Odleżyna tak 8 Napisano 5 godzin temu Już lepsze włosy nawet źle wygladace się można postarać zafarbowac je mnie u prostytutki krecom na puni czarne paski przeróżne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JuIka2002 5 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 12 minut temu, Odleżyna tak napisał: . Edytowano 4 godziny temu przez JuIka2002 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JuIka2002 5 Napisano 4 godziny temu 9 minut temu, Odleżyna tak napisał: Już lepsze włosy nawet źle wygladace się można postarać zafarbowac je mnie u prostytutki krecom na puni czarne paski przeróżne Ja tam lubię łyse. Anastazja też tam nie miała włosów przecież Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Odleżyna tak 8 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, JuIka2002 napisał: 4 lata temu nie miała. Ale była ogolona Chciałbym zobaczyć prędzej odejdę niż da czuje mam dość zazdrości ludzi jak ty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JuIka2002 5 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 1 minutę temu, Odleżyna tak napisał: Chciałbym zobaczyć prędzej odejdę niż da czuje mam dość zazdrości ludzi jak ty Nigdy nie zobaczysz Nikt ci niczego nie zazdrości przegrywie Edytowano 4 godziny temu przez JuIka2002 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Odleżyna tak 8 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, JuIka2002 napisał: Ja tam lubię łyse. Anastazja też tam nie miała włosów przecież Mnie najbardziej bierze pasek nad puniom chyba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Odleżyna tak 8 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, JuIka2002 napisał: Nigdy nie zobaczysz Może już widziałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JuIka2002 5 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 1 minutę temu, Odleżyna tak napisał: Może już widziałem Nie widziałeś bo pisała. Dała ci foto w ubraniu i na tym koniec Edytowano 4 godziny temu przez JuIka2002 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach