Malowany 181 Napisano 5 godzin temu (edytowany) Edytowano 5 godzin temu przez Malowany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa prima sort 18 Napisano 4 godziny temu mow mi szmato XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 243 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, pasztetowa prima sort napisał: mow mi szmato XD Ok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa prima sort 18 Napisano 4 godziny temu haha to nawiazanie do starego tematu ktore zalozyl malowany niedawno xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 243 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, pasztetowa prima sort napisał: haha to nawiazanie do starego tematu ktore zalozyl malowany niedawno xD Wiem, żartowałam tylko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa prima sort 18 Napisano 4 godziny temu zastanawia mnie skad sie zrodzil pomysl na nazwe tematu mow mi szmato w glowie malowany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach