schizzy_pop 5 Napisano 6 godzin temu 9 minut temu, pasztetowa prima sort napisał: haha a ja ciagle mam na dysu foto vikernes jak byla jeszcze mloda dziewica i raz do mnie man of the moon zebym mu wyslal fotke na skrzynce ttaj na kafe ale go olalem i nic nie wysylam xD mi pokaz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa prima sort 18 Napisano 6 godzin temu trzymam to foto na dysku juz z 8 lat i na pewno nie po to zebym komukolwiek pokazywal, szczam na to co kto chce ode mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dark prince 4 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, schizzy_pop napisał: mi pokaz A widziałeś klaudiusza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa prima sort 18 Napisano 6 godzin temu z tego co wiem to tylko man of the moon i cyberpunk maja prawdziwe foto klaudiusza, dlatego przestalem hejtowac man of the moon bo raczej nic nie wrzuci i klaudiusz mu zaufala i darzy go sympatia, a wy tam dalej wymyslajcie bajeczi i teorie, a mi foto klaudiusza niepotrzebne, bo mam fajniejsze laseczki na dysku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
schizzy_pop 5 Napisano 6 godzin temu 7 minut temu, Dark prince napisał: A widziałeś klaudiusza ten co wrzucasz to nie ona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dark prince 4 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, pasztetowa prima sort napisał: z tego co wiem to tylko man of the moon i cyberpunk maja prawdziwe foto klaudiusza, dlatego przestalem hejtowac man of the moon bo raczej nic nie wrzuci i klaudiusz mu zaufala i darzy go sympatia, a wy tam dalej wymyslajcie bajeczi i teorie, a mi foto klaudiusza niepotrzebne, bo mam fajniejsze laseczki na dysku Ania K. została znaleziona i przeczołgana, a to wszystko przez własną głupotę. Zresztą wygląda jak tępa karyna wzrok pusty jak bęben turecki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa prima sort 18 Napisano 6 godzin temu wy sie raczej nigdy nie dowiecie jak wyglada klaudiusz, bo ona sie tutaj nikomu nie pokaze, ja nie cce od niej foty wiec ode mnie nic nie wyciagniecie, a man of the moon wydaje sie byc w porzadku, dlatego troche smiac mi sie z was chce jak pieski walczycie o foto klaudiusza i te bajeczki pieerdolicie haha masakra co za ludzie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa prima sort 18 Napisano 6 godzin temu spoko, spoko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dark prince 4 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, schizzy_pop napisał: ten co wrzucasz to nie ona To ona https://ibb.co/RpHMkrHH Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa prima sort 18 Napisano 6 godzin temu ona czy nie ona, to prawdy sie nigdy nie dowiecie, ja tak mysle, a chyba mysle dobrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
schizzy_pop 5 Napisano 6 godzin temu watpie ze to ona, fajna laseczka i podoba mi sie ale watpie zeby uzywala wizerunku kropleskiej wiedzac ze sama jest na jej zdjeciach, to raczej przpadkowala laska a ty se cos obzdurales i przypominasz mi teraz filipka xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa prima sort 18 Napisano 6 godzin temu ale tobie schizzy pop tez sie marzy foto klaudiusza i klaudiusz, ale na szczescie man of the moon jej nie opuszcza a ona go bardzo zachwala, i jej dobrze radzi, wiec watpie, ze kiedys staniesz sie wlascicielem jej foto xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dark prince 4 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, schizzy_pop napisał: watpie ze to ona, fajna laseczka i podoba mi sie ale watpie zeby uzywala wizerunku kropleskiej wiedzac ze sama jest na jej zdjeciach, to raczej przpadkowala laska a ty se cos obzdurales i przypominasz mi teraz filipka xD Wyszło że to ona Ania Kr. sama się ydjotka wykopała bo jest tepa jak stary nóż i wrzucaĺa Martę o która jest cholernie zazdrosna xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dark prince 4 Napisano 6 godzin temu To jakaś sraka 20 letnia zero zdziwienia klaudiusz zawsze tak brzmiała xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa prima sort 18 Napisano 6 godzin temu jakby klaudiusz byla tepa ...ka to juz by tu jej foto latalo a wy byscie zaraz jechali do niej z wywieszonym jezorem stalkerzy, wiec jak widac nie jest glupia, skoro udaje jej sie tyle spraw trzymac przed wami w tajemnicy, a ja to jestem inna para kaloszy, mnie tam to pieerdoli wszystko xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
schizzy_pop 5 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Dark prince napisał: Wyszło że to ona Ania Kr. sama się ydjotka wykopała bo jest tepa jak stary nóż i wrzucaĺa Martę o która jest cholernie zazdrosna xD masz dowod na to czy twoje urojenie na podstawie powiazania jej wypowiedzi na kafe i fotek z insta kropleskiej? xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa prima sort 18 Napisano 6 godzin temu to widac golym okiem ze marzycie o klaudiuszu i chcecie jej sie dobrac do ciipy i pewno byscie ja skrzywdzili tez gdybyscie mogli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa prima sort 18 Napisano 6 godzin temu powodzenia w uzyskaniu prawdziwej foty klaudiusza, przyda wam sie xD podejrzewam ze wasze poszukiwania beda bezowocne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sens rzeczywistości tak 1 Napisano 6 godzin temu 15 minut temu, pasztetowa prima sort napisał: wy sie raczej nigdy nie dowiecie jak wyglada klaudiusz, bo ona sie tutaj nikomu nie pokaze, ja nie cce od niej foty wiec ode mnie nic nie wyciagniecie, a man of the moon wydaje sie byc w porzadku, dlatego troche smiac mi sie z was chce jak pieski walczycie o foto klaudiusza i te bajeczki pieerdolicie haha masakra co za ludzie xD Ja mam jej dwie real foty jak jeszcze wklejala siebie w tło profilu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa prima sort 18 Napisano 6 godzin temu tak oczywiscie, masz jej dwie real foty, tak jak elcia ci wyslala nudesy a ty kilka dni temu nalales sobie wody do wanny i brales kapiel XDD dobra spadam juz, bo szczyt zenady dla mnie osiagnal apogeum dziisaj, nara xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
schizzy_pop 5 Napisano 6 godzin temu jakby to byla klaudiusz na fotce to jeeebalbym ja ostro, dosc podobnie ja sobie wyobrazalem, ale niestety sadze ze cope ci wlecial jak filipkowi, ubzdurales sobie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
właź do bagażnika 16 Napisano 6 godzin temu Grubas będzie się upierał, że Klaudiusz to ta czarna Kroplewska. Ten koleś to antyreklama psychiatrów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa prima sort 18 Napisano 6 godzin temu schizzy pop ode mnie to sie odpieerdol kaleko, bo ja mam wyjeebane na klaudiusza w ogole i jej los tak samo, wiec odbij typie i przestan pisac o mnie w koncu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa prima sort 18 Napisano 5 godzin temu grubas to tutaj juz startuje do klaudiusza ostatnio niedawno jej pisal ze usciskalby dlon jej ojca haha, gdyby on sie dowiedzial gdzie jej szukac i jak wyglada to zaraz by miala typa na ogonie i chooy wie jak to by sie skonczylo tak samo byczy masakra jakas, niech ona lepiej sie trzyma z daleka od jakichs chlopow co im sie marzy jej foto 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
schizzy_pop 5 Napisano 5 godzin temu szkoda mi jej troche bo widze ze jej sie tu podobam ale ona nie wie ze to tylko kreacja na forum, w realu jestem fraaajeerem w chuuj 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dark prince 4 Napisano 5 godzin temu 6 minut temu, właź do bagażnika napisał: Grubas będzie się upierał, że Klaudiusz to ta czarna Kroplewska. Ten koleś to antyreklama psychiatrów. Przykro mi ze cały czas cie robiła w chooja jak frajera kompletnego xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa prima sort 18 Napisano 5 godzin temu szkoda to jest ciebie bo widac ze masz problemy z glowa, urojenia, pieerdolisz o samoboojstwie zeby klaudiusz sie nad toba litowala a to dla twojej uwagi a zaraz bedziesz jej pranie mozgu robil a potem faktycznie nekrolog ze byczy przejechal tirem klaudiusza okaze sie prawda, masakra jakas a do tego niedawno pisales ze jestes anemik z postura zjeeba, rok czasu pieerdolisz ze sie zapiszesz na silownie i bedziesz cwiczyl i chooya robisz, nadal stalkujecie biedna dziewczyne a ty chcesz zeby cie wyleczyla ze spieerdolenia i alkoholizmu, sam sobie radz typie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dark prince 4 Napisano 5 godzin temu 8 minut temu, schizzy_pop napisał: jakby to byla klaudiusz na fotce to jeeebalbym ja ostro, dosc podobnie ja sobie wyobrazalem, ale niestety sadze ze cope ci wlecial jak filipkowi, ubzdurales sobie Na 2 baty byśmy ją brali zresztą nieraz pisała że by chciała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
schizzy_pop 5 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Dark prince napisał: Na 2 baty byśmy ją brali zresztą nieraz pisała że by chciała a ty kto? cyberpunk? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa prima sort 18 Napisano 5 godzin temu a ten swiniak to jest jakis zal, on tylko czeka jak jakies info o klaudiuszu wycieknie i zaraz bedzie jechal do niej blagal ja o reke albo jej ojca, to jest jakis psychopata totalny a ona sie nie pozbedzie typa az dojdzie do tragedii xD 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach