Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
pasztetowa mniam

Byczy dojechał Klaudię!!

Polecane posty

ja dzisiaj w saunie parowej jak lezalem sam to obok jakas kobitka przylazla ciapatka i do mnie juz o jak tu goraco i siada obok i pachniala ladnie masakra jakby byla odwazna to moglaby mnie zbalamucic tam, ale z kobieta sie fajniej saunuje, dluzej sie chce siedziec wtedy 😄

To gra jak Second life, nie wiem za bardzo co tam robic oprócz pozowania ale Klaudiusz tam poznal znajomych to se siedzi 

Edytowano przez Kaszalotte

Spoko, a Klaudiusz niech sobie robi co chce, ja dzisiaj plakalem troche za nia, jak bralem prysznic, to wylem, ze odeszla, ale potem wbilem do sauny parowej i patrzylem na swoje nogi i cialo w samych slipkach i mi przeszlo xDxD

Edytowano przez pasztetowa mniam

Te zdjecia to na zamku Drakuli robione? Ja bym tam nie chcial mieszkac na stale, raczej zwiedzic bo w sumie lubie mroczne zamczyska w grach

Lepiej przyjaźnić się w necie, to przynajmniej facet nie odbije mi ryja i nie skrzywdzi fizycznie.

no ja juz Klaudii chyba nie bede hejtowal ani nikogo stad, bo jak Klaudia przez hejty znowu ucieknie bo ja chce sie posmiac, to przysiegam ze sie tak porycze i depresja ze sie zabiije nie zartuje

dlatego spadam, sorki ale musze zadbac o siebie teraz, trzymajcie sie wszyscy, ja mialem ciezki okres bardzo i duzo lez wylalem, ale fajnie, ze Klaudiusz znowu tutaj jest, czesc

Ja teraz gram w crash bandicoot 1 na psx i diablo 3 barbarzynca na hardcore mode ale i tak malo, dzisiaj mialem super dzien przez to ze mnie tu na kafe nie bylo, i szkoda mi zdrowia juz, sorki innym razem popisze, papa sorki

3 minuty temu, Kaszalotte napisał:

Ja jak gram w mega brutalne gry to potem mniej boje się ludzi 

Jakie? 

na pewno w realu tez kogos poznasz predzej czy pozniej, mysle, ze niewszyscy tacy sa, zeby cie lali po mordzie, na pewno jest ktos kto by cie dotykal i calowal a nie napieerdalal

2 minuty temu, pasztetowa mniam napisał:

Ja teraz gram w crash bandicoot 1 na psx i diablo 3 barbarzynca na hardcore mode ale i tak malo, dzisiaj mialem super dzien przez to ze mnie tu na kafe nie bylo, i szkoda mi zdrowia juz, sorki innym razem popisze, papa sorki

No diablo to wiem Ale crashem to zaskoczyłes 

Ja caly czas Mario Golf gameboy na Vite

13 minut temu, pasztetowa mniam napisał:

Tez bym sobie pogral w to, ale nawet nie wiem co to za gierka i czy mi odpali, no trudno xD

Można grać przez przeglądarkę. Dawaj, wjeżdżaj z pasztetową na pełnej. 😃

ja teraz wracalem na chate i jakie dwie 20 latki ida skapo ubrane masakra i sie ciesza i usmiechaja a ja mam wyjeebane bo ja za Klaudiuszkiem placze i wypieerdalac, spadam elo xD

Przed chwilą, NyxN1ght napisał:

Ten mój znajomy też został oszukany przez babę 

A CO WYSYŁAŁA MU NIE SWOJE ZDJĘCIA ? 

• Haha 1

ale w koncu sie na pewno zakochasz w swojej bratniej duszy i wylecisz zza ocean, i zostawisz polske rodzine i wszystko dla ukochanego zza oceanu xD

Przed chwilą, NyxN1ght napisał:

Nie chcę nikogo, chcę mieszać sama.

z rodzicami mieszkasz, sama byś sie bała

Przed chwilą, pasztetowa mniam napisał:

ale w koncu sie na pewno zakochasz w swojej bratniej duszy i wylecisz zza ocean, i zostawisz polske rodzine i wszystko dla ukochanego zza oceanu xD

Tak jak dla Widmoka chciała 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się