Markus932 5 Napisano 19 godzin temu (edytowany) https://iili.io/3vvsHJ9.webp Edytowano 19 godzin temu przez Markus932 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Markus932 5 Napisano 19 godzin temu Przed chwilą, pasztetowa d3lux3 napisał: okropnie przytyles pravol ja prdl ale gruubas niedlugo 150-200kg bedziesz wazyl jak nie zaczniesz sie ruszac Z brzuchem waże 90 kg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Markus932 5 Napisano 19 godzin temu W łapie nadal mam 25 cm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Markus932 5 Napisano 19 godzin temu 4 minuty temu, pasztetowa d3lux3 napisał: 25cm to duzo? a brzuch masz duzy? Widzisz na zdjęciu jaki mam brzuch Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Markus932 5 Napisano 19 godzin temu 5 minut temu, pasztetowa d3lux3 napisał: 25cm to duzo? a brzuch masz duzy? Tak 25 cm w łapie to dużo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Markus932 5 Napisano 14 godzin temu Aaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Markus932 5 Napisano 11 godzin temu Tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa mniam 0 Napisano 8 godzin temu szukam pasztetowej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach