Malowany 186 Napisano 6 godzin temu 5 minut temu, niemaszuprawnień napisał: Masz nietrzymanie moczu? W głębokim stadium alkoholizmu często występuje szczanie w majty.. Spadaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowanie tak 7 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, niemaszuprawnień napisał: Mnie tam nic nie meczy. Nawet po 15 godzinach pracy, potrafię przyjść, coś zrobić w domu i jakoś żyje. A ty? Co ty masz do roboty? Nic. Mnie wszystko męczy najbardziej to forum dyskusyjne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowanie tak 7 Napisano 5 godzin temu 15 minut temu, Dark prince napisał: Kto Taka dziewczyna z Niemiec tiktoku jak anastazje look chuda blondynka drobna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dark prince 22 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, Malowanie tak napisał: Taka dziewczyna z Niemiec tiktoku jak anastazje look chuda blondynka drobna A Polka? To by tłumaczyło brak zebow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowanie tak 7 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Dark prince napisał: A Polka? To by tłumaczyło brak zebow Tak cała w tato wygląda na jakieś przeszlosci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 74 Napisano 5 godzin temu Co to jest cała w tato Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowanie tak 7 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Kaszalotte napisał: Co to jest cała w tato No pomazana jak krasnal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowanie tak 7 Napisano 5 godzin temu Tylko kobiety tak potrafiom wymazac się stracic zęby i zostać samotnom matkom na emigracji to trzeba naprawdę się starac mi by się nie chciało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowanie tak 7 Napisano 5 godzin temu Wygląda na takom że epizod prostytutki też ma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowanie tak 7 Napisano 5 godzin temu 5 minut temu, Kaszalotte napisał: Co to jest cała w tato Straszne ma te sztuczne żeby jakby korektorem malowane taki szajs Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 74 Napisano 5 godzin temu A to nie wiem Senyszyn mnie przeraża fak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dark prince 22 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Kaszalotte napisał: A to nie wiem Senyszyn mnie przeraża fak Dobre masz zmysły czasem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dark prince 22 Napisano 5 godzin temu 13 minut temu, Malowanie tak napisał: Tak cała w tato wygląda na jakieś przeszlosci Zebów raszpla nie ma bo egzotyczny kochanek jej wybił pewnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 74 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Dark prince napisał: Dobre masz zmysły czasem Usypiające te debaty pewnie mają fajniejsze w Zimbabwe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 74 Napisano 5 godzin temu W dopie z tą Polską czemu mnie nie ma Zimbabwe nie wiem czy powinnam tu być ehhh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dark prince 22 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Kaszalotte napisał: Usypiające te debaty pewnie mają fajniejsze w Zimbabwe No u murzynów na pewno ciekawsze jakbym rozumiał po murzyńsku to bym oglądał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 74 Napisano 5 godzin temu 33 minuty temu, Dark prince napisał: No u murzynów na pewno ciekawsze jakbym rozumiał po murzyńsku to bym oglądał no i ile jeszcze oni beda gadac jak to nie dotyczy tematow w stylu czy Zandberg jest chadem np. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dark prince 22 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Kaszalotte napisał: no i ile jeszcze oni beda gadac jak to nie dotyczy tematow w stylu czy Zandberg jest chadem np. Ciekawe Mam podobny profil szczęki jak ten Zandberg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach