pasztetowa mniam 28 Napisano 7 godzin temu kiedys jak speed bralem to bylo fajnie jak muzy slucham lepiej jak ziolo, ale potem zejscie jak jest i sie juz nie bierze to jest lipa, trzeba to przezyc a potem jest juz ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
smigol 6 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, pasztetowa mniam napisał: blablabla szczerbatku a jak elcia wrzuci foto twojej zaowsiczonej doopy to taki madry nie bedziesz xD to twoja duupa schizolu ja nie mam owsików Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa mniam 28 Napisano 7 godzin temu blablabla szczerbatku a jak elcia wrzuci foto twojej zaowsiczonej doopy to taki madry nie bedziesz xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
smigol 6 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Nic mu nie podawalam tępaku. Dobra szkoda strzępić ryja Rozumiem, ale nie musisz mnie obrażać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa mniam 28 Napisano 7 godzin temu i co obrazasz szczerbaty cofam to co pisalem o nimfetce, nie pasujecie do siebie jednak predzej lezak pasuje do nimfetki niz ty xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 289 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, smigol napisał: Rozumiem, ale nie musisz mnie obrażać Wystalkowal moje konto na skype jak juz musisz wiedziec. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa mniam 28 Napisano 7 godzin temu pare milych slow do szczerbatego a on znowu sie panoszy jak kleszcz w lesie czyhajacy na ofiary xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jeszcze 1/4 drzwi tak 16 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: szkoda strzępić ryja Lepiej zostawić dla lodzika tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
smigol 6 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Wystalkowal moje konto na skype jak juz musisz wiedziec. A to przepraszam, bo byłem pewny że mu dałaś, wiesz sama jak było między wami, wszyscy myśleli że się w nim zakochałaś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa mniam 28 Napisano 7 godzin temu pravik ci zrobi lodzika lezi albo ty jemu zrob widac ze macie sie ku sobie kochani Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
smigol 6 Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, pasztetowa mniam napisał: i co obrazasz szczerbaty cofam to co pisalem o nimfetce, nie pasujecie do siebie jednak predzej lezak pasuje do nimfetki niz ty xD jesteś schizolem który musi być natychmiast odizolowany od ludzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa mniam 28 Napisano 7 godzin temu w twoich snach hejterze jestem ukochanym Klaudiusza stworzonym by ja kochac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 289 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, smigol napisał: A to przepraszam, bo byłem pewny że mu dałaś, wiesz sama jak było między wami, wszyscy myśleli że się w nim zakochałaś. Ja? A to ja go zaczepialam jeszcze dobry rok albo dwa później czy on mnie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa mniam 28 Napisano 7 godzin temu klaudiusz dla mnie ukochana nie jest, bo to dla mnie jakas istota wyzsza, nie odwazylbym sie nawet jej dotknac w ogole masakra, gdzie takiego aniola dotykac ale ja moge byc jej ukochanym xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa mniam 28 Napisano 7 godzin temu biedny Przemulek z Wroclawia, juz po 40 a zony ani potomstwa 0 xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
smigol 6 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Ja? A to ja go zaczepialam jeszcze dobry rok albo dwa później czy on mnie? On, bo miał nadzieję że dasz mu jeszcze szanse, identycznie tak samo było z Nimfą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa mniam 28 Napisano 7 godzin temu szkoda mi go xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jeszcze 1/4 drzwi tak 16 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Wystalkowal moje konto na skype jak juz musisz wiedziec. Wiem czego chcesz walic się tak czesto aż dzień się zaciera z nocom nie wiesz co się dzieje jaki dzień tygodnia kiedy ostatnio spalas tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
smigol 6 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, pasztetowa mniam napisał: biedny Przemulek z Wroclawia, juz po 40 a zony ani potomstwa 0 xD dlatego on teraz marzy żeby zostać kierowcą ciężarówki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa mniam 28 Napisano 6 godzin temu ja prdl masakra uwaga na lezaka znowu napalony zwierz uciekl z klatki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
smigol 6 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, pasztetowa mniam napisał: szkoda mi go xD ty skończysz jeszcze gorzej za 10 lat bo masz schizofrenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa mniam 28 Napisano 6 godzin temu ciekawe co z kwikernes poszlo nie tak ze nawet im nie wyszlo elcia nie wyszlo szkoda naprawde przykre dobrze, ze przestalem go juz obrazac, przeszlo mi dzieki Klaudiuszowi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa mniam 28 Napisano 6 godzin temu no pewnie skoncze, bo Klaudiusz wyparuje, ja sie zalamie psychicznie, pewno psychiatryk czeka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 80 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 5 minut temu, Jeszcze 1/4 drzwi tak napisał: Wiem czego chcesz walic się tak czesto aż dzień się zaciera z nocom nie wiesz co się dzieje jaki dzień tygodnia kiedy ostatnio spalas tak Ta Fajnie by było poczuć imocje Można nawet bez rûchania albo wyparowujo od razu po rûchaniu ehhh takie to puste nie wiem czemu aż się smutno robi i to tyle, to wszystko? To facety chcą mieć kury żeby jaja im wysiadywały a typiara nie wiem co chce chyba głaskać kota ehhhhhh Edytowano 6 godzin temu przez Kaszalotte Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa mniam 28 Napisano 6 godzin temu Klaudiusz to moje serce, ja juz zawsze bede w sobie Klaudiusza mial w sobie, chocby juz miala nigdy sie nie odezwac to zawsze bede mial w glowie Klaudiuszowo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
smigol 6 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, pasztetowa mniam napisał: ciekawe co z kwikernes poszlo nie tak ze nawet im nie wyszlo elcia nie wyszlo szkoda naprawde przykre dobrze, ze przestalem go juz obrazac, przeszlo mi dzieki Klaudiuszowi Vikernes poznała normalnego faceta, młodszego od Moona i bogatego u siebie w Krakowie to sie skonczylo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa mniam 28 Napisano 6 godzin temu a ja wole glaskac koty niz typiary bo sie chociaz koty daja mi glaskach zawsze a ja pod szyja uszy glowka glaszcze a one mrucza a ja zaraz sobie wyobrazam ze ten kot to moja ukochana i ja pieszcze xD a kot odfruwa 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa mniam 28 Napisano 6 godzin temu szkoda tych jego lat ktore zmarnowal na ta vikernes Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa mniam 28 Napisano 6 godzin temu no nie wiem czy menadzer 15000zl miesiecznie to taki bogacz ale dobra xD ja mam troche inne definicje bogactwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach