TREVVO 38 Napisano 9 Maj PIŁO TY COŚ CZY ĆPAŁO? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BeatyfikowanaBabkaBoża 39 Napisano 9 Maj Żegnam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E.. 38 Napisano 9 Maj 4 minuty temu, pasztetowa prima sort napisał: ja jestem cale zycie odrzucany, nie robi to na mnie wrazenia, przywyklem xD A pomyślałeś dlaczego tak się dzieje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 340 Napisano 9 Maj 1 godzinę temu, TREVVO napisał: PIŁO TY COŚ CZY ĆPAŁO? To nie picie ani ćpanie, to stan umysłu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onagokocha 18 Napisano 9 Maj To stan, w którym człowiek wie, że ten drugi to całkowita pomyłka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onagokocha 18 Napisano 9 Maj nie psujcie tematów "liderzy" fatalizmu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BeatyfikowanaBabkaBoża 39 Napisano 9 Maj Elcie zablokowała lezak 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bodnarajca 45 Napisano 10 Maj 17 godzin temu, E.. napisał: Na zawsze Na zawsze z chwilą jak piszesz. Każdy pisze nic z tego pisac każdy może trochę lepiej trochę gorzej, nie oto chodzi jak komu wychodzi i tak z piwnicy nadają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 147 Napisano 10 Maj Jem kupy z klaty a życie toczy się dalej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bodnarajca 45 Napisano 10 Maj 15 minut temu, Kaszalotte napisał: Jem kupy z klaty a życie toczy się dalej Tak samo kiedy znajdziesz sobie chłopaka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bodnarajca 45 Napisano 10 Maj 49 minut temu, Onaaaa napisał: Każdy pisze i nic z tego nie wynika. Niektórzy pewnie ze szpitala No jasne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 278 Napisano 10 Maj 1 godzinę temu, Kaszalotte napisał: Jem kupy z klaty a życie toczy się dalej z takim skillem bedziesz milionerką w dubaju Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach