Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
schizzy_pop

mysle sobie ze nawet jakbym sie ogarnal i wyszedl na prosta to juz i tak zbyt wiele lat zostalo zmarnowanych

Polecane posty

a rzeczy ktore by mnie cieszyly szybko by sie ta radosc wypalila ze wzgledu na wiek i malo czasu zeby sie tym cieszyc.

czesto mam mysli ze jedyny sposob zeby w miare sie liczyc, zachowac jakiekolwiek resztki honoru to mscic sie na ludziach ogolnie jako na gatunku ludzkim. wlasciwie to zeby sie wziac za siebie obecnie tylko to mnie napedza,

nie zeby stac sie lepszym czlowiekiem i wejsc w relacje z kobieta, bo nawet jak to osiagne to wiem ze inni przechodzili to 10 lat temu u juz nigdy im nie dorownam,

ale zeby stac sie kims z kim kazdy bedzie sie liczyl i jak tylko przy kims o czyms pomysle, to zebym wiedzial ze moge te fantazje wcielic w zycie natychmiast, a fantazje mam coraz gorsze

1 minutę temu, pasztetowa prima sort napisał:

to wcielaj a potem do wiezienia, ale to bedziesz zyl na koszt podatnikow jako pasozyt

Napisał ten, który nie jest pasożytem i zarabia na siebie 😏

ja jestem niezalezny, bo nie zyje na koszt podatnikow ale tez nie musze pracowac i chodzic do pracy

jedyne czego mi brakuje do prawdziwej niezaleznosci to jakies ubezpiecznie zdrowotne, jednak tutaj w UK jest NHS wiec jak wyladuje w szpitalu, to mi NHS wszystko funduje, i to nawet bedac nieubezpieczonym bezrobotnym xD

ja jestem niezalezny, bo nie zyje na koszt podatnikow ale tez nie musze pracowac i chodzic do pracy

jedyne czego mi brakuje do prawdziwej niezaleznosci to jakies ubezpiecznie zdrowotne, jednak tutaj w UK jest NHS wiec jak wyladuje w szpitalu, to mi NHS wszystko funduje, i to nawet bedac nieubezpieczonym bezrobotnym xD

a kto za to placi gamoniu?

2 minuty temu, schizzy_pop napisał:

a kto za to placi gamoniu?

on nie ogarnia, z tym gvwnem nie ma rozmowy żadnej. 

Przed chwilą, papamobil 666 napisał:

on nie ogarnia, z tym gvwnem nie ma rozmowy żadnej. 

on i lezak to 2 najwieeksze kuuurwy tutaj, az czlowiek nie wierzy ze takie gamonie istnieja (istnieja ale by nie ogarneli jak sie zalogowac na forum)

i zaczyna podejrzewac ze to jakies hakerskie kuurwy co tu udajac deebili dane wyciagaja.

tak czy siak to trzeba byc rozjeeebanym plugawcem zeby siedziec tu po 5-10 lat i udawac deebila zeby od randomow stalkowac lol xD to takie kuurwy jak ten co siekiera kobiecie leb obcial.

nawet jak trolluja to trzeba byc gamoniem w chooj , bo to nie smieszy nikogo a tylko wkoorwia, ja bym chcial zeby te 2 zjeeby zniknely stad, z checia bym ich zabil osobiscie gdybym nie zostal za to ukarany

ale to wy placzecie teraz a nie ja xD

o tym mowie, parchu

Przed chwilą, pasztetowa prima sort napisał:

no to placzcie dalej xD

jestes zlosliwym i falszywym skoorwielkiem co raz do kogos sie zaleca a potem mu zyczy raka i dziwisz sie ze kazdy tu toba gardzi a ty nie dosc ze zamiast stad odejsc to jeszcze zassrywasz forum i podnieca cie swiadomosc ze innych wkoorwiasz , zyjesz na koszt jakiegos schizofrenika co raz ci pokoj zdemolowal w przeblysku swiadomosci, a jak jest na lekach to go wykorzystujesz parchu jeeebany

• Like 1

na moim forum wymyslales bajeczki ze ci niby zycie zniszczono i podjeebali na policje ze jezdzisz po pijaku i ladnie zes sie odpalil a ja myslalem ze to prawda, a potem sie okazalo ze klamales xD

4 minuty temu, pasztetowa prima sort napisał:

na moim forum wymyslales bajeczki ze ci niby zycie zniszczono i podjeebali na policje ze jezdzisz po pijaku i ladnie zes sie odpalil a ja myslalem ze to prawda, a potem sie okazalo ze klamales xD

nie wiem o czym ty pieerdolisz do mnie

5 minut temu, pasztetowa prima sort napisał:

wy mnie tez wkuurwiacie tylko wy jestescie w grupie to mocni a ja jestem sam i sie nie boje 😄

jak ciebie wkoorwiamy to wypieerdalaj stad. problem jest taki ze ty nas wkoorwiasz a nie chcesz stad wypieerdolic

1 minutę temu, schizzy_pop napisał:

nie wiem o czym ty pieerdolisz do mnie

chory psychicznie jest i w dodatku przygłup, czego ty oczekujesz. 

przychodzisz tu i mowisz ze ciebie wkoorwiamy, to spieerdalaj do siebie czy my tam przychodzimy do ciebie ??

24 minuty temu, pasztetowa prima sort napisał:

Przecież twoja praca to dawanie duupy alfonsowi jakby nie to to byś w namiocie mieszkał 

Przed chwilą, schizzy_pop napisał:

jak ciebie wkoorwiamy to wypieerdalaj stad. problem jest taki ze ty nas wkoorwiasz a nie chcesz stad wypieerdolic

to jest taki mały piździelec wkvrwiający. pamiętam, raz takiego dojechałem. wkvrwiał mnie neisamowicie, ale udawałem że będziemy kolegami i się z nim ustawiłem. 

nikt cie tu nie chce bo wiekszosc juz sie poznala na pasozycie, chorobliwie zlosliwym, plugawym, falszywym, dwulicowym,  i do tego ze schizofrenia. wyyykurriwaj stad, PROSZE CIE BLAGAM, o ile to cos pomoze. obrzydzasz tu wszystkim forum, prosze spieerdalaj i nie wracaj lub sie zabil jesli jest to konieczne

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować