Gretta _ 49 Napisano 5 godzin temu Haniu pieprzna?Jesteś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afekafe 183 Napisano 4 godziny temu Będzie draka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gretta _ 49 Napisano 4 godziny temu 6 minut temu, afekafe napisał: Będzie draka? Nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gretta _ 49 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 7 minut temu, afekafe napisał: Będzie draka? A chciałabyś Nudy. No nie? Edytowano 4 godziny temu przez Gretta _ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afekafe 183 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Gretta _ napisał: Nie. Łeeee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gretta _ 49 Napisano 4 godziny temu Komunie już u was były?Pstrokrotko? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 322 Napisano 4 godziny temu 18 minut temu, Gretta _ napisał: Haniu pieprzna?Jesteś? Co tam, Gosiu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afekafe 183 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Gretta _ napisał: Komunie już u was były?Pstrokrotko? Będzie 11 maja. Dlaczego pytasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa prima sort 18 Napisano 4 godziny temu halo pieprzna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1699 Napisano 4 godziny temu 34 minuty temu, afekafe napisał: Będzie 11 maja. Dlaczego pytasz? Idziesz do komunii w tym roku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afekafe 183 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Żaba Monìka napisał: Idziesz do komunii w tym roku? Jeśli się wyspowiadam. Raczej się nie zanosi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa prima sort 18 Napisano 4 godziny temu Ja tam sie wole spowiadac przed Bogiem podczas modlitwy a nie jakims ksiedzom staruchom xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1699 Napisano 3 godziny temu 12 minut temu, afekafe napisał: Jeśli się wyspowiadam. Raczej się nie zanosi Chyba nie chcesz mi powiedzieć, że nagrzeszylas? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa prima sort 18 Napisano 3 godziny temu chyba kazdy grzeszy podobno nawet seeks przedmalzenski to grzech i po smierci kazdy zstanie rozliczony za to przed Bogiem, tak mi mowila osoba madrzejsza ode mnie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afekafe 183 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Żaba Monìka napisał: Chyba nie chcesz mi powiedzieć, że nagrzeszylas? ...raczej się nie zanosi... Ja i grzech? Niemożliwe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa prima sort 18 Napisano 3 godziny temu ciekawe czy jutro tez bede mial energie zapostowac cala strne znowu XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach