odzyskajmy niepodległość 6 Napisano 6 godzin temu (edytowany) Gigachad https://wykop.pl/cdn/c3201142/8047c49e7c83b15f29544878a97816b92af2a038c4e9e1bd311921e1374b4e7e.png?author=LukaszTV&auth=9ca4c5caa5d4b4ff7eb760fc893af984 Edytowano 6 godzin temu przez odzyskajmy niepodległość 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa mniam 8 Napisano 6 godzin temu Do kogo bedzie strzelal? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dark prince 29 Napisano 6 godzin temu Tak wiem ze Pan Grzegorz lubi postrzelac. Kosciol. Strzelnica. MENNICA. Jego stare haslo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
odzyskajmy niepodległość 6 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, pasztetowa mniam napisał: Do kogo bedzie strzelal? PEWNIE DO LEWAKÓW Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dark prince 29 Napisano 6 godzin temu Sledze Sir Brauna gdzieś od 2014 r. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa mniam 8 Napisano 6 godzin temu i dobrze niech strzela Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
odzyskajmy niepodległość 6 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, Dark prince napisał: Tak wiem ze Pan Grzegorz lubi postrzelac. Kosciol. Strzelnica. MENNICA. Jego stare haslo. 1 minutę temu, Dark prince napisał: Sledze Sir Brauna gdzieś od 2014 r. A to nie wiedziałem. Kolejne argument dla mnie żeby też zacząć, bo zawsze chciałem Edytowano 6 godzin temu przez odzyskajmy niepodległość Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pure hate 0 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, odzyskajmy niepodległość napisał: PEWNIE DO LEWAKÓW do dezerterów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
odzyskajmy niepodległość 6 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, pure hate napisał: do dezerterów Na szczęście takich nie będzie, bo Pan Braun jest gwarancją pokoju a nie wojny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pure hate 0 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, odzyskajmy niepodległość napisał: Na szczęście takich nie będzie, bo Pan Braun jest gwarancją pokoju a nie wojny shalom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa mniam 8 Napisano 6 godzin temu to fajnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
odzyskajmy niepodległość 6 Napisano 6 godzin temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa mniam 8 Napisano 6 godzin temu fajne foto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach