Malowanie tak 7 Napisano 10 godzin temu Trochę się wstydzę wejściowe myc bez majtek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowanie tak 7 Napisano 10 godzin temu Najpierw kawa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowanie tak 7 Napisano 10 godzin temu Ale to mydło 1l za 4zł słabo myje strasznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowanie tak 7 Napisano 10 godzin temu Najlepszy był zel kokosa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mikkey 0 Napisano 10 godzin temu (edytowany) Kibel se lepiej umyj odklejencu Edytowano 10 godzin temu przez Mikkey Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowanie tak 7 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Mikkey napisał: Kibel se umyj odklejencu lepiej Łazienka po przedpokoju będzie remont Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jukon tworki welcome 49 Napisano 10 godzin temu Dzień w którym ten atencyjny świniak wyląduje bez internetu i dostępu do forum będzie świętem całej kafeterii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowanie tak 7 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, jukon tworki welcome napisał: Dzień w którym ten atencyjny świniak wyląduje bez internetu i dostępu do forum będzie świętem całej kafeterii To niemożliwe mieszkanie za dużo warte będę miał przynajmniej iPhone 12 pro i sim 5zl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowanie tak 7 Napisano 10 godzin temu Drzwi łazienki muszę umyć do malowania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 186 Napisano 10 godzin temu 8 minut temu, Malowanie tak napisał: Trochę się wstydzę wejściowe myc bez majtek Ty się w ubraniu boisz drzwi otworzyć trolu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowanie tak 7 Napisano 10 godzin temu Wycueraczke już wziolem na chate napisze na niej korektorem numer mieszkania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowanie tak 7 Napisano 10 godzin temu W rógu to może ktoś złapie i zrezygnuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowanie tak 7 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Malowany napisał: Ty się w ubraniu boisz drzwi otworzyć trolu. Nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowanie tak 7 Napisano 10 godzin temu Do mycia frontu to muszę się przygotować medytacji i wgl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowanie tak 7 Napisano 10 godzin temu W sensie mieć dobre mydlo szczotkę sciere na piane na sucho gąbke wode ciuchy żeby nie było lipy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowanie tak 7 Napisano 10 godzin temu I najlepiej jak sąsiadka w pracy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowanie tak 7 Napisano 10 godzin temu Jak już umyc front to porządnie tam widzę że też odmalowac trzeba zamek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 186 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, Malowanie tak napisał: Nie Tak samo jak się bałeś spotkać z elcia, więc skończ pierd.. o myciu drzwi bez gaci. Chcesz szokować, szkoda że głupotą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowanie tak 7 Napisano 10 godzin temu Nie mam nawet tasmy malarskiej już Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowanie tak 7 Napisano 10 godzin temu 5 minut temu, Malowany napisał: Tak samo jak się bałeś spotkać z elcia, więc skończ pierd.. o myciu drzwi bez gaci. Chcesz szokować, szkoda że głupotą. Mylem od środka i tak se umylo nie warto ryzyka czeba to zrobić kiedy porzadnie z renowacjom zamków Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowanie tak 7 Napisano 10 godzin temu Brak mi narzędzi teraz np wycieram sliniakami matki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowanie tak 7 Napisano 10 godzin temu A i zmęczony jestem upralem wycieraczke wewnetrznom i umylem jedne drzwi i wewnętrzne frontowe jeszcze tylko napisze numer mieszkania umyje drzwi łazienki obie strony i ja koncze na dziś bo mam już dość Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowanie tak 7 Napisano 10 godzin temu A to dlatego że kiepsko dzisiaj jem najpierw bylem inpost hipermarket tytoń i tekstylia bez śniadania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowanie tak 7 Napisano 10 godzin temu I jak wybieralem z godzinę te napisy mieszkania ozdobne to myślałem że padne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowanie tak 7 Napisano 10 godzin temu Jeszcze smueci wyrzucilem dużo misji rzeczywistości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowanie tak 7 Napisano 10 godzin temu Mam piersi kurczaka i kopytka ale to na malowanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowanie tak 7 Napisano 10 godzin temu Cwany jesteś a taki robol tobma fajny outfit i nikt się nie dziwi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowanie tak 7 Napisano 10 godzin temu 21 minut temu, Malowanie tak napisał: W rógu to może ktoś złapie i zrezygnuje Od dołu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowanie tak 7 Napisano 10 godzin temu Spodu wsensue Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mikkey 0 Napisano 9 godzin temu Jesli na serio nago myjesz drzwi to mam nadzieje ze akurat jakas matka z dzieckiem bedzie przechodzic i oskarzy cie o pedo i ekshibicjonizm ty zwyroluuu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach