E.. 35 Napisano 22 godziny temu Na zawsze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TREVVO 31 Napisano 22 godziny temu PIŁO TY COŚ CZY ĆPAŁO? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
schizzy_pop 5 Napisano 22 godziny temu kogo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E.. 35 Napisano 22 godziny temu Ten ktoś wie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BeatyfikowanaBabkaBoża 11 Napisano 22 godziny temu Żegnam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa prima sort 36 Napisano 22 godziny temu ja jestem cale zycie odrzucany, nie robi to na mnie wrazenia, przywyklem xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E.. 35 Napisano 22 godziny temu 4 minuty temu, pasztetowa prima sort napisał: ja jestem cale zycie odrzucany, nie robi to na mnie wrazenia, przywyklem xD A pomyślałeś dlaczego tak się dzieje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa prima sort 36 Napisano 22 godziny temu nie pomyslalem i szczerze powiedziawszy to wali mnie to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
schizzy_pop 5 Napisano 22 godziny temu 9 minut temu, E.. napisał: A pomyślałeś dlaczego tak się dzieje? napisz opinie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa prima sort 36 Napisano 22 godziny temu mi jak jakas baba nie pasje z wygladu to z charakteru tez albo ma brzydkie zeby albo halluksy na stopkach dla mnie to przegryw i ich matki daly nie temu co trzeba xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 248 Napisano 20 godzin temu 1 godzinę temu, TREVVO napisał: PIŁO TY COŚ CZY ĆPAŁO? To nie picie ani ćpanie, to stan umysłu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onagokocha 1 Napisano 20 godzin temu To stan, w którym człowiek wie, że ten drugi to całkowita pomyłka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onagokocha 1 Napisano 20 godzin temu nie psujcie tematów "liderzy" fatalizmu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BeatyfikowanaBabkaBoża 11 Napisano 20 godzin temu Elcie zablokowała lezak 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa prima sort 36 Napisano 19 godzin temu biore odrzucenie na klate xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bodnarajca 24 Napisano 4 godziny temu 17 godzin temu, E.. napisał: Na zawsze Na zawsze z chwilą jak piszesz. Każdy pisze nic z tego pisac każdy może trochę lepiej trochę gorzej, nie oto chodzi jak komu wychodzi i tak z piwnicy nadają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 58 Napisano 4 godziny temu Jem kupy z klaty a życie toczy się dalej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bodnarajca 24 Napisano 4 godziny temu 15 minut temu, Kaszalotte napisał: Jem kupy z klaty a życie toczy się dalej Tak samo kiedy znajdziesz sobie chłopaka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 280 Napisano 3 godziny temu 42 minuty temu, Bodnarajca napisał: Na zawsze z chwilą jak piszesz. Każdy pisze nic z tego pisac każdy może trochę lepiej trochę gorzej, nie oto chodzi jak komu wychodzi i tak z piwnicy nadają Każdy pisze i nic z tego nie wynika. Niektórzy pewnie ze szpitala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bodnarajca 24 Napisano 2 godziny temu 49 minut temu, Onaaaa napisał: Każdy pisze i nic z tego nie wynika. Niektórzy pewnie ze szpitala No jasne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 247 Napisano 2 godziny temu 1 godzinę temu, Kaszalotte napisał: Jem kupy z klaty a życie toczy się dalej z takim skillem bedziesz milionerką w dubaju Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa prima sort 36 Napisano 2 godziny temu wali mnie to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach