niemaszuprawnień 226 Napisano 8 godzin temu 47 minut temu, Malowanie tak napisał: Trochę się wstydzę wejściowe myc bez majtek Znowu duży rachunek za wodę dostaniesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudiuszek<3 6 Napisano 8 godzin temu myslalem, ze znowu jakas goownoburza bedzie lezak vs malowany i awantura a tu chooy a nie bylo mnie godzine, ehh kafe umiera, gdy nie ma Klaudii : / Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 226 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Klaudiuszek<3 napisał: myslalem, ze znowu jakas goownoburza bedzie lezak vs malowany i awantura a tu chooy a nie bylo mnie godzine, ehh kafe umiera, gdy nie ma Klaudii : / Elki i Malowanego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudiuszek<3 6 Napisano 8 godzin temu W tamtym temacie malowany sie uaktywnil, ze nie bedzie sie na nim nikt podbijal, bo lezak dal sobie nick malowanie w nick i myslalem, ze jakas goownoburza wybuchnie i oboje sie beda atakowali Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudiuszek<3 6 Napisano 8 godzin temu haha jeeblem ostatnio jak Elka przytyknela malowanemu, ze majtki obsikal kilka razy jak byl najeebany, to mnie rozjeebalo ostro xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ChoroszczanskaZaraza 20 Napisano 8 godzin temu 42 minuty temu, Malowanie tak napisał: Do mycia frontu to muszę się przygotować medytacji i wgl Przed umyciem frontu drzwi musisz aż odmawiać medytacje? Leżę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 186 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Klaudiuszek<3 napisał: haha jeeblem ostatnio jak Elka przytyknela malowanemu, ze majtki obsikal kilka razy jak byl najeebany, to mnie rozjeebalo ostro xD Kilka razy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 74 Napisano 8 godzin temu Jaka jogę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudiuszek<3 6 Napisano 8 godzin temu kojarze, ze pisala, ze kilka razy a nie raz, tak jakis tydzien temu albo dwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dark prince 22 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, Klaudiuszek<3 napisał: W tamtym temacie malowany sie uaktywnil, ze nie bedzie sie na nim nikt podbijal, bo lezak dal sobie nick malowanie w nick i myslalem, ze jakas goownoburza wybuchnie i oboje sie beda atakowali Przepychanka jak w przedszkolu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 186 Napisano 8 godzin temu Nie toczę gownoburzy z leżakiem, bo typ mi jest obojętny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudiuszek<3 6 Napisano 8 godzin temu najbardziej mnie rozpieerdala jak tutaj masakruja lezaka i jada po nim tekstami haha wtedy sie dzieje a lezak juz taki madry nie jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudiuszek<3 6 Napisano 8 godzin temu Ja tam lubie czytac jak najezdzaja na lezaka a tego zatkalo kakao i juz nie pieerdoli oblodz mi elka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 186 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Klaudiuszek<3 napisał: kojarze, ze pisala, ze kilka razy a nie raz, tak jakis tydzien temu albo dwa Raz się zlalem. To mój popisowy numer. Tylko na łóżku była plama:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudiuszek<3 6 Napisano 8 godzin temu haha niezle, ale kim ja jestem zeby sie smiac z innych, ty malowany bys mi dojeebal jeden na jeden wiem to xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 431 Napisano 8 godzin temu dlaczego chodzisz bez gaci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dark prince 22 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Malowany napisał: Raz się zlalem. To mój popisowy numer. Tylko na łóżku była plama:/ To następnym razem załóż pampersa jak będziesz pił i po kłopocie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudiuszek<3 6 Napisano 8 godzin temu kazdemu sie moze zdarzyc, ja raz sie najeebalem tak ze film stracilem i zaczalem sie rzucac, jednemu gosciowi co z nim pilem prawie oko wybilem lokciem masakra, ale jeeblem mu w brew i mial kilka tygodni guza, malo co i doszloby do tragedii ale przez to mamy kose, co ten alkohol robi z ludzmi ja stracilem kilka przyjazni przez to ze chlalem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 431 Napisano 7 godzin temu jak komuś odwala po alkoholu, to znaczy że alkohol nie jest dla tej osoby. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudiuszek<3 6 Napisano 7 godzin temu no nie jest kilka razy tylko mialem fajna faze ale zazwyczaj to masakra, ciesze sie ze wyszedlem z tego, bo jeszcze kilka lat temu chlalem namietnie, 3 razy tygodniowo najeebany bylem po angielskim cydrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 431 Napisano 7 godzin temu 41 minut temu, Malowanie tak napisał: Jeszcze smueci wyrzucilem dużo misji rzeczywistości wyrzucanie śmieci to misja rzeczywistości xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łogień! 6 Napisano 7 godzin temu 14 minut temu, Klaudiuszek<3 napisał: haha jeeblem ostatnio jak Elka przytyknela malowanemu, ze majtki obsikal kilka razy jak byl najeebany, to mnie rozjeebalo ostro xD To zabawne, bo ty się nawet zesrać w nachy po pijaku potrafiłeś xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudiuszek<3 6 Napisano 7 godzin temu oczywiscie ocknalem sie jak nagle piesc zobaczylem przed soba a tu kumpel mi wyyjebal a ja co siedzieje koorwa a za chwile do mnie wszyscy ze przed chwila wszystkich atakowalem a kumplowi przyjeebalem z lokcia a ja coo koorwa? nie pamietam nic i do mnie wypieerdalaj staad a potem cala noc spedzilem szwedajac sie po centrum birmingam i ryczalem jak piizdeczka xD 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudiuszek<3 6 Napisano 7 godzin temu po pijaku sie nigdy nie zeesralem chyba, dawno temu w 2015 raz z pubu wracalem i jadlem jakiegos hamburgera z frytkami i nie zdazylem do domu dotrzec dorbze ze wtedy mi akurat pieniadze babcia rano z Polski mialy dotrzec bo inaczej utknalym w birmingam masakra bez hajsu, a tak to mialem kase zeby autobusem do siebie wrocic, szczescie, ze babcie zyja, jak zabraknie ich to nie wiem co bedzie mnie tak nigdy juz zadna kobieta nie pokocha calym sercem jakmoja babcia niestety 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudiuszek<3 6 Napisano 7 godzin temu potem jedna angielka co w ciazy byla to ze ja od wielorybow wyzywam a ja koorwa nic nie pamietam ale chooy najezdza na mnie wypieerdalaj stad to wylazlem tak sie koncza imprezy alkoholowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 74 Napisano 7 godzin temu Pamiętasz czemu ich biles? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudiuszek<3 6 Napisano 7 godzin temu caly wieczor pilismy cydry jablkowe 7.5% wymieszane z lagerem Stella Artois z butelki no stracilem film w ogole anagle sie ocknalem i do mnie wszyscy ze przed chwila wszystkich zaczalem obrazac a kumpel z lokcia w brew dostal ode mnie a potem mi gadal wiesz co filip ty kuurwa silny jestes ja prdl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudiuszek<3 6 Napisano 7 godzin temu smutne ze dostal ode mnie i mu sie dostalo, a lubilismy sie z kumplem ale alkohol niestety tak to bywa ale teraz nie mam kolegow co pija alkohol, moze po prostu z ludzmi ktorzy pija nie powinienem sie przyjaznic, bo potem klopoty, lepiej tacy co nie pija jednak tego alkoholu i z domu wychodzic na chlanie tez wole nie z mama i jej facetem mozemy sobie wypic bo u nich kulturka jest ale z innymi to ja podziekuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łogień! 6 Napisano 7 godzin temu 6 minut temu, Klaudiuszek<3 napisał: po pijaku sie nigdy nie zeesralem chyba, dawno temu w 2015 raz z pubu wracalem i jadlem jakiegos hamburgera z frytkami i nie zdazylem do domu dotrzec dorbze ze wtedy mi akurat pieniadze babcia rano z Polski mialy dotrzec bo inaczej utknalym w birmingam masakra bez hajsu, a tak to mialem kase zeby autobusem do siebie wrocic, szczescie, ze babcie zyja, jak zabraknie ich to nie wiem co bedzie mnie tak nigdy juz zadna kobieta nie pokocha calym sercem jakmoja babcia niestety Jak babcia umrze to przynajmniej nie będzie już sapać jak jej znowu telewizor ukradniesz i sprzedasz w lombardzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 74 Napisano 7 godzin temu Ja to tylko raz miałam dziwna sytuację że wpadłam do domu kolezanki i się spytałam jej mamy czy mi da kawy i coś do jedzenia i żeby że mną posiedziała i pogadała i żeby mi pokazała gierki co gra na telefonie ale nic z tego nie pamiętam to chyba się nie działo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach