Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
mideri

Całe moje życie udowadnia mi, że moje działanie lub jego brak jest bez znaczenia i ode mnie nic nie zależy

Polecane posty

2 minuty temu, mideri napisał:

No właśnie, a do tego trzeba śmiałości i pewności siebie i tego, że kiedy się do kogoś mówi, to głos nie drży i nie załamuje się ze strachu przed porażką i ośmieszeniem

Natomiast co muszą dziewczyny/kobiety żeby móc oczekiwać faceta? Chyba wystarczy jeśli o siebie zadbają, prawda?

Myślisz, że na każdą szarą myszkę, która się tylko myje lecą faceci? Takie kobiety są najczęściej niewidzialne, żeby mieć powodzenie to albo trzeba poświęcać na swój wygląd sporo czasu i pieniedzy, albo mieć przyciągająca osobowość.

11 minut temu, Żaba Monìka napisał:

Myślisz, że na każdą szarą myszkę, która się tylko myje lecą faceci? Takie kobiety są najczęściej niewidzialne, żeby mieć powodzenie to albo trzeba poświęcać na swój wygląd sporo czasu i pieniedzy, albo mieć przyciągająca osobowość.

Z tego co widziałem wszędzie gdzie byłem, na studiach i w jakichś pracach, to wszystkie dziewczyny i kobiety, które były całkiem przeciętne miały facetów

Jedynie takie, po których z daleka, na poerwszy rzut oka, nawet bez okularów i z dużą wadą wzroku było widać, że ewidentnie los obszedł się z nimi bardzo niesprawiedliwie, bo np były bardzo grube, rosły im widoczne wąsy, były łyse, itp - to tylko one były wolne

A skąd jeszcze wiem, że one były wolne?

Bo to one zawsze interesowały się mną

16 minut temu, Żaba Monìka napisał:

A co do charakteru, to wiele dziewczyn i kobiet ma bardzo wredny charakter i to zupełnie nie zmniejsza ich szans na faceta

Edytowano przez mideri

2 minuty temu, mideri napisał:

Z tego co widziałem wszędzie gdzie byłem, na studiach i w jakichś pracach, to wszystkie dziewczyny i kobiety, które były całkiem przeciętne miały facetów

Jedynie takie, po których z daleka, na poerwszy rzut oka, nawet bez okularów i z dużą wadą wzroku było widać, że ewidentnie los obszedł się z nimi bardzo niesprawiedliwie, bo np były bardzo grube, rosły im widoczne wąsy, były łyse, itp - to tylko one były wolne

no to masz rynkową wycenę towaru

18 minut temu, WychodzeNaChwile napisał:

no to masz rynkową wycenę towaru

Znaczy się mnie?

Ale dlaczego mną zawsze interesowały się tylko takie maksymalne przegrywice, mimo, że ja byłem wtedy wysoki, szczupły, ale nie bardzo chudy, bardzo dobrze się uczyłem, nie nosiłem okularów, a kiedy ja miałem około 20 lat, to większość kobiet 40, a zwłaszcza 50+ samych mnie bardzo komplementowało, że jestem bardzo przystojny i wręcz mnie podrywało?

8 minut temu, mideri napisał:

Znaczy się mnie?

Ale dlaczego mną zawsze interesowały się tylko takie maksymalne przegrywice, mimo, że ja byłem wtedy wysoki, szczupły, ale nie bardzo chudy, bardzo dobrze się uczyłem, nie nosiłem okularów, a kiedy ja miałem około 20 lat, to większość kobiet 40, a zwłaszcza 50+ samych mnie bardzo komplementowało, że jestem bardzo przystojny i wręcz mnie podrywało?

znaczy się Ciebie

może brak Ci umiejętności towarzyskich

uważasz, ze to ,ze bardzo dobrze się uczyłeś powinno powodować ,że babki będą na Ciebie lecieć?

wychodzi na to że byłeś klasowym kujonem - fajnie od takiego spisać notatki ale pójść na piwo to nie, bo gada ciągle o nauce

7 godzin temu, mideri napisał:

Nawet przeciętne kobiety zwykle robią więcej niż się myją. 

A te przeciętne dziewczyny były z jakimiś supermenami, którzy musieli stawać na rzęsach, żeby mieć dziewczynę?

15 godzin temu, mideri napisał:

Tak samo jestem przekonany, że moje CV są po prostu niewidzialne i pracodawcy nawet ich nie widzą

gosciu masz problem, nie słuchasz co sie do ciebie mówi. gdybyś zaczął od pierwszego dnia kiedy mądry człowiek ci powiedział, ze czas dorosnąć i być odpowiedzialnym to juz byś dawno był w innym miejscu. widać ze szukasz ochronki i mamci, która sie toba zapiekuje i utrzyma i bedzie nosić na plecach, i do cyca dopuści.

jest tutaj całe grono takich chopcóf, moze złapcie sie za łapki i zaśpiewajcie coombaja..

11 godzin temu, pasztetowa mniam napisał:

ej ludzie co myslicie o moim nicku moze byc czy zmienic?

bo ten nie wiem czy mi sie podoba 😄

mkey...

15 godzin temu, WychodzeNaChwile napisał:

co to znaczy wbrew losowi?

To znaczy, że los ma inny na mnie plan.

Nawet wpadła mi do głowy, czy nie pisać losu wielką literą.

28 minut temu, Daniel86 napisał:

A czym jest los wg ciebie i kiedy czujesz że to twój los?

3 godziny temu, Daniel86 napisał:

nikt na Ciebie nie ma żadnego planu

po prostu odpuściłeś sobie i dajesz się nieść tomu co Ci przyniesie życie czyli całkowicie reakcyjnie co do zewnętrznych okoliczności

odwrócić swój los jest bardzo ciężko ale może lekko podsterujesz?

Niech dalej życie Cię niesie samo ale z taką drobną korektą kierunku z Twojej strony od czasu do czasu

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować