pasztetowa mniam 0 Napisano niedziela o 21:27 ale zaliczam kompormitacje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 77 Napisano niedziela o 21:47 nie wiem mi sie nie chce masz atak borderowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1720 Napisano niedziela o 21:49 Idź spać Filip, może jutro Ci się polepszy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa mniam 0 Napisano niedziela o 21:49 Smutno mi po prostu Gdzie tam spac ja muzy slucham cala noc z wiezy xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa mniam 0 Napisano niedziela o 21:49 Jest mi tak smutno ze ja prdl Jestem goowno xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1720 Napisano niedziela o 21:51 Możesz się zawsze pocieszyć, że nie jesteś goownem w kiblu Leżaka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 77 Napisano niedziela o 21:53 ja cie lubie ale masz borderline i schematy wdrukowane z tym spamem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 77 Napisano niedziela o 21:54 a ci nie pomoge bo nie jestem matka swieta i moge zaszkodzic a lepiej nic nie robic jak nie wiesz co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa mniam 0 Napisano niedziela o 21:54 (edytowany) spadam sobie pospamowac na forum z ziomeczkiem ktory jest dla mnie mily a wy sie wypchajcie, nara Edytowano niedziela o 21:55 przez pasztetowa mniam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa mniam 0 Napisano niedziela o 21:56 a gdzie klaudiuszek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa mniam 0 Napisano niedziela o 22:01 atak borderline na doombo bo sie rzuca na lezaczka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 77 Napisano niedziela o 22:06 ciesz sie ze nie masz schizofrenii i nie jestes totalnie pjerdolniety i nie widzisz rzeczy ktore nie istnieja ok ale to tez lekarz musi zdiagnozowac jak co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa mniam 0 Napisano niedziela o 22:08 Smutno mi ze klaudiuszka nie.ma bardzo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa mniam 0 Napisano niedziela o 22:08 Popisalbym z klaudiuszkiem ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach