pasztetowa mniam 29 Napisano 23 godziny temu (edytowany) Ten chory pojeeb na serio pojechał do Męcikału i ją wystalkował. Napisał na sadolu to i dostał bana. Napisał, że zagrodził jej drogę tirem, jak wracała z Bydgoszczy i ją napadł, a ona krzyczała, że serio jest trochę ulana taka russian teenage szara myszka. Napisał, że ją sprzeda jakimś Ukraińcom za gruby hajs, albo Arabom do Haremu. Niestety Klaudiusz źle trafiła. Byczego szuka policja. Edytowano 23 godziny temu przez pasztetowa mniam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NyxN1ght 101 Napisano 23 godziny temu A ja wciąż żyję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa mniam 29 Napisano 23 godziny temu To fajnie jeej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dark prince 34 Napisano 23 godziny temu Klaudiusz nie jest z Męcikału Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa mniam 29 Napisano 23 godziny temu Klaudiusz jest z lona swojej mamy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa mniam 29 Napisano 23 godziny temu Kto by pomyslal, ze urodzi sie Klaudiusz a to taka fajna laseczka przyszla na swiat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dark prince 34 Napisano 23 godziny temu Fajna to byla pewna cuties z liceum a klaudiusz jest ok, pocieszny. Byla uroczą nastolatką , jak to nastolatki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa mniam 29 Napisano 23 godziny temu Klaudiusz wewnatrz nadal jest urocza nastolatka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dark prince 34 Napisano 23 godziny temu Bez watpienia! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa mniam 29 Napisano 23 godziny temu Klaudiusz to super dziewczyna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NyxN1ght 101 Napisano 18 godzin temu Teraz możecie mnie hejtować ile chcecie, mnie to nie boli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa mniam 29 Napisano 18 godzin temu slodkich snow Klaudiusz xD 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NyxN1ght 101 Napisano 18 godzin temu Dziękuję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa mniam 29 Napisano 18 godzin temu Przepraszam Cie bardzo, ze tak nieladnie sie odzywalem do Ciebie i w ogole, pewnie sie fatalnie czulas przeze mnie, az mi sie plakac chce na sama mysl w ogole Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NyxN1ght 101 Napisano 18 godzin temu Juz o tym nie myśl. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa mniam 29 Napisano 18 godzin temu Spoko, dzieki. Mam nadzieje, ze u Ciebie oki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa mniam 29 Napisano 18 godzin temu ja nie spalem cala noc ostatnio wiec jak sie udam na spoczynek to usne raz dwa xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa mniam 29 Napisano 18 godzin temu a jak tam Twoj ukochany zza oceanu? U niego ok? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NyxN1ght 101 Napisano 18 godzin temu Chyba tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa mniam 29 Napisano 18 godzin temu To fajnie, ja ostatnio mialem ciezki okres, bo nie bylo Ciebie i juz sobie mysle, ze znikasz i w ogole i masakra ale mialem kiepski stan Ale jakos leci, moglo byc gorzej, wazne, ze przyjaciele i rodzina mnie lubia, a mnie tez tutaj hejty i w ogole mam od nich mysli samoboojcze ale jakos daje sobie rade jak mnie hejtuuja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa mniam 29 Napisano 18 godzin temu pravik tez mnie cos nie hejtuje ostatnio, bo jak mnie hejtowal to tez mialem dosc w ogole ciagle wszystkich hejtowalem ja pieerdole masakra ale ze mnie podla szmaata jest jak jade po innych ale troche mi przeszlo na szczescie jakims cudem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa mniam 29 Napisano 18 godzin temu od tego hejtowania potem placze i brzydne i w ogole masakra jakas, od tego hejtowania jak Cie hejtowalem to potem mialem takie jazdy we lbie, jak mi niedobrze bylo masakra, plakac mi sie chce wtedy xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa mniam 29 Napisano 18 godzin temu (edytowany) ale sie ciesze, ze jestes, trzymaj sie Klaudiuszek Edytowano 18 godzin temu przez pasztetowa mniam 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NyxN1ght 101 Napisano 18 godzin temu Hejtują z bezradności i zawiści nie należy się tym przejmować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa mniam 29 Napisano 18 godzin temu (edytowany) no ja tez hejtowalem, ale zaczelo mi odbijac jakze niby komus zycie zniszczylas i to tak jest uwierzyc w klamstwa albo sobie cos uroic we lbie, i uwierzyc ze tak jest, a potem komus sie obrywa za nic i placz a Ty nie jestes spiaca? idziesz jutro do pracy? Edytowano 18 godzin temu przez pasztetowa mniam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa mniam 29 Napisano 18 godzin temu ja dzisiaj z domu nie wychodzilem i chyba sie poloze wczesnie spac, nie saunowalem bo mama u mnie byla w dzien a teraz nie wiem gdzie klucz od domu mam i chyba sie klade do wyrka dzisiaj wczesnie i sobie wypoczne albo pogram na konsoli, a jutro uderze na saune parowa ogolnie pochmurno teraz, nie ma slonca za bardzo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NyxN1ght 101 Napisano 18 godzin temu Mam wolne jutro. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa mniam 29 Napisano 18 godzin temu ja mysle, ze chyba nikt Cie nie bedzie tutaj hejtowal, bo to przykre bardzo, czemu mialby Cie ktos hejtowac ehh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa mniam 29 Napisano 18 godzin temu To fajnie, a jaka pogoda w Polsce teraz? moze byc? a idziesz dzisiaj pozno spac? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa mniam 29 Napisano 18 godzin temu ciekawe gdzie Byczy sie chowa, bardzo chcial sie z Toba spotkac, ale pisal ostatnio, ze w realu jakbys go zobaczyla jego wyglad to bys uciekla czy cos takiego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach