Dark prince 34 Napisano 8 godzin temu 6 minut temu, Kaszalotte napisał: A jak mi się chce jeść to jem sobie ziemniaki z obiadu z serem to się tak ciągnie i mam tłuszcz na udzie potem, niestety a to się zwie potato aligot mniammniam Zrobiłem ci przysluge ta szczuplą laską bo jestes z 2-3 razy wieksza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pure hate 2 Napisano 8 godzin temu ciekawe co sie dzieje z potomstwem jak ojciec jest pijany a matka na benzo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa mniam 28 Napisano 8 godzin temu wpadlbym sobie do doombo na obiad z serem ziemniaki i bysmy sie nazarli jak swinie i glaskali rudego kocurka xD 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 80 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Dark prince napisał: Zrobiłem ci przysluge ta szczuplą laską bo jestes z 2-3 razy wieksza A uj mnie to panie obchodzi ja tu nie jestem żeby się wacpanu podobać 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dark prince 34 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Kaszalotte napisał: A uj mnie to panie obchodzi ja tu nie jestem żeby się wacpanu podobać Jestes tu by obslugiwac odleżyne xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa mniam 28 Napisano 7 godzin temu doombo widac ze lubi zjesc to tak jak ja potem problem to spalic ale wazne ze pojesc mozna ja mam 3 zoladki xD zaraz kumpel angol bedzie fry-up smazyl na kolacje mniam mniam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
smigol 6 Napisano 7 godzin temu (edytowany) .. Edytowano 7 godzin temu przez smigol Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa mniam 28 Napisano 7 godzin temu ja mam do doombo rzut beretem w pl jak jestem u krewnych wsiadam w pociag i jestem zaraz xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pure hate 2 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, smigol napisał: Spytaj Elci elcia tylko chla i wali futro tak jak ty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 289 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, smigol napisał: Spytaj Elci No i doprosileś się uszatku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
smigol 6 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, pure hate napisał: elcia tylko chla i wali futro tak jak ty jeszcze pali marihuane https://imgbox.com/TzsNKJuB Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
smigol 6 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: No i doprosileś się uszatku. Czy ty musisz wszystko widzieć? Na żartach sie nie znasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dark prince 34 Napisano 7 godzin temu 6 minut temu, Kaszalotte napisał: A uj mnie to panie obchodzi ja tu nie jestem żeby się wacpanu podobać Chwalil sie ze najszybciej mu wyslalas gołą pochwe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 289 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, smigol napisał: jeszcze pali marihuane Jeszcze jakbym to.ja była to byłoby fajnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 80 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Dark prince napisał: Chwalil sie ze najszybciej mu wyslalas gołą pochwe Dobra nie zejsraj się aaaa nudychûjdûpa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa mniam 28 Napisano 7 godzin temu ja ostatnio jaralem ziolo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
smigol 6 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, pasztetowa mniam napisał: ja ostatnio jaralem ziolo Świetny pomysł jak ma się schizofrenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jeszcze 1/4 drzwi tak 16 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Kaszalotte napisał: Dobra nie zejsraj się aaaa nudychûjdûpa Tak 4 minuty temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Jeszcze jakbym to.ja była to byłoby fajnie Masz mojom podłogę i meble mojej sis Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
smigol 6 Napisano 7 godzin temu 5 minut temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Jeszcze jakbym to.ja była to byłoby fajnie Czarnulko TO TY Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jeszcze 1/4 drzwi tak 16 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, smigol napisał: Czarnulko TO TY Bardzo możliwe że tak podrywala munka fotami cpania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 289 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Jeszcze 1/4 drzwi tak napisał: Tak Masz mojom podłogę i meble mojej sis Przecież to nie jestem ja, ty akurat widziałeś trochę moich zdjęć i chyba ślepy jesteś widocznie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jeszcze 1/4 drzwi tak 16 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, smigol napisał: Czarnulko TO TY Wystrój wnętrza wskazuje na wawa śródmieście po taniosci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
smigol 6 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Jeszcze 1/4 drzwi tak napisał: Bardzo możliwe że tak podrywala munka fotami cpania Na to wygląda... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 289 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Jeszcze 1/4 drzwi tak napisał: Bardzo możliwe że tak podrywala munka fotami cpania No tak, bo ja mam twoje iq zeby takie głupoty robić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jeszcze 1/4 drzwi tak 16 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Przecież to nie jestem ja, ty akurat widziałeś trochę moich zdjęć i chyba ślepy jesteś widocznie. Moja siostra miała takie czarne meble były modne u lachonow wawa śródmieście Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
smigol 6 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: No tak, bo ja mam twoje iq zeby takie głupoty robić. Przypominam ża Nawet swoje dane osobowe mu podałaś, a takiego czegoś nawet Leżak by nigdy nie zrobił Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa mniam 28 Napisano 7 godzin temu nie wiem mnie ziolo nie rusza juz za bardzo, kiedys tyle kopcilem ze nie dziala to n amnie nawet dlatego nie pale juz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
smigol 6 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, pasztetowa mniam napisał: nie wiem mnie ziolo nie rusza juz za bardzo, kiedys tyle kopcilem ze nie dziala to n amnie nawet dlatego nie pale juz Działa bo nawet nie wiesz kiedy schizofrenia ci sie uaktywnia nie masz kontroli nad soba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa mniam 28 Napisano 7 godzin temu blablabla szczerbatku a jak elcia wrzuci foto twojej zaowsiczonej doopy to taki madry nie bedziesz xD 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 289 Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, smigol napisał: Przypominam ża Nawet swoje dane osobowe mu podałaś, a takiego czegoś nawet Leżak by nigdy nie zrobił Nic mu nie podawalam tępaku. Dobra szkoda strzępić ryja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach