Odleżyna tak 14 Napisano 13 godzin temu Trzeba odejść tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa mmm 21 Napisano 11 godzin temu to milego spa ciala tak nara tak pa tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Odleżyna tak 14 Napisano 11 godzin temu 35 minut temu, pasztetowa mmm napisał: to milego spa ciala tak nara tak pa tak Ogolone świeże jaja to jest to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa mmm 21 Napisano 11 godzin temu ja mam zamiar niedlugo goraca kapiel i pelno pary w lazience goraca kapiel w solach morskich i duzo pary w toalecie sauna parowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Odleżyna tak 14 Napisano 9 godzin temu 1 godzinę temu, pasztetowa mmm napisał: ja mam zamiar niedlugo goraca kapiel i pelno pary w lazience goraca kapiel w solach morskich i duzo pary w toalecie sauna parowa Ja już po dzisiejszym spa jeszcze se wszystko depilacji zrobiłem jestem jak nowy huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa mmm 21 Napisano 9 godzin temu spoko ja dzisiaj nie bylem na sauna parowa ale siedze sam na chacie i imprezuje nie spie cala noc jutro do wieczora mam zamiast nie spac ale koniecznie dzisiaj musze goraca kapiel zaliczyc, na razie musze sie nawodnic dobrze, zrobie sobie domowe sauna parowa w lazience zauwazylem ze jak wlacze goraca wode i ze mi leci bardzo malutko to mam tyle pary w lazience ze szok xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach