Onagokocha 10 Napisano piątek o 18:14 NIGDY! 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa mniamusi 4 Napisano 18 godzin temu Ja tez Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 264 Napisano 16 godzin temu a gdyby ladnie poprosil? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onagokocha 10 Napisano 11 godzin temu 4 godziny temu, Nemesio Cervantes napisał: a gdyby ladnie poprosil? NIGDY!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 264 Napisano 11 godzin temu 5 minut temu, Onagokocha napisał: NIGDY!!! test zdany! jesteś w mojej bandzie antylewackiej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onagokocha 10 Napisano 9 godzin temu 2 godziny temu, Nemesio Cervantes napisał: test zdany! jesteś w mojej bandzie antylewackiej super, w tej bandzie jest jeszcze zablokowana/y E. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 264 Napisano 6 godzin temu 3 godziny temu, Onagokocha napisał: super, w tej bandzie jest jeszcze zablokowana/y E. lewactwo powinno byc wymazane z mapy kraju, a rodzi sie tego coraz więcej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
redystrybucja stulejki 19 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Nemesio Cervantes napisał: lewactwo powinno byc wymazane z mapy kraju, a rodzi sie tego coraz więcej. też jestem takiego zdania, kczyński powinien skończyć jak gaddafi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 264 Napisano 5 godzin temu 26 minut temu, redystrybucja stulejki napisał: też jestem takiego zdania, kczyński powinien skończyć jak gaddafi. ktos cie musiał mocno skrzywdzić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
redystrybucja stulejki 19 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, Nemesio Cervantes napisał: ktos cie musiał mocno skrzywdzić czy ja wiem czy mocno, trochę ukradli pisowcy oszczędności. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
syntezator mowy - karol 7 Napisano 5 godzin temu 7 minut temu, Nemesio Cervantes napisał: ktos cie musiał mocno skrzywdzić ale przeciez sam chcesz tepic lewactwo a pis to lewactwo maja poglady jak komuchy chca zxeby wszyscy byli rowni podnosza podatki i rozdaja benefity Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach