Doszedłem tak 0 Napisano 3 godziny temu Tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa prima sort 26 Napisano 3 godziny temu a ty wciaz o tej elce mitomanie doktorze mengele prosze zglosic sie na oddzial pacjent potrzebuje natychmiastowej pomocy 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doszedłem tak 0 Napisano 3 godziny temu Tak o elce mitomance Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa prima sort 26 Napisano 3 godziny temu (edytowany) ty jestes mitoman i doszedles tak do swoich fantazji o byciu milionerem i samicy na kwadrat xD Edytowano 3 godziny temu przez pasztetowa prima sort Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dark prince 7 Napisano 3 godziny temu No sorry ale zapuszczona mamuśka co potrzebuje co 2 lata nowego impulsu w postaci romansu bo stary jej się znudzil to przepis na katastrofę. Juz lepiej wziąść te 2 stówki isc do Anastazji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa prima sort 26 Napisano 3 godziny temu wy jestescie tacy oblesni ze nawet anastazja za 200 was nie chce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doszedłem tak 0 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Dark prince napisał: No sorry ale zapuszczona mamuśka co potrzebuje co 2 lata nowego impulsu w postaci romansu bo stary jej się znudzil to przepis na katastrofę. Juz lepiej wziąść te 2 stówki isc do Anastazji. To prawda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa prima sort 26 Napisano 2 godziny temu Elcia lubi mlodych przystojnych i zadbanych a wy jestescie marna imitacja samcow jedynie i szcza na was, musicie sie z tym pogodzic po prostu 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dark prince 7 Napisano 2 godziny temu (edytowany) Chooja taka baba jest warta jeszcze ma bagaż w postaci bombelków Edytowano 2 godziny temu przez Dark prince Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa prima sort 26 Napisano 2 godziny temu no dla was moze i tak, bo Elcia nawet by na was nie splunela Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dark prince 7 Napisano 2 godziny temu Oczywiście takim Leżakiem może gardzieć ale sama jej gawno warta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa prima sort 26 Napisano 2 godziny temu jestescie dla mnie idealnym przykladem jakim samcem w zyciu nie byc, dzieki chlopaki 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doszedłem tak 0 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Dark prince napisał: Chooja taka baba jest warta jeszcze ma bagaż w postaci bombelków Dlatego małolat daje pisać bo trzeba być ostro naprutym żeby mu grazke odbic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dark prince 7 Napisano 2 godziny temu Ona sama wrzucała stare foty na których wyglądała spoko i to jej trzeba przyznać ale jak mun wywalił nowsze foty to już taka zapuszczona mamuśka byla Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa prima sort 26 Napisano 2 godziny temu haha ja prdl masakra ale kabaret, biore popcorn xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 245 Napisano 2 godziny temu 44 minuty temu, Dark prince napisał: No sorry ale zapuszczona mamuśka co potrzebuje co 2 lata nowego impulsu w postaci romansu bo stary jej się znudzil to przepis na katastrofę. Juz lepiej wziąść te 2 stówki isc do Anastazji. 3 stówki, inflacja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa prima sort 26 Napisano 2 godziny temu haha pisza to 'faceci' ktorzy nigdy dzewczyny nie mieli i nie beda mieli, ale wiadomo eksperci, bo alfa podrywaja lachony na metode obrazanie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dark prince 7 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, pasztetowa prima sort napisał: haha pisza to 'faceci' ktorzy nigdy dzewczyny nie mieli i nie beda mieli, ale wiadomo eksperci, bo alfa podrywaja lachony na metode obrazanie xD No pewnie ze najbardziej żałosny jest tu leżak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa prima sort 26 Napisano 2 godziny temu ty nielepszy, lubicie z lezakiem i szczerbatym ponizac samice ktore was nie chca, musicie zaklinac rzeczywistosc ze to przeciez w ynie chcecie ich hahah Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dark prince 7 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, pasztetowa prima sort napisał: ty nielepszy, lubicie z lezakiem i szczerbatym ponizac samice ktore was nie chca, musicie zaklinac rzeczywistosc ze to przeciez w ynie chcecie ich hahah Ja jestem zwykłym degeneratem i nie wzdycham do kobiet które mną gardzą xD Edytowano 2 godziny temu przez Dark prince Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa prima sort 26 Napisano 2 godziny temu Boze widzisz lezaka i nie grzmisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 245 Napisano 2 godziny temu 47 minut temu, Dark prince napisał: Ona sama wrzucała stare foty na których wyglądała spoko i to jej trzeba przyznać ale jak mun wywalił nowsze foty to już taka zapuszczona mamuśka byla Mun nie miał moich żadnych nowszych zdjęć, wiec jeżeli tutaj cos wrzucał to nie były moje zdjecia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dirty Sanchez 11 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Mun nie miał moich żadnych nowszych zdjęć, wiec jeżeli tutaj cos wrzucał to nie były moje zdjecia. Niczego nie wrzucałem, ale urojenia to i tak najmniejszy problem knuraka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa prima sort 26 Napisano 1 godzinę temu dirty sanchez prosze o wyrzucenie wizerunku z moja facjata ze swojego avatara, bo nie wyrazam zgody na to knurak wczoraj usunal, wiec ty zrob to samo, no chyba ze jestes stalkerem i lubisz nekac ludzi w internecie, to zostaw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 245 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 5 minut temu, Dirty Sanchez napisał: Niczego nie wrzucałem, ale urojenia to i tak najmniejszy problem knuraka. Serio aż taki jest zaklamany? Wczesniej juz prędzej bym uwierzyła że cos wstawiałeś niż że on kłamie. Ale ostatnio jak patrzę na jego zachowanie i to jak jest miły a dzień później obraza i wyśmiewa to jednak trzeba mieć coś z głową zeby tak robić. Edytowano 1 godzinę temu przez E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa prima sort 26 Napisano 1 godzinę temu masakra co tu sie dzieje, ostatni tydzien byl bardzo brutalny, naczytalem sie tutaj ladnych belkotow, ide sobie na saunowanie niedlugo to oczyszcze glowe troche xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 245 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, pasztetowa prima sort napisał: masakra co tu sie dzieje, ostatni tydzien byl bardzo brutalny, naczytalem sie tutaj ladnych belkotow, ide sobie na saunowanie niedlugo to oczyszcze glowe troche xD Conajmniej 3 dni pod rząd to były tematy głównie o mnie bo lezak nie potrafi przyjąć do wiadomosci że więcej juz nigdy z nim gadać nie będę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dirty Sanchez 11 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Serio aż taki jest zaklamany? Wczesniej juz prędzej bym uwierzyła że cos wstawiałeś niż że on kłamie. Ale ostatnio jak patrzę na jego zachowanie i to jak jest miły a dzień później obraza i wyśmiewa to jednak trzeba mieć coś z głową zeby tak robić. Nie jestem pewny czy to kłamstwa czy urojenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 245 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Dirty Sanchez napisał: Nie jestem pewny czy to kłamstwa czy urojenia Jakie to ma znaczenie? Na jedno wychodzi bo jest nieprawdą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa prima sort 26 Napisano 1 godzinę temu no jak zobaczylem niedawno jak mnie lezak obgaduje ze ja daje doopy za dach nad glowa i za karnet do spa to sorki nie wiem skad Elcia tyle anielskiej cierpliwosci miala do goscia on to juz ostro napieerdala o niej masakra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach