Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
pasztetowa mniam

Byczy dojechał Klaudię!!

Polecane posty

Ten chory pojeeb na serio pojechał do Męcikału i ją wystalkował. Napisał na sadolu to i dostał bana. Napisał, że zagrodził jej drogę tirem, jak wracała z Bydgoszczy i ją napadł, a ona krzyczała, że serio jest trochę ulana taka russian teenage szara myszka. Napisał, że ją sprzeda jakimś Ukraińcom za gruby hajs, albo Arabom do Haremu. Niestety Klaudiusz źle trafiła. Byczego szuka policja.

Edytowano przez pasztetowa mniam

Fajna to byla pewna cuties z liceum a klaudiusz jest ok, pocieszny. Byla uroczą nastolatką  , jak to nastolatki 🙂

Przepraszam Cie bardzo, ze tak nieladnie sie odzywalem do Ciebie i w ogole, pewnie sie fatalnie czulas przeze mnie, az mi sie plakac chce na sama mysl w ogole 😞

To fajnie, ja ostatnio mialem ciezki okres, bo nie bylo Ciebie i juz sobie mysle, ze znikasz i w ogole i masakra ale mialem kiepski stan

Ale jakos leci, moglo byc gorzej, wazne, ze przyjaciele i rodzina mnie lubia, a mnie tez tutaj hejty i w ogole mam od nich mysli samoboojcze ale jakos daje sobie rade jak mnie hejtuuja

pravik tez mnie cos nie hejtuje ostatnio, bo jak mnie hejtowal to tez mialem dosc

w ogole ciagle wszystkich hejtowalem ja pieerdole masakra ale ze mnie podla szmaata jest jak jade po innych

ale troche mi przeszlo na szczescie jakims cudem

od tego hejtowania potem placze i brzydne i w ogole masakra jakas, od tego hejtowania jak Cie hejtowalem to potem mialem takie jazdy we lbie, jak mi niedobrze bylo masakra, plakac mi sie chce wtedy xD

Hejtują z bezradności i zawiści nie należy się tym przejmować.

no ja tez hejtowalem, ale zaczelo mi odbijac jakze niby komus zycie zniszczylas i to tak jest uwierzyc w klamstwa albo sobie cos uroic we lbie, i uwierzyc ze tak jest, a potem komus sie obrywa za nic i placz 😕

a Ty nie jestes spiaca? idziesz jutro do pracy? 😄

Edytowano przez pasztetowa mniam

ja dzisiaj z domu nie wychodzilem i chyba sie poloze wczesnie spac, nie saunowalem bo mama u mnie byla w dzien a teraz nie wiem gdzie klucz od domu mam i chyba sie klade do wyrka dzisiaj wczesnie i sobie wypoczne albo pogram na konsoli, a jutro uderze na saune parowa

ogolnie pochmurno teraz, nie ma slonca za bardzo

ciekawe gdzie Byczy sie chowa, bardzo chcial sie z Toba spotkac, ale pisal ostatnio, ze w realu jakbys go zobaczyla jego wyglad to bys uciekla czy cos takiego 😕

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować