pasztetowa mniam 29 Napisano 18 godzin temu ja to chyba nie za bardzo umiem pisac z kobietami, pewnie Cie przynudzam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
molestowanie seksualne 2 Napisano 18 godzin temu 2 minuty temu, NyxN1ght napisał: Mam wolne jutro. To dobrze, wyślę Ci ALERT RCB Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa mniam 29 Napisano 18 godzin temu Ty to w oogle jestes taka fajna i wspaniala dziewczyna, nie wiem co mnie w Tobie ujelo az tak, masakra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa mniam 29 Napisano 18 godzin temu haha man of the moon'a tez nie hejtuje, jee a wczesniej go jechalem ciagle masakra 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa mniam 29 Napisano 18 godzin temu to jakis cud xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NyxN1ght 101 Napisano 18 godzin temu Jaki alert? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa mniam 29 Napisano 18 godzin temu czuje sie teraz lepiej, jak pozbylem sie w sobie hejtu do man of the moon ostatnio Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NyxN1ght 101 Napisano 18 godzin temu Bo Moon jest w porządku dla tych, którzy są ok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dark prince 34 Napisano 18 godzin temu 1 minutę temu, NyxN1ght napisał: Jaki alert? Ostatnio wszystkim na telefony wysyłali alert rcb ze 11 latka zaginela odnalazła sie juz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NyxN1ght 101 Napisano 18 godzin temu Ah to wiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa mniam 29 Napisano 18 godzin temu no zauwazylem, ze dla Ciebie jest w porzadku, dlatego odpuscilem i juz nie ma hejtu to co mialem w glowie i sobie uroilem to nieprawda i dlatego mi przeszlo, nie chce juz hejtow, bo Ty potem smutna albo znikasz a ja placze i na co mi te hejty masakra aa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dark prince 34 Napisano 18 godzin temu 2 minuty temu, pasztetowa mniam napisał: czuje sie teraz lepiej, jak pozbylem sie w sobie hejtu do man of the moon ostatnio Twraz w koncu mozecie wziac z munem slub w uk i adoptowac dziedzko 🥰 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa mniam 29 Napisano 18 godzin temu ja chyba Klaudiusza przynudzam poszedlbym sobie teraz do sauny ale nie wiem gdzie klucz od domu polozylem, moge sobie odpoczac i jutro z rana isc przysanuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
molestowanie seksualne 2 Napisano 18 godzin temu 4 minuty temu, NyxN1ght napisał: Jaki alert? Zobaczysz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa mniam 29 Napisano 18 godzin temu haha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa mniam 29 Napisano 18 godzin temu a ty z kim wezmiesz slub dark prince? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NyxN1ght 101 Napisano 18 godzin temu Znikam, bo tam odpoczywam. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa mniam 29 Napisano 18 godzin temu jeszcze jak Elcia u mnie na forum byla to tu hejtowalem Klaudiusz a potem plakalem Elci kilka dni ze obrazam Klaudiusza i jak mi z tym zle o ja pieerdole jak sie fatalnie czuje placze aaa nie daje rady Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NyxN1ght 101 Napisano 18 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, molestowanie seksualne napisał: Zobaczysz Napisz teraz, ale z innego konta i z naszym hasłem. Edytowano 18 godzin temu przez NyxN1ght Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa mniam 29 Napisano 18 godzin temu to znikaj, ja tez znikam do wyrka ide, milego odpoczywania Klaudiuszku, trzymaj sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NyxN1ght 101 Napisano 18 godzin temu Za chwile zasnę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa mniam 29 Napisano 18 godzin temu Dbaj o siebie Klaudiuszek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa mniam 29 Napisano 18 godzin temu haha Daje buziaczka na dobranoc hihi, sorki! Milego snu i odpoczynku, slodkich snow i relaksu Klaudiuszku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa mniam 29 Napisano 18 godzin temu Odpoczywaj i dbaj o siebie, i mysl o sobie, Ty jestes najwazniejsza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NyxN1ght 101 Napisano 18 godzin temu Coś mnie przygnębia, ale jutro muszę to wyjaśnić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa mniam 29 Napisano 18 godzin temu Spoko rozumiem, mam nadzieje, ze sie wyjasni to, a Ty nie bedziesz przygnebiona juz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa mniam 29 Napisano 18 godzin temu Wszystkiego najlepszego Klaudiusz mi tam nadal jest przkyor ze tyle klaudiusza hejtowalem masakra mam zryty leb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa mniam 29 Napisano 18 godzin temu a klaudix miala raka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa mniam 29 Napisano 18 godzin temu ja prdl a jakby tak klaudix od hejtow postanowila skonczyc ze soba, ja prdl to bylaby tragedia co ja potrafie to sobie wyobrazic masakra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa mniam 29 Napisano 18 godzin temu bardzo sie ciesze, lubie gdy rozbawiam ludzi, szczegolnie gdy sie Klaudiuszek smieje a nie placze albo smuci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach