Pierwszy milion tak 5 Napisano 16 Maj Widać zainteresowanie tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pierwszy milion tak 5 Napisano 16 Maj Ja sam widzisz sex na plaży Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1913 Napisano 16 Maj Teraz do Ciebie należy następny ruch. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Danger 144 Napisano 16 Maj To był chyba trolling. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1913 Napisano 16 Maj 1 minutę temu, dep_sour napisał: Hehe dobry komentarz właśnie przeczytałam pod memem z cyklu: strzeżcie sie dziewczyny / nie bądźcie wybredne - konkurencja nadchodzi a na focie jakies roboty - laski. I komentarz : uhm, no już jestem posrana ze strachu, że jakiś typ, którym i tak nie byłabym zainteresowana, wybierze se Sztucznom Dziewczynem, a nie mnie. oj doloż moja doloż, olaboga laboga. i jeszcze jedna laboga. tylko obiecajcie, drodzy incele, redpilowcy, blekpilowcy, alfy, sigmy i ci tam inni z manosfery, że wtedy naprawdę - ale to NAPRAWDĘ - dacie święty spokój żywym kobietom. dopre Pewnie na nie też będą narzekać w necie, ta męczarnia nie ma końca. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach