Caryca łabędzica 397 Napisano 13 Maj Pohejtujmy wspólnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BeatyfikowanaBabkaBoża 51 Napisano 13 Maj Zara polska i kończę oglądanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BeatyfikowanaBabkaBoża 51 Napisano 13 Maj Powinien być nakaz śpiewania w ojczystych a nie. Zenada Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 300 Napisano 13 Maj Grecja i Irlandia mi się podoba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 397 Napisano 13 Maj Islandzki atak srebrnych klonów całkiem znośny. Refren taki jakby się już słyszało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nie mam jaj 3 Napisano 13 Maj (edytowany) 3 minuty temu, Caryca łabędzica napisał: Pohejtujmy wspólnie ja w tym roku nie oglądam tego goowna Edytowano 13 Maj przez nie mam jaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 147 Napisano 13 Maj Jakiś normalny temat nie pjerdolniety uff Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 397 Napisano 13 Maj Piosenka beznadziejna, smok kiczowaty w uj, reszta na poziomie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach