schizzy_pop 5 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, pasztetowa prima sort napisał: szkoda to jest ciebie bo widac ze masz problemy z glowa, urojenia, pieerdolisz o samoboojstwie zeby klaudiusz sie nad toba litowala a to dla twojej uwagi a zaraz bedziesz jej pranie mozgu robil a potem faktycznie nekrolog ze byczy przejechal tirem klaudiusza okaze sie prawda, masakra jakas a do tego niedawno pisales ze jestes anemik z postura zjeeba, rok czasu pieerdolisz ze sie zapiszesz na silownie i bedziesz cwiczyl i chooya robisz, nadal stalkujecie biedna dziewczyne a ty chcesz zeby cie wyleczyla ze spieerdolenia i alkoholizmu, sam sobie radz typie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa prima sort 18 Napisano 6 godzin temu haha ja prdl jakie psychole masakra, az strach sie bac co by bylo gdyby wysledzili klaudiusza masakra jakas, co za psychole o ja prdl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa prima sort 18 Napisano 6 godzin temu zaraz by bylo info w gazecie ze klaudiusz zostala zgwalcona przez dwoch psycholi xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dark prince 4 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, pasztetowa prima sort napisał: a ten swiniak to jest jakis zal, on tylko czeka jak jakies info o klaudiuszu wycieknie i zaraz bedzie jechal do niej blagal ja o reke albo jej ojca, to jest jakis psychopata totalny a ona sie nie pozbedzie typa az dojdzie do tragedii xD Takiej srace to mogę z liścia strzelić a nie o nic błagać xD Ty kicho kręcona 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dark prince 4 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, schizzy_pop napisał: xD Tym razem to nie są jaja ona jest naprawdę tak głupia że dała się namierzyć xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa prima sort 18 Napisano 5 godzin temu w twoich snach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa prima sort 18 Napisano 5 godzin temu chcialbys zeby sie dala namierzyc psycholu za slabo sie kryjesz ze swoimi zamiarami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
schizzy_pop 5 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, pasztetowa prima sort napisał: a ten swiniak to jest jakis zal, on tylko czeka jak jakies info o klaudiuszu wycieknie i zaraz bedzie jechal do niej blagal ja o reke albo jej ojca, to jest jakis psychopata totalny a ona sie nie pozbedzie typa az dojdzie do tragedii xD musi zniknac stad na kilka lat zeby sie od nas uwolnic, i nie wracac nigdy xD ale ja to kreci ze ma takich fanow xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
schizzy_pop 5 Napisano 5 godzin temu chciala by zebysmy ja jeeebali jakby sie winem najeeebala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Magdalena Bljat 6 Napisano 5 godzin temu Klonazepan i wóda, to według czata gpt tłumaczy zaniki pamięci tłuściocha jutro po raz kolejny zapomni i będzie się upierał, że to Oinks https://zbiornik.com/photo/4i68SDH1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dark prince 4 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, schizzy_pop napisał: musi zniknac stad na kilka lat zeby sie od nas uwolnic, i nie wracac nigdy xD ale ja to kreci ze ma takich fanow xD Pewnie ze ja kręci na tej swojej wiosce co neetuje psy doopami szczekają i nie ma towarzystwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa prima sort 18 Napisano 5 godzin temu to nie tylko tluscioch bo byczy tez ma zjeechana psyche i to sa jakies downy jak sie dowiedza czegos o klaudiuszu to bedzie miala przee...e xD ona juz tu tyle o sobie pisala, ze az sam sie jej dziwie, ze az tyle info o sobie wyrzucala masakra jakas dobrze ze sie ocknalem w pore ze tluscioch bicu to jakis psychol i ma zle zamiary, a ten byczy tez nielepszy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
schizzy_pop 5 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, Magdalena Bljat napisał: Klonazepan i wóda, to według czata gpt tłumaczy zaniki pamięci tłuściocha jutro po raz kolejny zapomni i będzie się upierał, że to Oinks kto to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papamobil 666 67 Napisano 5 godzin temu 5 minut temu, Magdalena Bljat napisał: Klonazepan i wóda, to według czata gpt tłumaczy zaniki pamięci tłuściocha jutro po raz kolejny zapomni i będzie się upierał, że to Oinks obwisła, za stara Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dark prince 4 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, papamobil 666 napisał: obwisła, za stara Ale do starego menela akurat lachon Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa prima sort 18 Napisano 5 godzin temu ja mam wyjeebane na klaudiusza, ale wam to sie nic nie przemowi tutaj, dalej bedziecie stalkowac, ale to juz nie moja brocha, ja w tym nie mam zamiaru brac udzialu, mam swoje zycie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papamobil 666 67 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Dark prince napisał: Ale do starego menela akurat lachon jak bym sie najeebał to bym pewnie tak nie napisał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa prima sort 18 Napisano 5 godzin temu pisz za siebie schizzy pop i nie pisz z amnie, bo ja jestem praawiczkiem i mam czyste konto a ty jestes koorwiarz pijak wiec pisz za siebie albo za bica a ode mnie sie odpieerdol Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach