebezpieczne i wirusy tak Nie nasza wina ze Ania taka rozwiązła i na trzy baty jedzie xD 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa prima sort 18 Napisano 6 godzin temu spoko, nawet jesli to prawda to nie moj interes co kto robi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach