12345678OHKPPW12345678 0 Napisano 18 godzin temu Od paru miesięcy jestem w związku ( ok 8 miesięcy ) w między czasie kłótnie i wybaczanie, przyczyna taka, że zauważyłem, że moja dziewczyna pisze z innymi oraz wyszło, że mnie wielokrotnie oszukiwała, dodam że nie pisała z kolegami, tylko z chłopakami których poznała wcześniej na Tinderze czy w klubie i nie było to odpisanie z grzeczności a dłuższe konwersacje, wysyłanie zdjęć itd przeprosiła kolejny raz, ja wybaczyłem miała tego nie robić i mnie nie okłamywać, dziś kolejna akcja, wiadomości zinnym typem, od paru miesięcy, wysyłanie zdjęć, wysyłanie głosówek, próby umówienia się i wiadomości z podtekstem, oczywiście się zdenerwowałem, ona uważa że ja się czepiam, że to nic takiego i się z nim nie spotkała co o tym myślicie i co wy byście zrobili? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
titicznyje titki ti-ti-ti 6 Napisano 17 godzin temu 1 godzinę temu, pasztetowa d3lux3 napisał: olalbym w chooy i trzymal sie z daleka Tak, na pewno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papamobil 666 69 Napisano 17 godzin temu 1 godzinę temu, 12345678OHKPPW12345678 napisał: co o tym myślicie i co wy byście zrobili? jak daje dvpy to bym rvchał jak nie to wyjeebka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 258 Napisano 17 godzin temu No na pewno nie można jej traktować na powaznie. Zresztą wątpie że to prawdziwa historia. Ciekawe skąd pomysł na taki nick. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hrabia Pomme de terre 10 Napisano 17 godzin temu ja bym ją przestał traktować w kategorii zwiazku i zacząl w kategorii darmowe røchanie i spotykał się z innymi tylko uważał aby nie wpaść Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa mniam 0 Napisano 9 godzin temu nie ogarniam nie pomoge wbijam posta daje noge Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach