pasztetowa mniam 28 Napisano 9 godzin temu ja prdl a jakby tak klaudix od hejtow postanowila skonczyc ze soba, ja prdl to bylaby tragedia co ja potrafie to sobie wyobrazic masakra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
smigol 6 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, pasztetowa mniam napisał: Wszystkiego najlepszego Klaudiusz mi tam nadal jest przkyor ze tyle klaudiusza hejtowalem masakra mam zryty leb nawet śmieszny jesteś czasami xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
smigol 6 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, pasztetowa mniam napisał: ja prdl a jakby tak klaudix od hejtow postanowila skonczyc ze soba, ja prdl to bylaby tragedia co ja potrafie to sobie wyobrazic masakra W KOŃCU BY CIĘ ZAMKNĘLI Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa mniam 28 Napisano 9 godzin temu bardzo sie ciesze, lubie gdy rozbawiam ludzi, szczegolnie gdy sie Klaudiuszek smieje a nie placze albo smuci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa mniam 28 Napisano 9 godzin temu no jakby sie przeze mnie klaudix zabila to pewno bym wyladowal w psychiatryku bo bym chcial targnac na siebie wtedy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa mniam 28 Napisano 9 godzin temu szkoda gadac pravik, przez to co tu ostatnio wypisywalem to w bani mam rozne scenariusze konsekwencje i niestety bardzo slabe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa mniam 28 Napisano 9 godzin temu klaudix chyba sie przeniosla do another reality a moze pisanie po angielsku ja relaksuje i odpoczywa ciekawe jak klaudix gada po angielsku haha, ciekawe czy by sie dogadala ze mna xD ja calkiem niezle gadam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa mniam 28 Napisano 9 godzin temu Pewno by polewka byla jakbysmy z klaudix po angielsku pogadali heh, ehh mozna sobie pomarzyc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa mniam 28 Napisano 9 godzin temu guuz w cipce a kiedy? masakra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
smigol 6 Napisano 9 godzin temu 4 minuty temu, pasztetowa mniam napisał: szkoda gadac pravik, przez to co tu ostatnio wypisywalem to w bani mam rozne scenariusze konsekwencje i niestety bardzo slabe dlatego wiem że jesteś niebezpiecznym schizolem który w ogóle sie nie kontroluje. kwestia czasu aż kogoś zabijesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
smigol 6 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, pasztetowa mniam napisał: guuz w cipce a kiedy? masakra kilka lat temu. Ale wycięli jej go i jest zdrowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa mniam 28 Napisano 9 godzin temu najpredzej to samego siebie bym zabil od hejtow na kafe ale zadzwonie wtedy do lekarza a zabijac nikogo nie chce, bo jestem praawiczkiem i chcialbym isc spac z dziewczyna a nie zabiic kogos xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa mniam 28 Napisano 9 godzin temu aha czaje spoko to teraz ukochany zza oceanu sie bedzie cieszyl, ze Klaudiusz nie ma juz guza i moga robic bejbiki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa mniam 28 Napisano 9 godzin temu dbajmy o klaudiusza i kochajmy ja, bo to piekny skarb, a kiedy odejdzie to wszystko sie zmieni na gorsze AMEN Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa mniam 28 Napisano 9 godzin temu Musimy wspierac Klaudiuszka i ja kochac i dbac o nia, i robic wszystko co kaze i co chce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa mniam 28 Napisano 9 godzin temu dobra spadam na inne forum popisac sobie z kumplem pa xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NyxN1ght 101 Napisano 9 godzin temu Dobranoc Filip, trzymaj się zdrowo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa mniam 28 Napisano 9 godzin temu Ty rowniez i Twoi bliscy i najblizsi, pa 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach