Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
pasztetowa mniam

Byczy dojechał Klaudię!!

Polecane posty

4 minuty temu, NyxN1ght napisał:

Dobrze.

Napisz szczerze: jestes tu tylko zeby nam sie wyżalic niczym swojej psiapsi. Mamy byc twoim tamponem emocjonalnym plus z premedytacją chcesz dowalic fifiemu.

I o ile pierwsze rozumiem to drugie to juz swiństwo z twojej strony bo wiesz z kim masz do czynienia. A mimo to robisz to. 

Edytowano przez Dark prince

od dwoch lat skomle chociaz o privka z klaudiuszem a ta szczy na mnie i ciagle pieerdoli o jakichs nowych kolegach a ja jestem smieec dla niej i goowno, niech sie nie dziwi ze potem hejty leca

1 minutę temu, pasztetowa mniam napisał:

to nie czytaj, nikt ci nie kaze

codziennie wyje za klaudia jak pojeebany i musze wylaczac internet i przestac tu wchodzic, zeby zapomniec o niej w ogole, jak sobie mysle ze jej nie ma i ma ukochanego nowego

a wogole to chciałbyś taką dziewczyne fifi? szara myszka dla anonka xD https://pol.stripchat.com/lil_cassie

wyjeebane mam dosc juz mam, teraz mysle o sobie, bo jak bede tesknil za klaudiuszkiem i tu gnil to mnie zadna nigdy nie zechce, a musze jednak dbac o siebie, zeby sobie znalezc kogos, bo klaudiuszka w koncu zaswedzi i poleci do kogos

23 minuty temu, pasztetowa mniam napisał:

od dwoch lat skomle chociaz o privka z klaudiuszem a ta szczy na mnie i ciagle pieerdoli o jakichs nowych kolegach a ja jestem smieec dla niej i goowno, niech sie nie dziwi ze potem hejty leca

Nie ona pierwsza 😃 Dopóki nie zamkną kafe, to jestem pewny, że jeszcze ostatniego słowa nie powiedziałeś i będą kolejne ofiary twojej schizofrenii😂😂😂

Edytowano przez titicznyje titki ti-ti-ti

ehe akurat dzisiaj sobie zrobilem dzien dla siebie i bylem w saunie plywalem zaliczylem oczko w koncu jak odzywam, to juz klaudiuszek wraca i znowu biedna klaudiusz a ja rycerz na rumaku oj klaudiusz nie smuc sie nie placz nie ma opcji, krasnal ma racje, niech siedzi z tym koorwa gosciem do usranej smieerci na tym hosted sraam na to

18 minut temu, pasztetowa mniam napisał:

ehe akurat dzisiaj sobie zrobilem dzien dla siebie i bylem w saunie plywalem 

przeciez ty masz codziennie dzień dla siebie xDDD

nie mam bo codziennie gnije w necie i o ja prdl gdize jest klaudiusz tesknie i placze, ale klaudiusza ostatnio cora zmniej to u mnie real coraz wiecej i nie chce mi sie tutaj juz tyle gnic, w koncu stad znikne na zawsze i bedzie szczesliwy

troche poplacze ze z Klaudiuszem juz nigdy nie popisze, ale jakos to bedzie, za katiusza plakalem codziennie przez pol roku, ale przestalem, bo zaczalem plywac na outdoor i mi przeszlo

jak z nia ostatnio pisalem tutaj cala niedziele to doopy nigdzie nie ruszalem, potem zebow nie myje, tyje fuj sie robie masakra, klaudiusz nie jest tego warta, niech spieerdala do tego typa czatu jakis lamus i chooy mnie to

23 minuty temu, titicznyje titki ti-ti-ti napisał:

Nie ona pierwsza 😃 Dopóki nie zamkną kafe, to jestem pewny, że jeszcze ostatniego słowa nie powiedziałeś i będą kolejne ofiary twojej schizofrenii😂😂😂

Ja stąd odchodzę jak Sraudiusz chyba bo mam dosyć tego srorum, znudziło mi się i bic mnie nagabuje. Pa.

ja tak samo stad odchodze i mam wyjeebane, juz powoli zaczalem, niech sobie klaudiusz siedzi na jakichs czatach, szczam na to 😄

5 minut temu, Kaszalotte napisał:

Ja stąd odchodzę jak Sraudiusz chyba bo mam dosyć tego srorum, znudziło mi się i bic mnie nagabuje. Pa.

Kotku chcialabys zebym cie nagabywał zamiast tego starego wąsatego zboka. Oj, chciałobyś...

5 minut temu, pasztetowa mniam napisał:

ja tak samo stad odchodze i mam wyjeebane, juz powoli zaczalem, niech sobie klaudiusz siedzi na jakichs czatach, szczam na to 😄

Mam wrazenie czasem ze ona jest bardziej castaway niz ty 

Edytowano przez Dark prince

no pewno 😄

tak samo klaudiusz leci na pravika ale wstydzi sie przyznac, tak samo leci na ciebie bicu, ale boi sie tego ucuzcia, dlatego spieerdlila na jakis czat i ma nowego ukochanego xD

klaudiusz ma mokro ze jej nowy niewolnik wyrzuca z chatroomu takich jak ty xD

Edytowano przez pasztetowa mniam

1 minutę temu, pasztetowa mniam napisał:

poleciala na wladze typka ze ktos wyrzuca i ja chroni przed zbokami xD

Fifi to jest tak dziecinne ze nawet to rude stworzenie z nami tutaj jest bardziej powazne niz klaudiusz

11 minut temu, pasztetowa mniam napisał:

Nigdy stąd nie odejdziesz kolego sratuszczaku. Chyba że ci alfons internet odetnie 🤣

Edytowano przez Leżak to pdf

spoko mi dzisiaj przeszlo bo sobie siedizalem w saunie parowej z fajna kobitka i ladnie pachniala i nie wiem co by musiala klaudiusz odjeebac zebym zaplakal za nia, mysle ze ciesze sie, ze w koncu znalazla szczescie i znika na zawsze 😄

mam internet na plywalni gdzie chodze i moge sobie tam od rana do wieczora miec neta i mam dwie sauny basen i silownie dla mnie bo place i fajne laseczki i sraam na jakiegos klaudiusza rzygam nia juz

Przed chwilą, pasztetowa mniam napisał:

mam internet na plywalni gdzie chodze i moge sobie tam od rana do wieczora miec neta i mam dwie sauny basen i silownie dla mnie bo place i fajne laseczki i sraam na jakiegos klaudiusza rzygam nia juz

Alfons ci pływalni też zabroni 

cos ty, moj wspollokator to jeszcze sie mnie codziennie pyta czy bylem na plywalni, zebym tam codziennie chodzil, zmien psychiatre pravik

dzisiaj fajna kobitka ciapatka sie do mnie dosiadla w sauna parowa i ladnie pachniala i sobie tak czillujemy, przychodza kobitki i mnie zagaduja same i jest fajnie, a klaudiusz niech zdycha na jakichs czatach wali mnie to

Przed chwilą, pasztetowa mniam napisał:

dzisiaj fajna kobitka ciapatka sie do mnie dosiadla w sauna parowa i ladnie pachniala i sobie tak czillujemy, przychodza kobitki i mnie zagaduja same i jest fajnie, a klaudiusz niech zdycha na jakichs czatach wali mnie to

Ciekawe jak ty schizolu się przy nich zachowujesz 

4 godziny temu, Kaszalotte napisał:

Zdziel prosiaka miotłą po grzbiecie to ostudzisz na dłuższy czas świński zapał 😄

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się