Malowanie tak 7 Napisano wczoraj o 02:58 Propaganda 21 wieku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowanie tak 7 Napisano wczoraj o 02:59 Jak można być zadowolonym że marnuje się żyje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 75 Napisano 18 godzin temu ludzie to zwierzeta ktore patrza tylko na ton głosu i pozory i nie obchodzi ich co ktos czuje i mozna ich robic w uja umiejetnie a potem maja pretensje ze jednak ich nie lubisz tak a faceci to juz w ogole by chcieli wyszkolone lalki bo uj ich obchodzi co ktos mysli w ogole moje koty by mnie moze zaebały we snie ale poki im daje jesc to jest dobrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudiuszek<3 6 Napisano 15 godzin temu ja mialem zadowolony ryj w pracy jak juz mialem dosc, patrze na zegarek co chwile kiedy koniec, bo juz mam dosc, a tu 10:24 a do 14 zmiana a kazda sekunda dluzy sie i dluzy a minuty mijaja wolno... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowanie tak 7 Napisano 15 godzin temu 3 godziny temu, Kaszalotte napisał: ludzie to zwierzeta ktore patrza tylko na ton głosu i pozory i nie obchodzi ich co ktos czuje i mozna ich robic w uja umiejetnie a potem maja pretensje ze jednak ich nie lubisz tak a faceci to juz w ogole by chcieli wyszkolone lalki bo uj ich obchodzi co ktos mysli w ogole moje koty by mnie moze zaebały we snie ale poki im daje jesc to jest dobrze A co kobiety myslom? Żeby był piękny i bogaty wtedy może szmacic więc nawet biedny grubas może bo to jest tozsame tylko ona ma widzimisie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 75 Napisano 15 godzin temu Przed chwilą, Malowanie tak napisał: A co kobiety myslom? Żeby był piękny i bogaty wtedy może szmacic więc nawet biedny grubas może bo to jest tozsame tylko ona ma widzimisie Ja nie jestem instytucja charytatywna żeby słuchać że jestem fuj spasiona od fuj spaslaka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowanie tak 7 Napisano 14 godzin temu 4 minuty temu, Kaszalotte napisał: Ja nie jestem instytucja charytatywna żeby słuchać że jestem fuj spasiona od fuj spaslaka najlepiej było kiedyś rodzice brały za morde takie dumbo i swataly z garbatym obok a dzisiaj gnijom z kotami bo 185 z mieszkaniem srodmiescie zły Zderzemne się huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 431 Napisano 14 godzin temu 44 minuty temu, Malowanie tak napisał: swataly z garbatym i tylko się kobieta męczyła niestety. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowanie tak 7 Napisano 5 godzin temu 8 godzin temu, kris888 napisał: i tylko się kobieta męczyła niestety. Wręcz przeciwnie była szczęśliwa dzisiaj jest z kotami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach