nie mam jaj 3 Napisano 6 godzin temu podobno wszystkim w Polsce wysłali Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa mniam 8 Napisano 6 godzin temu nie dostalem mam wylaczony telefon Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 273 Napisano 6 godzin temu No Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa mniam 8 Napisano 6 godzin temu czemu zaginela? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa mniam 8 Napisano 6 godzin temu ide sobie niedlugo poplywac to bede mial fajne cialo do przytulania ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 273 Napisano 6 godzin temu 10 minut temu, pasztetowa mniam napisał: czemu zaginela? Uwaga! Child Alert! Zaginela 11-letnia dziewczynka, lekko krecone brazowe wlosy, 158 cm wzrostu. Zdjecie i komunikat na stronie internetowej Policji. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa mniam 8 Napisano 6 godzin temu Porwali ja? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 273 Napisano 6 godzin temu Nie wiem, chyba zaginęła ale nie wiem czy to porwanie, niedawno tego smsa dostałam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa mniam 8 Napisano 6 godzin temu No grubo, ciekawe czy zaginela na zawsze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 273 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, pasztetowa mniam napisał: No grubo, ciekawe czy zaginela na zawsze Po to alert bo szukają, a czy się znajdzie to się okaże. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa mniam 8 Napisano 6 godzin temu Masakra jak ludzie znikaja nagle, co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hrabia Pomme de terre 12 Napisano 6 godzin temu tak ciekawe jakie ma koneksje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa mniam 8 Napisano 6 godzin temu fk knows Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 273 Napisano 5 godzin temu W dniu 14 maja 2025 roku, Polska Policja uruchomiła system Child Alert w związku z poszukiwaniami 11-letniej Patrycji. Dziewczynka po wizycie u dziadków nie powróciła do rodzinnego domu. Od tamtej chwili nie nawiązała kontaktu z rodziną. Wszystkie osoby, które mają informacje na temat zaginionej, proszone są o kontakt z policjantami strzeleckiej komendy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa mniam 8 Napisano 5 godzin temu to przekichane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przelot 233 Napisano 5 godzin temu 27 minut temu, hrabia Pomme de terre napisał: tak ciekawe jakie ma koneksje A to nie jest tak ze zależy od wieku i jak dziecko ginie to zawsze jest child alert i nie trzeba koneksji? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa mniam 8 Napisano 5 godzin temu a ja dzisiaj bylem w saunie parowej i mam super gladka skore na buzi, fajnie mi sie dotyka wow czuje sie jakbym mial najgladsza cere na buzi na calym kafe xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 273 Napisano 5 godzin temu 10 minut temu, przelot napisał: A to nie jest tak ze zależy od wieku i jak dziecko ginie to zawsze jest child alert i nie trzeba koneksji? Ja pierwszy raz taki alert dostałam 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa mniam 8 Napisano 5 godzin temu no i co teraz po tym alert? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przelot 233 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Ja pierwszy raz taki alert dostałam A to nie są jakies procedury ogólne? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przelot 233 Napisano 5 godzin temu Jak jest uzasadnienie ze może być porwane może nie wszystkie te zaginięcia miały takie podejrzenie nie wiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa mniam 8 Napisano 5 godzin temu Ja nie dostalem SMS to nie wiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hrabia Pomme de terre 12 Napisano 1 godzinę temu 3 godziny temu, przelot napisał: A to nie jest tak ze zależy od wieku i jak dziecko ginie to zawsze jest child alert i nie trzeba koneksji? twoim zdaniem tylko to jedno dziecko zaginęło przez powiedzmy 10 lat ? bo nigdy nie dostałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daniel86 35 Napisano 1 godzinę temu Nie, bo ja nie mam komórki, ale ja mam o tym usłyszane w TV. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa mniam 8 Napisano 1 godzinę temu Ja nie mam polskiego numeru Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach