Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Pierwszy milion tak

Dobre dzisiaj teksty rzuciła iskra

Polecane posty

19 minut temu, Żaba Monìka napisał:

Teraz do Ciebie należy następny ruch.

JuZ probowalismy ale to jest beznadziejny przypadek 

Hehe dobry komentarz właśnie przeczytałam pod memem z cyklu: strzeżcie sie dziewczyny / nie bądźcie wybredne - konkurencja nadchodzi a na focie jakies roboty - laski.

I komentarz :

uhm, no już jestem posrana ze strachu, że jakiś typ, którym i tak nie byłabym zainteresowana, wybierze se Sztucznom Dziewczynem, a nie mnie.

oj doloż moja doloż, olaboga laboga.
i jeszcze jedna laboga.

tylko obiecajcie, drodzy incele, redpilowcy, blekpilowcy, alfy, sigmy i ci tam inni z manosfery, że wtedy naprawdę - ale to NAPRAWDĘ - dacie święty spokój żywym kobietom.

dopre 😃 

• Haha 1

1 minutę temu, dep_sour napisał:

Hehe dobry komentarz właśnie przeczytałam pod memem z cyklu: strzeżcie sie dziewczyny / nie bądźcie wybredne - konkurencja nadchodzi a na focie jakies roboty - laski.

I komentarz :

uhm, no już jestem posrana ze strachu, że jakiś typ, którym i tak nie byłabym zainteresowana, wybierze se Sztucznom Dziewczynem, a nie mnie.

i jeszcze jedna laboga.

tylko obiecajcie, drodzy incele, redpilowcy, blekpilowcy, alfy, sigmy i ci tam inni z manosfery, że wtedy naprawdę - ale to NAPRAWDĘ - dacie święty spokój żywym kobietom.

dopre 😃 

Pewnie na nie też będą narzekać w necie, ta męczarnia nie ma końca.

4 minuty temu, dep_sour napisał:

ciekawe czy by tak napisałą jakby 800 plus i alimentó od państwa nie było, ani parytetów w zatrudnieniu dla bab. 

Przed chwilą, pure hate napisał:

ciekawe czy by tak napisałą jakby 800 plus i alimentó od państwa nie było, ani parytetów w zatrudnieniu dla bab. 

A co to jest 800 plus teraz spokoj tyle to teraz można w knajpie wywalic jak sie pójdzie w kilka osób 

poza tym to jest na dziecko a nie babę 

i co ma to do tematu ze jakaś laska nie jest zainteresowana jakim zbuntowanym incelem to nie wiem. Ze gdyby nie to to by wziela jakiegos przegrywa bo by była zmuszona finansowo? No komplementem zasadziłeś terwz incelom od sztucznych dziewczyn 😃

2 minuty temu, dep_sour napisał:

A co to jest 800 plus teraz spokoj tyle to teraz można w knajpie wywalic jak sie pójdzie w kilka osób 

to przelej mi na konto co miesiąc 8 stów. 

Przed chwilą, pure hate napisał:

to przelej mi na konto co miesiąc 8 stów. 

No mogę ci przelać 

Przed chwilą, dep_sour napisał:

No mogę ci przelać 

śmieszna hucpa lewaczki na garze państwowym.

Edytowano przez pure hate

13 minut temu, dep_sour napisał:

I komentarz :

i jeszcze jedna laboga.

dopre 😃 

Cos za dlugi komentarz jak na to, ze niby ma wyebane

7 minut temu, dep_sour napisał:

poza tym to jest na dziecko a nie babę 

i co ma to do tematu ze jakaś laska nie jest zainteresowana jakim zbuntowanym incelem to nie wiem. Ze gdyby nie to to by wziela jakiegos przegrywa bo by była zmuszona finansowo? No komplementem zasadziłeś terwz incelom od sztucznych dziewczyn 😃

Ty jestes madka 800 plus ze tak bronisz? Wtf? 

1 minutę temu, pure hate napisał:

śmieszna hucpa lewaczki na garze państwowym.

Jak ci to żywot uratuje ze nie będziesz sie musiał brać za przegrywa który ci sie nie podoba i myśli ze sztuczny robot to jakaś konkurencja dla kogokolwiek żywego i taka różnice ci to robi jestem gotowa sie poswiecic 😃 a od państwa nic nie biorę wiec przytyk z duupy przysłowiowej na brak argumentu 

ale fakt ty coś tam mendziles o sztucznych babach ze to taka przyszłość i game changer w twoim przypadku . Zapytaj kolegi lezaka jak sobie radzi bo on już zaczal ze sztucznymi może podzieli sie doświadczeniem 😃

Przed chwilą, dep_sour napisał:

ale fakt ty coś tam mendziles o sztucznych babach ze to taka przyszłość i game changer w twoim przypadku .

nie w moim tylko gatunkowym. wyzwolenie ludzkości z femoidalnego kieratu prokreacyjnego to imperatyw moralny każdego logicznie myślącego. paradoksalnie - koniec wojen i kapitalizmu bo zostaje zlikwidowana jedyna przyczyna konkurencji wewnątrzgatunkowej i cały balast zostaje przeniesiony na środowisko. 

27 minut temu, dep_sour napisał:

Jak ci to żywot uratuje ze nie będziesz sie musiał brać za przegrywa który ci sie nie podoba i myśli ze sztuczny robot to jakaś konkurencja dla kogokolwiek żywego i taka różnice ci to robi jestem gotowa sie poswiecic 😃 a od państwa nic nie biorę wiec przytyk z duupy przysłowiowej na brak argumentu 

ale fakt ty coś tam mendziles o sztucznych babach ze to taka przyszłość i game changer w twoim przypadku . Zapytaj kolegi lezaka jak sobie radzi bo on już zaczal ze sztucznymi może podzieli sie doświadczeniem 😃

SORRY NARCYZ NIE POTRAFILBYM TEGO NIE WRZUCIC 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się