Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Columbo

Jakaś wewnętrzna wojna u Brauna i Korwina trwa xD

Polecane posty

@wakanka1 libed sądzi, że specjalną uwagę zwracacie na kogokolwiek, a jego jakaś rzekoma moderatorka6 i jej pończochy prześladują xD

naćpany to do spania

1 minutę temu, Libed napisał:

naćpany to do spania

Masz koleżko schizoidalną osobowość, leki i do spania.

1 minutę temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał:

A nie do psychiatry? xd

Libed na 99 procent tworek nie opuszcza i psychiatrę ma na miejscu.

• Haha 1

2 minuty temu, Columbo napisał:

raczej dumbo ma osobowosc schizoidalna bo pozwala wariatom jak ty na nekanie

Przed chwilą, Libed napisał:

raczej dumbo ma osobowosc schizoidalna bo pozwala wariatom jak ty na nekanie

Ona ci powiedziała, że jakieś zdjęcie było jej? Bo to by mogło zmienić nieco postać rzeczy? 😄 

Żadne nie było jej btw, poza ZAKOLANÓWKAMI na które wyraziła zgodę xD

Napisano (edytowany)
3 minuty temu, Columbo napisał:

Ona ci powiedziała, że jakieś zdjęcie było jej? Bo to by mogło zmienić nieco postać rzeczy? 😄 

nie, ona napisala ze nie wie jakie zdjecie wstawailes po pijaku w srodku nocy ale dwoch innych z ktorych jeden na pewno ja widzial napisala ze to byly jej zdjecia 

Edytowano przez Libed

14 minut temu, Columbo napisał:

To może pisz bardziej zrozumiale dla ludzi trzeźwomyślących kolego

7 minut temu, Libed napisał:

nie, ona napisala ze nie wie jakie zdjecie wstawailes po pijaku w srodku nocy ale dwoch innych z ktorych jeden na pewno ja widzial napisala ze to byly jej zdjecia 

Więc podsumowując, ona nie napisała, że to ona, ja też nie napisałem, że to Dumbo (swoją drogą nie mam jej zdjęć, które zahaczałyby nawet te pończochy rzekome), ale ty wiesz lepiej? 

@wakanka1 moderatorka6 https://img10.joyreactor.cc/pics/post/full/Эротика-David-Dubnitskiy-(photographer)-голая-девушка-8901475.jpeg

Przed chwilą, Kaszalotte napisał:

To może pisz bardziej zrozumiale dla ludzi trzeźwomyślących kolego

Maczałaś w urojeniach libeda palce czy nie? Lepiej sobie wyjaśnijcie w tej chwili jeżeli tak było.

1 minutę temu, Columbo napisał:

Maczałaś w urojeniach libeda palce czy nie? Lepiej sobie wyjaśnijcie w tej chwili jeżeli tak było.

Ty wystarczająco namodziles żeby każdemu się popjerdolilo a nie wiem o jakie dwa zdjęcia chodzi i nie potrzebuje zbytnio zainteresowania dla paszczura fak mogliby nie pisać 

4 minuty temu, Kaszalotte napisał:

Ty wystarczająco namodziles żeby każdemu się popjerdolilo a nie wiem o jakie dwa zdjęcia chodzi i nie potrzebuje zbytnio zainteresowania dla paszczura fak mogliby nie pisać 

Jesteś srogo psychiczna, ale właściwie nie wiem czego się spodziewałem po dorosłych ludziach jak libed, gotowych w Polsce oddać życie za partię. xD Wyjaśnij mu, że trochę kłamałaś, zanim skończy w śmietniku jak jego kolega Człowiek z Cracovii xD

Jesteś srogo psychiczna, ale właściwie nie wiem czego się spodziewałem po dorosłych ludziach jak libed, gotowych w Polsce oddać życie za partię. xD Wyjaśnij mu, że trochę kłamałaś, zanim skończy w śmietniku jak jego kolega Człowiek z Cracovii xD

Ale nie pamiętam z czym kłamałam i kiedy przyznałam rację 

Przed chwilą, Kaszalotte napisał:

Ale nie pamiętam z czym kłamałam i kiedy przyznałam rację 

A skąd mu się wzięło to: 

Cytat

Widziałaś kiedykolwiek swoje zdjęcia na kafe? Bo ja widziałem siebie w taksówce i teraz wszystko się łączy ;p-)

A skąd mu się wzięło to: 

Widziałaś kiedykolwiek swoje zdjęcia na kafe? Bo ja widziałem siebie w taksówce i teraz wszystko się łączy ;p-)

Nie mam siły na ten temat juz

16 minut temu, Columbo napisał:

Więc podsumowując, ona nie napisała, że to ona, ja też nie napisałem, że to Dumbo (swoją drogą nie mam jej zdjęć, które zahaczałyby nawet te pończochy rzekome), ale ty wiesz lepiej? 

tak wiem lepiej a ty jak nie pamietasz co robisz gdy sie nacpasz to nie cpaj i po problemie. 

7 minut temu, Columbo napisał:

i jak zawsze ci sie wszystko miesza juz cie poprawialem nie w smietniku tylko w smieciarce jak juz do czegos nawiazujjesz to zapamietaj w koncu. 

4 minuty temu, Columbo napisał:

A skąd mu się wzięło to: 

przeczytaj jeszcze raz uwaznie co napisalem, nie napsialem ze dumbo widziala tylko inni wdzieli ze to byly jej zdjecia z ktorych jeden wie jak ona wyglada. 

ja napisalem ze jesli tak bylo to sie kwalifikuje jako nekanie i tyle. 

22 minuty temu, Columbo napisał:

@wakanka1 moderatorka6

@moderatorka6 kolega z cytatu wyżej cie wzywa tylko pewnie znowu się naćpał i nie umie wstawić małpy i cały czas żyje przeszłością stąd pewnie mu ciągle ta wakanka się włacza mimo że ona już zadnych powiadomien nie dostanie 😄

2 minuty temu, Kaszalotte napisał:

Trudno, Elke też widziałam i jej dziedzko

ja tez i bylego chlopa z piwkiem 😄 tez pewnie moon nie pamieta skad sie te rzeczy tu wziely 😄

jeszcze bylo jakies zdjecie z elka w ciazy i jak chlop kuca i ja obejmuej czy cos w ten desen, najbardziej mnie rozbawily te zdjecia z piwami i malym brzdacem 😄

co ten ćpun ukroski się tak odkleił? 

16 minut temu, Libed napisał:

jeszcze bylo jakies zdjecie z elka w ciazy i jak chlop kuca i ja obejmuej czy cos w ten desen, najbardziej mnie rozbawily te zdjecia z piwami i malym brzdacem 😄

czyli wyszło w końcu że patologia tak jak pisałem. 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się